MIGRENA napisal/-a:Jest sm ga pa že dočakala![]()
Sam poletne avanture so res fajn - mal se pozabavaš pol pa čao Miki
Ali pa se bolj on pozabava s tabo in mu je potem čisto vseeno,če odideš domov.Joka se verjetno že ne za tabo.

jerry444 napisal/-a:MIGRENA napisal/-a:Jest sm ga pa že dočakala![]()
Ali pa se bolj on pozabava s tabo in mu je potem čisto vseeno,če odideš domov.Joka se verjetno že ne za tabo.
Kaj pa, če sem se le jaz z njim pozabavala?

jerry444 napisal/-a:MIGRENA napisal/-a:Jest sm ga pa že dočakala![]()
Kakorkoli že, kaj pa če je kar tretja možnost, da sta se malo pozabavala OBA in basta? Saj poleti se itak več ali manj dogajajo avanturice in se v njih vsi spuščajo z neresnimi nameni, torej ni kasneje nobenih nesporazumov in ne vem zakaj si se tako spotaknil ob to kar je napisala MIGRENA. 

delusional napisal/-a:noben ne rabi jokanja pr poletnih avanturah.
jerry, če si tako čustven, ne vem sploh kaj to bereš. nobena ženska se ne bo jokala za tabo.
ne vem od kje taki predsodki, da se ženske jočemo za vsakim, ki ga spustimo med noge. ali pa da nas moti, če se ne obnaša kot da je videl edino pizdo na svetu.
hehe točno tko...

če mene vprašaš- katastrofa. vsi so bili starejši kakih 1o let, če ne več. s tem, da je bila z njimi na samem. lahko bi jo posilili, ugrabli, bilokaj naredili z njo