Poletne avanture

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Kakšne nacionalnosti je bil vaš partner v poletni avanturi?

Slovenec
159
43%
Hrvat / Bosanec / Srb
82
22%
Italijan / Španec / Grk
49
13%
Nemec / Anglež / Francoz
31
8%
Čeh / Slovak / Poljak
3
1%
Drugo
44
12%

Skupaj glasov: 368

ded
Sramežljivka
Sramežljivka

Poletne avanture

Neprebrana objava Napisal/-a ded »

Prišel je čas poletja, čas dopustov in čas, ko se nova spoznanstva sklepajo nekje daleč proč od doma. Prebudijo se novi občutki, nove želje in kaj hitro preskoči tudi iskrica poželenja.

Zanima me pa čisto nekaj drugega... ko ste bile na morju, kakšne nacionalnosti je bil vaš avanturist? Seveda je odvisno tudi kje ste bile na dopustu. So kakšni posebni razlogi za tako izbiro?

LP
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

že od 17. leta nisem bila samska nobeno poletje, tak da posledično tud avantur ni blo :D
Po eni strani lahko štejem začetek z bivšim za "poletno avanturo", ki se sicer ni zgodila na morju, ampak v enem drugem slo. kraju (Bovec), sam da je iz te avanture nastala kar dolga veza. :wink:
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

moja edina poletna avantura se je zgodila kar v mariboru...in še traja...ravno danes je 4 leta... :hearts:
drugače pa nisem bila nikoli pristašica avantur....tako, da se tudi na morju nisem nikoli zapletala...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

hm, ene par italijanov, hrvatov, portugalec, pa slovenci :)

šlo je pa samo za poljubljanje.
Uporabniški avatar
pjotra
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a pjotra »

Enih par let nazaj, sem se zaljubila na Zakintosu v Grka, ki je živel na Švedskem.
Seveda sem potem dopustu kmalu odšla na obisk k njemu za par dni.
Dva dni je bilo super, tretji dan mi je predstavil vso družino in žlahto (enih 60 folka) ter razložil vse o grški poroki.
Domov sem odšla po 6 namesto 10 dneh. :roll:
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Jst sem imela avanturco z nemcem, hrvatom in slovenci :oops:
Seveda samo poljubljanje...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
×mishy×
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ×mishy× »

mater sem dolgočasna.. samo s slovenci, na morju al pa ne :D
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

italjanska narodnost...bosanska (men se zdi)...pa slovenska... :lol:
*Tasha*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Mb

Neprebrana objava Napisal/-a *Tasha* »

2 x s Slovenci, sam lupčkanje, mela sta pa isto ime in na isti dan roj.dan.. Scary :eek:
Pol pa z Italijanom..Ma ni bla glih avantura, čeprav sva se že prvi dan dala dol.. :love: Sva pa bla skup 3leta...
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Jz tud ne morem odgovort na anketo, ker mam več možnih odgovor, hehe. Hja, italijan ( :hearts: , tega bi kar domov vzela, tak cuker je bil), hrvat, grk, pa neki naših.. :)
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

pr men pa ni blo nekih jačih poletnih avantur..so bolj pomladne in zimske :) ponavad sem šla vedno s tastarimi na morje, tko da ni blo ke dost možnosti...odkar pa hodim sama, pa hodim s fantom, tko da mam cel dopust avanturo :)
drgč pa sm bla nekoč z enim hrvatom, pa z dvema slovencema...pa med prvomajskimi prazniki z natovim vojakom, ki je bil američan...
no ja, pa cela vrsta kolegov..... :D
bella_
Debatorica
Debatorica
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a bella_ »

joj a sm js res taka razvratnica al kaj :oops: sm misnla da sm ful pridna puncka :? js sm bla s kr dostimi narodnostmi. v egiptu z egipcanom, na malti z maltezanom, v grciji z grkom, italijanom, srbom in makedoncem, na norveskem z bulgarom to je pa vse pomoje. pa da ne bo kera misnla da sm ena k... k je z vsakim k ga vid. z vsakim sm bla na drugih pocitncah pa se to sam poljub, ne sex. to men ne pride v postev. ne me obsojat sam vedno sm mela na morju ksnga za 1tedn. sj itak ves da to ne bo trajal, zato ti cist dol visi za tipa. zanimivo pa je da nikol nism bla s cistim slovencem. to NI zato ker ne bi hotla bit, ampak res nikol se pac ni zgodil
GirlyPuff
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a GirlyPuff »

Hmm, bila s hrvati, nemcem, italjanom, slovencem;) Lupckala pa se s francozom :cool: Za letos bomo pa videli avgusta :P Sem skori vedno samska za poletje, tko da je se bolj noro :twisted:
**TaMaLaa**
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: somewhere...

Neprebrana objava Napisal/-a **TaMaLaa** »

sam s slovenci :D ..sm na morju dol na Hrvaškem pa sm useen s Slovencem :D..z drugimi me nekot ne mika ;) no mogoč pa tut.. Nikol neveš :P..aja pozabla sm da sm bla enkrat s čehom :D ..ups :oops:
baby..life goes on..
AbbA
Debatorica
Debatorica
Kraj: Somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a AbbA »

Več poletij in kakšna zima, pa nikol sexa. Bili pa so: Slovenci, Nizozemec, Mehičan, Francoz.
Odgovori