Na potovanje z drugo

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Na potovanje z drugo

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

torej - bi pustile, da bi šel na enomesečno potovanje z drugo? na drugo celino? s punco, ki bi bila po možnosti zaljubljena vanj?

moj primer: razmišlja, da bi šel na potovanje s prijateljico, ki ga je povabila za en mesec v ameriko. ta njegova prijateljica (katere sicer ne poznam, ampak se mi po pripovedovanjih zdi kar v redu punca) je vanj že dolgo zaljubljena, ampak vem, da z njegove strani ne bi moglo biti v nobenem primeru več kot je. tudi skok v posteljo z njo ne bi prišel v poštev. ampak vseeno. je že skoraj potrdil, da gre z njo v ameriko. moja reakcija? kaj pa vem.. malo strahu s kančkom ljubosumja. strah verjetno samo zato, ker se bojim sebe in mesec brez njega, ljubosumje pa, ker ga bo ona imela tisti mesec, jaz pa ne. da bi šla zraven - povabilo sem sicer dobila - ampak iz določenih razlogov ne morem.
iz solidarnosti do najine zveze, do pravice do svobode in tako naprej, mu ne mislim težiti ali karkoli. razumem ga, ker take priložnosti ne dobiš vsak dan in vsak študent si želi malo bluzenja po svetu (tudi sama) v smislu - če ne zdaj, kdaj pa potem.

torej... mnenja, vaše izkušnje... sem že prebirala temo o vojakih, ampak v tistem primeru niso s puncami, ki bi bile zaljubljene vanje :)
(če je podobna tema že bila, se oproščam, moj iskalnik je ni našel :wink: )
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

če bi mi moj fant to naredil, bi se verjetno pojedla od ljubosumja in skrbi kaj bo...midva sva šla že na par potovanj in mi je v šali rekel, da če kdaj ne bom šla z njim bo pa kakšno drugo vzel sabo.pa sm mu hitro rekla,da ga v takem primeru že ne bom čakala.
ne vem...ne poznam vajine situacije,ampak fajn bi blo, če bi ti tisto punco poznala.lahko ti fant govori,da ni pri njem nima šans ampak tud on je samo človek. in če si ti z nekom daleč stran,na fajnih počitinicah se kar lahko zgodi ,da te zanese...odvisno je tudi koliko časa sta že skupaj,koliko sta stara...
itak ga ne moreš omejevat in mu prepovedat potovanja,tko da mu boš kar mogla zaupat
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a CorfuGirl »

joj meni glih nevem če bi bilo všeč da bi šel moj tip z eno xx punco na drugo celino..Saj ne da mu nebi zaupala ampak nikoli se neve kdaj bi ga zaneslo...nevem no!!

Zakaj pa je ravno njega povabla v ameriko in ne koga drugeg ki ni vezan??A ve da ma on tebe?
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objava Napisal/-a uršy »

Po pravici? NO GO :?
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

Meni tole niti najmanj ne bi bilo všeč. En mesec sama na potovanju, kot je že ena omenila -tudi on je samo človek, priložnosti za kaj več bo pa več kot dovolj...
Sploh pa če je punca zaljubljena vanj, ji jaz ne bi niti malo zaupala. Ne mi reči, da ne bo v tem celem mesecu česarkoli poskušala! Pa ja, meni se tudi zdi zelo čudno, da sploh povabi s sabo vezanega fanta.
Mesec dni je v tem primeru dolga doba.

Ne vem no, bolje bi bilo, da tukaj še moški del pove svoje mnenje :wink:
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smreka »

Ej sori, ampak mojmu na misel ne pride, da bi šel za en vikend kam s kašno kaj šele en mesec???
Ne vem no, lahko da sem preveč starokopitna pa ljubosmuna ampak te scene, poleg tega še, da je zaljubljena vanj... Pa boh pomagi no... Le zakaj ga je povabila??
Ne ej, jst niti slučajno ne bi tega pustila - pa me ne moti če hodi s kolegi, itak mora met svojo svobodo; ampak z bejbo za en mesec v iste sobe in to?
Yeah right.
girl007
Debatorica
Debatorica
Kraj: Kranj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a girl007 »

Jest tud ne bi preživela tega. :D
1 mesec :!: Ne vem no, nism tak tip človeka. Ne toleriram tega. Se mi zdi malo dolgo.

1-2 tedna s kolegi še gre ampak z drugo žensko pa niti slučajno.

Tud moj ne bi hotu it, še na koncert noče it z drugo. :P
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

Smreka napisal/-a:Ej sori, ampak mojmu na misel ne pride, da bi šel za en vikend kam s kašno kaj šele en mesec???
Yeah right.

Tudi to.

Na tebi je, kako boš opravila s to zadevo, ampak jaz bi mu po vsej verjetnosti postavila ultimat.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

CorfuGirl napisal/-a:Zakaj pa je ravno njega povabla v ameriko in ne koga drugeg ki ni vezan??A ve da ma on tebe?

ker se blazno dobro razumeta in ja, ve da ima mene, osebno se sicer še nisva srečali, s fantom sva pa skupaj eno leto. :wink:
zaupam mu sicer res ZELO, ampak sem začela razmišljat o vaših postih - je samo človek. ampak kaj narest?? postavit ultimat - potovanje ali jaz? mislim da ne bi šlo tako.. :)
the big red machine
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: gozd

Neprebrana objava Napisal/-a the big red machine »

Moje skromno mnenje:jst sam prostovoljno nikoli ne bi šel za mesec dni proč od punce (če bi jo imel),posebej če bi bil zelo navezan nanjo.Vem da se ne bi mogel znebiti občutka da mi manjka.
V kolikor pa bi obvezno mogel na pot kam,bi bil najprej zelo vesel da mi močno zaupa (v tem primeru so razni ultimati popoln nesmisel),sploh pa se ne bi zmenil za nobeno drugo žensko,ne glede na to kaj bi in kaj ne bi le ta poskušala.Pri meni je pač tako da na varanje gledam kot izdajo vsega kar obstaja med dvema človekoma,izdaje pa si ne bi nikoli privoščil oz.je tudi nikoli ne bi odpustil.
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smreka »

Glej deklica, če bi jaz imela ful dobrega prijatelja, za katerga bi vedla, da ma resno punco, mi ne bi na misel prišlo, da bi ga nekam vabila za en mesec, ker če bi resnično želela, da se kot moj dober prijatelj s punco razume, ne pa da sem jaz tista, ki povzroča med njima prepire in razdore.
Ti to kaj več pove?

lp
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a marateja »

V takem primeru bi bila tudi jaz malo skeptična.
Če bi ga že pustila oz. bi odšel na to potovanje, bi se sigurno cel mesec žrla kaj počneta. Ker sem človek bujne domišljije bi si v glavi sigurno ustvarila svoj scenarij. torej to pri meni ne bi šlo.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

Smreka napisal/-a:Ne ej, jst niti slučajno ne bi tega pustila - pa me ne moti če hodi s kolegi, itak mora met svojo svobodo; ampak z bejbo za en mesec v iste sobe in to?
Yeah right.

ampak prov res... jst ga tud pod razno ne bi pustila oz. bi mu dala ultimat... čeprov moram priznat, da ga po svoje zastopim v smislu, da se mu to zdi fajn in poceni prilika, samo če si v vezi si pač v vezi in ne morš počet glih vsega kar ti kapne... ker se spodobi, da upoštevaš tudi partnerja, njegova čustva in mnenje...
The secret of success is consistency of purpose.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Sploh ne vem, če je pametno, da odgovarjam jz na tole ... :D

Maaaaa, jz vem, da bi se pojedla od skrbi in ljubosumja, ne bi ga tkole pustila it :oops:

Tistale punca bi pa tudi lahko koga drugega povabila..sej lepo, da sta res dobra prijatelja in vse, sam če je pa še zaljubljena vanj... nope, ne bi šlo :nein:
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ANGELgirl »

O ne ne.. To pa ne. Mojmu niti na kraj pameti ne bi prišlo, da bi mi omenil, kaj šele da bi dejansko šel. Jaz bi 100% mislila, da mu pač nekaj ni všeč v najini zvezi, ker drugače bi raje šel nekam z mano (pa čeprav le za en teden, če ne bi imel financ za dalj časa).. Za en mesec?? Papa miško, vozi...
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Odgovori