Pa najbolj kul je, če se imaš z nekom ful fino, pol se pa čez nekaj časa spet dobiš

sunnydayka napisal/-a:kje pa si ti u sloveniji vidla da so fantje ful za veze?![]()
kr js same take spoznavam k so sam za one night stands
Lamb napisal/-a:fun napisal/-a:jemina napisal/-a:e lamb problem je v meni, ker nisem dovzetna na njihove vioko kakovostne osvajalske tehnike
![]()
visokokakovostne tehnike
ne vem, meni so Italijani prav srčkani z njihovimi sladkimi besedami. Z razliko od naših "osvajalcev", ki te zmerjajo takoj, če jim na lep način poveš, da te ne zanimajo.
delusional - ni kaj, zadela si pravi jackpot
jemina napisal/-a:Lamb napisal/-a:fun napisal/-a:jemina napisal/-a:e lamb problem je v meni, ker nisem dovzetna na njihove vioko kakovostne osvajalske tehnike
![]()
visokokakovostne tehnike
ne vem, meni so Italijani prav srčkani z njihovimi sladkimi besedami. Z razliko od naših "osvajalcev", ki te zmerjajo takoj, če jim na lep način poveš, da te ne zanimajo.
delusional - ni kaj, zadela si pravi jackpot
Ja čist je srčkano, da ti nekdo teži na vsakem koraku, te zasleduje in dobesedno laufa za tabo. Srčkano kot le kaj.
*frisko* napisal/-a:recimo, da tole paše v tole temo...
na morju sem bla z enim tujcem, mela sva se super fajn. on ma sicer punco, ampak to je spet svoja zgodba, pustmo to... uglavnm, problem je v tem, da je tip take narodnosti, ki je pr nas deležna precejšne mere predoskov in stereotipiziranja pa mi kolegi vsi težijo, kako si lahko bla s takim in bla bla... in poba me je povabu na obisk k njemu domov (in tut se mi je ponudla super priložnost glede prevoza pa finančno zelo ugodna ponudba) zdj v septembru, pol pred novim letom pa ma kao on namen pridt v slo in bi se takrt tut lahko vidla... ampak men je bedno,ker me vsi obsojajo in govrorijo, da je zguba časa in denarja... pa ne vem, kaj nj nardim. zalublena itak nisem, ker sm mu dala kristalno jasno vedt, da je blo in je tisto med nama samo avantura in čist nič več.. ampak je pa v redu dečko in bi ga blo fajn še kerkrat vidt..