Poletne avanture

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Kakšne nacionalnosti je bil vaš partner v poletni avanturi?

Slovenec
159
43%
Hrvat / Bosanec / Srb
82
22%
Italijan / Španec / Grk
49
13%
Nemec / Anglež / Francoz
31
8%
Čeh / Slovak / Poljak
3
1%
Drugo
44
12%

Skupaj glasov: 368

Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Poletne avanture so zakon :D

Pa najbolj kul je, če se imaš z nekom ful fino, pol se pa čez nekaj časa spet dobiš :razz: Pa superkul je tut spoznavat nove fante, pa se mal mečkat z njimi :razz:
Uporabniški avatar
valy_baly
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a valy_baly »

sunnydayka napisal/-a:kje pa si ti u sloveniji vidla da so fantje ful za veze? :eek: :o kr js same take spoznavam k so sam za one night stands

Očitno bi bilo fino, če bi malo zamenjale krog znancev;) Tko je ponavadi vedno, dobiš tisto ponujeno kar v tistem momentu ne potrebuješ.
Izkušnje so najboljša šola. Samo šolnina je zelo draga( Sartre)[/i]
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Lamb napisal/-a:
fun napisal/-a:
jemina napisal/-a:e lamb problem je v meni, ker nisem dovzetna na njihove vioko kakovostne osvajalske tehnike :roll:

:lol:
visokokakovostne tehnike :D

ne vem, meni so Italijani prav srčkani z njihovimi sladkimi besedami. Z razliko od naših "osvajalcev", ki te zmerjajo takoj, če jim na lep način poveš, da te ne zanimajo.
delusional - ni kaj, zadela si pravi jackpot :lach:

Ja čist je srčkano, da ti nekdo teži na vsakem koraku, te zasleduje in dobesedno laufa za tabo. Srčkano kot le kaj.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
*PumPkin*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *PumPkin* »

×mishy× napisal/-a:mater sem dolgočasna.. samo s slovenci, na morju al pa ne :D

Dolgočasna ?
Zakaj bi mogla met druge narodnosti, če imamo mi svojih lepih fantov dovolj. :oops:
Pri meni so tudi bli vsi slovenci - pa še to vsi štajerci. :razz: :oops:
christianna cruz
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a christianna cruz »

jemina napisal/-a:
Lamb napisal/-a:
fun napisal/-a:
jemina napisal/-a:e lamb problem je v meni, ker nisem dovzetna na njihove vioko kakovostne osvajalske tehnike :roll:

:lol:
visokokakovostne tehnike :D

ne vem, meni so Italijani prav srčkani z njihovimi sladkimi besedami. Z razliko od naših "osvajalcev", ki te zmerjajo takoj, če jim na lep način poveš, da te ne zanimajo.
delusional - ni kaj, zadela si pravi jackpot :lach:

Ja čist je srčkano, da ti nekdo teži na vsakem koraku, te zasleduje in dobesedno laufa za tabo. Srčkano kot le kaj.

italijani so noriii ...to jih pol sploh ne dobiš stran ...in pol še nasilni ratajo in bumf...poškodbe na vidiku :evil: :cry:
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Ma ja sj to je tista groza
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *frisko* »

recimo, da tole paše v tole temo...

na morju sem bla z enim tujcem, mela sva se super fajn. on ma sicer punco, ampak to je spet svoja zgodba, pustmo to... uglavnm, problem je v tem, da je tip take narodnosti, ki je pr nas deležna precejšne mere predoskov in stereotipiziranja pa mi kolegi vsi težijo, kako si lahko bla s takim in bla bla... in poba me je povabu na obisk k njemu domov (in tut se mi je ponudla super priložnost glede prevoza pa finančno zelo ugodna ponudba) zdj v septembru, pol pred novim letom pa ma kao on namen pridt v slo in bi se takrt tut lahko vidla... ampak men je bedno,ker me vsi obsojajo in govrorijo, da je zguba časa in denarja... pa ne vem, kaj nj nardim. zalublena itak nisem, ker sm mu dala kristalno jasno vedt, da je blo in je tisto med nama samo avantura in čist nič več.. ampak je pa v redu dečko in bi ga blo fajn še kerkrat vidt..
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

Se je potrebno venomer zapletati z zasedenimi?
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

Hja, ku zgleda je bolj aktualno da je tip zaseden, več adrenalina :) hehe.
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

*frisko* napisal/-a:recimo, da tole paše v tole temo...

na morju sem bla z enim tujcem, mela sva se super fajn. on ma sicer punco, ampak to je spet svoja zgodba, pustmo to... uglavnm, problem je v tem, da je tip take narodnosti, ki je pr nas deležna precejšne mere predoskov in stereotipiziranja pa mi kolegi vsi težijo, kako si lahko bla s takim in bla bla... in poba me je povabu na obisk k njemu domov (in tut se mi je ponudla super priložnost glede prevoza pa finančno zelo ugodna ponudba) zdj v septembru, pol pred novim letom pa ma kao on namen pridt v slo in bi se takrt tut lahko vidla... ampak men je bedno,ker me vsi obsojajo in govrorijo, da je zguba časa in denarja... pa ne vem, kaj nj nardim. zalublena itak nisem, ker sm mu dala kristalno jasno vedt, da je blo in je tisto med nama samo avantura in čist nič več.. ampak je pa v redu dečko in bi ga blo fajn še kerkrat vidt..

A nimaš ti tud fanta? Al sta šla že narazen?
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Mislm, da ma, ker v Čustvih je odprla temo o problemu nje+njenga fanta+kolega+kolegice. Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objava Napisal/-a °PeeKaBoo° »

...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 18. Jan. 2010 10:43, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Ups, sm pogledala zdej ja.
Pardon !
Slika
Konc OT.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *frisko* »

odločla sem se... grem k njemu in to že v petek!
recimo, da mi ne bo žal še mal nadaljevat tele avanturce :D
Trnovka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Pod češnjo :)

Neprebrana objava Napisal/-a Trnovka »

Jaz pa grem čez 6 dni na morje in upam, da ,,zahaklam,, kakšnega :) Do zdaj sem imela 1x avanturo in mi je bilo blazno všeč :)
Sicer se nisva dajala dol, ampak sva se cartala, hodila na sprehode, cele dneve preživela skup...zdaj ko sem starejša in samska pa verjetno pride kakšen, ki bo za kaj več za ponucat :)
Ne pričakujem sicer ničesar, želim se samo dobro zabavat, malo zrelaksirat pa odnest domov čim lepše spomine.
Nikoli mi ni bilo jasno, da se nekatere smrtno zaljubijo na morju in mislijo, da bodo večno ostale skup s tipi, ker si pač dopisujejo z njimi...slej ko prej mine in ravno čar tega je, da ti vse v zvezi z njim ostane v lepem spominu...joj, saj rajši nič ne bom rekla.. ( kaj če se to meni zgodi :D )
Odgovori