lolitaa napisal/-a:Ve lahko zdej tle pišete kar hočete, ampak js niti eni ne verjamem da bi bila ob tem ravnodušna.
Jst ne bi bila ravnodušna. Kot tudi nisem bila, ko je šel s prijateljem na potovanje za en mesec. Pa ne zato, ker bi se bala, da bi se onadva sparila

Ampak očitno imam glede zveze drugačno filozofijo kot ve. Midva sva zelo mlada začela in če imava namen ostat skupaj, ne smeva dopustit, da bi naju zveza omejevala pri stvareh, ki si jih želiva v življenju še narest.
To, da ne hodiš več ven žurat s svojo družbo in s prijatelji na morje, mogoče deluje pri tistih, ki ste malo starejše. Če bi pa človek pri 18ih nehal hodit okrog s kolegi, ker ima sedaj pač partnerja, bi pa prej ali slej počilo.
Poznam kar precej takih parov, ko je bil folk v srednji šoli čisto srečen, ko sta ves čas skupaj visela,baje sta pač prej dozorela kot mi ostali

V glavnem, s tem filozofiranjem sem hotela povedat, da mi vseeno ne bi bilo, to čisto priznam. Ampak ne bi se pa spuščala v ultimate in končala zveze zaradi tega enega meseca. Pogrešala bi ga, pisala bi mu osladne mejle in ko bi prišel nazaj bi mu zagrozila, da ne gre nikoli več nikamor. V hecu seveda