Poletne avanture

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Kakšne nacionalnosti je bil vaš partner v poletni avanturi?

Slovenec
159
43%
Hrvat / Bosanec / Srb
82
22%
Italijan / Španec / Grk
49
13%
Nemec / Anglež / Francoz
31
8%
Čeh / Slovak / Poljak
3
1%
Drugo
44
12%

Skupaj glasov: 368

jerry444
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a jerry444 »

MIGRENA napisal/-a:Jest sm ga pa že dočakala :twisted:

Sam poletne avanture so res fajn - mal se pozabavaš pol pa čao Miki :P

Ali pa se bolj on pozabava s tabo in mu je potem čisto vseeno,če odideš domov.Joka se verjetno že ne za tabo.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

^ Ja in kaj potem? Saj je napisala, da ji točno tako ustreza! :?
Uporabniški avatar
MollySue
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a MollySue »

Ni dovg nazaj ko sm z morja prišla...za mano pa je avanturica s slovencem, s katerim sm ohranla stike in sma se že vidla pa se še boma...pol biu je pa tud edn hrvat (domačin) in se boma spet drug let vidla..tko da..fajn je blo :D
lubii*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lubii* »

MollySue napisal/-a:Ni dovg nazaj ko sm z morja prišla...za mano pa je avanturica s slovencem, s katerim sm ohranla stike in sma se že vidla pa se še boma...pol biu je pa tud edn hrvat (domačin) in se boma spet drug let vidla..tko da..fajn je blo :D

uu sexii :D
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

jerry444 napisal/-a:

Ali pa se bolj on pozabava s tabo in mu je potem čisto vseeno,če odideš domov.Joka se verjetno že ne za tabo.

Tipično moško razmišljanje :roll: Kaj pa, če sem se le jaz z njim pozabavala?

Niste samo tipi tisti ki bi radi eno stvar pol pa adijo :twisted:
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
jerry444
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a jerry444 »

On se pa s tabo kao ni,al kaj?Sej zato sem pa napisal,da je najbrž še tedne pod tvojem odhodu jokal za tabo.
lubii*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lubii* »

hm...tukaj sploh ni pomembno potem a on joka za njo al ne...ker je vseeno, ko se itak ne bosta več nikoli vidla...po vsej verjetnosti :wink:
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

jerry444 napisal/-a:

Očitno ima nekdo ranjen ego ali pa slabe izkušnje. :D Kakorkoli že, kaj pa če je kar tretja možnost, da sta se malo pozabavala OBA in basta? Saj poleti se itak več ali manj dogajajo avanturice in se v njih vsi spuščajo z neresnimi nameni, torej ni kasneje nobenih nesporazumov in ne vem zakaj si se tako spotaknil ob to kar je napisala MIGRENA. :wink:
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

...
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 16:45, skupaj popravljeno 1 krat.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

delusional napisal/-a:noben ne rabi jokanja pr poletnih avanturah.
jerry, če si tako čustven, ne vem sploh kaj to bereš. nobena ženska se ne bo jokala za tabo.
ne vem od kje taki predsodki, da se ženske jočemo za vsakim, ki ga spustimo med noge. ali pa da nas moti, če se ne obnaša kot da je videl edino pizdo na svetu.

:lach: hehe točno tko...

Če je avantura je avantura a ne... Noben ne pričakuje joka in pogrešanja... :P
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

^^ Točno tako :wink:

Sj lih to sem hotla povedat, da je čar avantur, da sta dve osebi ena z drugo brez kakršnih koli pričakovanj, ampak zgolj iz zabave oz. če hočeš po tvoje - brez joka s katere koli strani in logično, da interesa z obeh strani. Happy?
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a anoyel »

poba je prišel na napačen forum (tipično ženski) modrovat :D
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Uporabniški avatar
nincy87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a nincy87 »

Jst pa nikol nism mela poletnih avantur. Mi ne odgovarja to, ker se preveč hitr navežem na človeka. Mam rajš kr resne zveze. :)
Uporabniški avatar
_*lunca*_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a _*lunca*_ »

jz sm letos na morju mela z enim hrvatom, pač v disku sma se mal lubčkala...pol sm še pa spoznala enga danca, ku sma bla pa skupi 2 dni oz. 3 dni...vmes se en dan nisma vidla...prišlo je sam do ležanja na plaži in lubčkanja...nič več...nism tak tip človeka da bi kr takoj dala....sm pa spoznala še enga nizozemca, ku je bil pa fuula luštn, sam pa nč nisma mela, ku je na prjatlco palil, sam ga una ni hotla met
drgač sm pol ku sm pršla v slo sm na enem žuru s slovencem zasrala, pa še verjetn se bo v teh počitncih še kej zgodil, kr še grem enkrat na morje, pa še žurke so =)

aja...pa poletne avanture so tak, da spoznaš enga pa da maš neki z njim pol ga pa odjebeš...čez let pa maš pol kajga resnega...
I don't have love to share and I don''t have one who cares...I don''t have anything since I don't have you
Uporabniški avatar
niiiky
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a niiiky »

Nekak nisem navdušena nad poletnimi avanturami, sploh če tipa ne poznaš. Moja kolegica je bila na djerbi v 1o dneh z 3 tipi :eek: če mene vprašaš- katastrofa. vsi so bili starejši kakih 1o let, če ne več. s tem, da je bila z njimi na samem. lahko bi jo posilili, ugrabli, bilokaj naredili z njo :? . Jaz nikoli, pa še takrat ne, nebi šla kr z nekim tipom, ko ga sploh ne poznam, po možnosti iz druge države, kjer niti ne poznam njihovih navad, nič. :eek:

drugače pa avanture za mene niso, ker se pol zaljubim, pa pride do kakiga zlomanega srčka.
Odgovori