Poletne avanture
Poletne avanture
Prišel je čas poletja, čas dopustov in čas, ko se nova spoznanstva sklepajo nekje daleč proč od doma. Prebudijo se novi občutki, nove želje in kaj hitro preskoči tudi iskrica poželenja.
Zanima me pa čisto nekaj drugega... ko ste bile na morju, kakšne nacionalnosti je bil vaš avanturist? Seveda je odvisno tudi kje ste bile na dopustu. So kakšni posebni razlogi za tako izbiro?
LP
Zanima me pa čisto nekaj drugega... ko ste bile na morju, kakšne nacionalnosti je bil vaš avanturist? Seveda je odvisno tudi kje ste bile na dopustu. So kakšni posebni razlogi za tako izbiro?
LP
moja edina poletna avantura se je zgodila kar v mariboru...in še traja...ravno danes je 4 leta...
drugače pa nisem bila nikoli pristašica avantur....tako, da se tudi na morju nisem nikoli zapletala...

drugače pa nisem bila nikoli pristašica avantur....tako, da se tudi na morju nisem nikoli zapletala...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Enih par let nazaj, sem se zaljubila na Zakintosu v Grka, ki je živel na Švedskem.
Seveda sem potem dopustu kmalu odšla na obisk k njemu za par dni.
Dva dni je bilo super, tretji dan mi je predstavil vso družino in žlahto (enih 60 folka) ter razložil vse o grški poroki.
Domov sem odšla po 6 namesto 10 dneh.
Seveda sem potem dopustu kmalu odšla na obisk k njemu za par dni.
Dva dni je bilo super, tretji dan mi je predstavil vso družino in žlahto (enih 60 folka) ter razložil vse o grški poroki.
Domov sem odšla po 6 namesto 10 dneh.

-
- Kofetarica
- Kontakt:
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
pr men pa ni blo nekih jačih poletnih avantur..so bolj pomladne in zimske
ponavad sem šla vedno s tastarimi na morje, tko da ni blo ke dost možnosti...odkar pa hodim sama, pa hodim s fantom, tko da mam cel dopust avanturo
drgč pa sm bla nekoč z enim hrvatom, pa z dvema slovencema...pa med prvomajskimi prazniki z natovim vojakom, ki je bil američan...
no ja, pa cela vrsta kolegov.....

drgč pa sm bla nekoč z enim hrvatom, pa z dvema slovencema...pa med prvomajskimi prazniki z natovim vojakom, ki je bil američan...
no ja, pa cela vrsta kolegov.....

joj a sm js res taka razvratnica al kaj
sm misnla da sm ful pridna puncka
js sm bla s kr dostimi narodnostmi. v egiptu z egipcanom, na malti z maltezanom, v grciji z grkom, italijanom, srbom in makedoncem, na norveskem z bulgarom to je pa vse pomoje. pa da ne bo kera misnla da sm ena k... k je z vsakim k ga vid. z vsakim sm bla na drugih pocitncah pa se to sam poljub, ne sex. to men ne pride v postev. ne me obsojat sam vedno sm mela na morju ksnga za 1tedn. sj itak ves da to ne bo trajal, zato ti cist dol visi za tipa. zanimivo pa je da nikol nism bla s cistim slovencem. to NI zato ker ne bi hotla bit, ampak res nikol se pac ni zgodil

-
- Sramežljivka
- Kraj: somewhere...