Starši in vaš partner

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
GoldenEye
Komunikatorka
Komunikatorka

Starši in vaš partner

Neprebrana objava Napisal/-a GoldenEye »

Mene pa zanima, kako vaši starši gledajo na vašega fanta oz. punco?

A ga sprejemajo? Kakšno je njihovo mnenje o njem? Kaj jih na njem moti oz. kaj jim je všeč? Ali vam kdaj omenijo, da se ne strinjajo z vajino zvezo? Kako sprejemate njihovo kritiko in ali to kaj vpliva na zvezo?

Če je kej podobnga že blo, me zaklente... iskalnik ni nč najdu...

LP :)
Uporabniški avatar
trepalnica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a trepalnica »

moji starsi se ne vtikajo v mojo zvezo... pravijo, ce je za tebe dober, je za nas tudi, saj je to tvoje zivljenje... tako da, ko mene vidijo nasmejano in veselo, so tudi oni veseli in zadovoljni, z mojim partnerjem so pa zadovoljni, ce vidijo, da sem jaz srecna zaradi njega... kar se tice tega, imamo pa odnose taksne, kot je treba...
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

Moji starši na mojega fanta gledajo zelo pozitivno. So ga sprejeli. Že to jim veliko pomeni, da sem jaz srečna z njim. Večkrat me vprašajo kdaj dela (ima 4 izmensko delo) oz. kdaj se bova kaj videla in to. Mogoče mami vsake toliko časa (ko že dolgo ni bil pri meni doma) reče, da sem jaz pri njemu več kot je on pri meni doma (dejansko je kar pol pol, samo, da se videvava še v Lj). Všeč ji je (pa atiju tudi), da je preprost fant, ne kadi (pač takšni so moji starši), da me ima resnično rad in še druge stvari. Meni osebno se zdi zelo lepo, da se moji starši in moj fant razumejo. Posebej sem to opazila, ko sva šla k mojim na obisk na morje. Pa sta šla ati in fant pečt meso na žaru. Vzela sta vsak svoj stol in pekla, vmes za klepetala. Prav "zaštekala" sta se.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *ka!a* »

Moji starši so fanta povsem sprejeli in všeč jima je, da sm srečna, da se razumeva. Ko med tednom pač moj fant nima časa in se ne vidiva, starša že delata paniko, če je mogoče kej narobe, da se pa tisti dan ne vidiva, alpa če sva se skregala... Na začetku je blo mogoče mal mn zaupanja, ker je med nama nekaj let razlike, in nihče ni želel, da bi me prizadel, ampak z meseci je to postalo boljše. Všeč jima je tudi to, da fant ne kadi in da se človek nanj lahko zanese.
Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Georgia »

Moj oči je mel pa čez mojga bivšega zmeraj nekaj za povedat, nič ni blo v redu. Ne vem al je bil ljubosumen al kaj, ker v resnici je bil pravi srček in vsi so ga meli radi. Potem ko sva bla pa konc je pa govoru: joj zakaj si ga pustila, pa tko v redu fant je bil, tko te je mel rad, bla bla... Kdo bi ga razumel.
Medtem ko je s sedanjim čist druga zgodba. Mu je pa ful všeč, se ful razumeta. Moj mu včasih kej zrihta računalnik, mu prnese kakšne dele, mu pomaga okol hiše. Pa oči ga ful spoštuje ker je tko samostojen pr svojih letih, da si sam služi dinarčke pa se sam preživlja. Se kr štekata no. :) Mi je prov fajn.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Moji starši so kar se tega tiče normalni ( :D ), nikoli nisem slišala nič proti mojemu fantu, je pa res, da je tudi moj fant čisto nevtralen člen v tem odnosu, torej izjemno nemoteč element preko katerega ne moreš nič reči :lol: Vidim, da mu precej zaupajo, da radi komunicirajo z njim, da jih tu in tam kaj zanima o njegovem študiju, da so veseli, ker sva midva vesela in to je to. Mislim, da nama je obema všeč, da sva na obeh polih s starši uspela ustvarit nek ok odnos, nič pretirano poglobljenega, a dovolj nepovršinsko, da je prijetno v družbi drug drugega.
Uporabniški avatar
majarončk
Sramežljivka
Sramežljivka

Re: Starši in vaš partner

Neprebrana objava Napisal/-a majarončk »

trenutno še vedno use pozitivno :) k sreči imam super dečkota in familijo :D
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Moji starši so ful dobro sprejeli mojega fanta in se ful fajn razumejo.
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Glede ata je biu na začetku mau problem, ker mu ni blo ušeč, da mam fanta. Sej zdej se je unesu in se zastopista. Ne komunicirasta kej preveč, ker ata je kr precej nekomunikativen. Mama pa ga obožuje. Usakmu ga hvali kolk je fajn itd.
Moj je pa itak ekstra komunikativen in njemu sploh ni problem pogovor.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Tud moji starši že od nekdaj podpirajo najino zvezo. Preden še nisem mela izpita za avto so me velikrat pelal v Ljubljano kjer sva se dobivala; res zmer so se potrudl da sva se lahko vidla.
Nikol mi tud niso težil glede zveze, in tud mojga so že takoj lepo sprejel.
Uporabniški avatar
kittyka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a kittyka »

Moji starši so sedanjega fanta full lepo sprejeli, dosti boljše kot pa bivšega :D

...čez bivšega so vedno imeli kaj za rečt, motilo pa jih je verjetno tudi to, da sem jaz bila še kar mlada, on pa 6 let starejši od mene...pa tudi niso hoteli, da bi me prizadel (vedno so govorili: "da se ne boš opekla"). Je pa res, da se tudi on včasih ni znal obnašat v družbi mojih staršev..zato pa je bilo tako kot je bilo.

Ja, z zdajšnjim lubijem pa se lepo razumejo...vedno jih zanima kaj o njegovem študiju, delu itd. In on in moji starši so dost komunikativni, tako da pogovor lepo steče...čeprav se mi zdi, da se vseeno z mamo malo bolj ujameta kot pa z očetom:)

Tud pri nas je tako, da če se malo dalj časa ne vidima jih zanima če je kaj narobe, če sva skregana... :)
Ni pa še nobeden rekel kaj čez njega, tak da mi je fajn :)

Lp
Live like there`s no tomorrow!
Uporabniški avatar
lovefrance
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lovefrance »

Moji pa mojega na žalost niso lepo sprejeli. Sicer so se po zelo dolgem času sprijaznili, da je pač moj fant, v glavnem pa ga niso marali. Sem ga pa jst zato mela 100x rajši :hearts:
Itak je pa zdaj že vsega konec...
Uporabniški avatar
Coco*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Coco* »

moji starsi pa na zalost se po skoraj 2h letih fanta ne sprejmejo.ne kadi, ne pije, je zelo vljuden&prijazen.oni se pa do nejga obnasajo GROZNO.sploh ne vem kaj naj naredim, ker vem da se tudi on zaradi tega slabo pocuti :cry: :(
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Coco* pa veš zakaj se tko obnašajo do njega ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
lovefrance
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lovefrance »

Coco, poskušaj se čim manj obremenjevat s tem, pa fant tud. Mi2 sva na začetku tud bla žalostna zarad tega, ampak ni blo vredno živcev. Če ga maš rada lepo vztrajajta, saj hodiš ti z njim, ne pa tvoji starši.
Odgovori