Kako glasne ste?
- *little girl*
- Komunikatorka
- Kraj: Where the streets have no name
- _ninchyka_
- Debatorica
- Kraj: *paradiž*
Js sm tut mal preveč glasna, ampak ni preveč panike, kr to sam takrat, ko sma sama... sam mal je problem za sosede, kr je vrstna hiša in se to zihr use čuje čez stene... Sam za sosede se pač ne sekirama, nej bojo mal fouš hehe
kr tih se pa res ne da bit, ko je pa tok dobr....
tk da ko sma sama si lah dam mal duška, drugač ko so pa še drugi doma pa se probam čimbl potrudit, da sm čimtišje, kr drugač bi mi blo pol nerodno 

- *little girl*
- Komunikatorka
- Kraj: Where the streets have no name
p!ka napisal/-a:^^ A ne vesta kdaj so starši doma oz. kaj ne slišista kdaj pridejo ?
Ne,ne slišva ga ko pride v sosednjo sobo...ker izredno tiho hodi,nikoli ne zganja hrupa.Šele po tem,ko oba zmučena padeva v posteljo ugotoviva,da je v sosednji sobi luč in da je njegov oče tam

*little girl* napisal/-a:p!ka napisal/-a:^^ A ne vesta kdaj so starši doma oz. kaj ne slišista kdaj pridejo ?
Ne,ne slišva ga ko pride v sosednjo sobo...ker izredno tiho hodi,nikoli ne zganja hrupa.Šele po tem,ko oba zmučena padeva v posteljo ugotoviva,da je v sosednji sobi luč in da je njegov oče tam1x sva mislila,da sva sama doma in sva čist notr padla,potem pa prideva iz sobe pa vidiva da je njegov brat doma in se nama je režal v fejs ko zmešan...
ah,marsikaj se lahko tkole zgodi če nisi pozoren
Jz bi v tvojem primeru hotla glavo utaknit u zemljo ko noj, ker bi mi blo tolko nerodno.

...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Pr men je pa odvisn od tipa. V preteklosti me skorej ni blo slišat da sem zraven
, razn mau sem zajamrala, ko sem doživela orgazem.
Zdej pa, ko mam končno tipa, ki me zna prijet tam in tako kot je treba, se pa tok sprostim, da mi je čist vseen za vse, saj čist notr padem, da ne govorim, kako je, ko seksava, kadar prideva s kakšnega žura...uf

Zdej pa, ko mam končno tipa, ki me zna prijet tam in tako kot je treba, se pa tok sprostim, da mi je čist vseen za vse, saj čist notr padem, da ne govorim, kako je, ko seksava, kadar prideva s kakšnega žura...uf

Ljubiti samega sebe je začetek dosmrtne romance
-
- Sramežljivka
- Kraj: Ptuj
Jaz sem.. glasnaaa! Meni pase bit glasna...
Ampak je problem, sosedi, njegovi stari tu pa tam (ok to me niti ne zanima, ker sem samo enx slisala opazko na ta racun...)...
Pac, to pase skupaj s sexom z mano. Je*atga...
Znam pa tudi bit tiha, ampak potem si mislim uno 'a me kdo poslusa al kaj? Zakaj bi mogla bit tiho?', potem ni vec isto.. No razen ce mi v igri da roko cez usta (tut ce zares, se vseeno je rajcing)..
It's fun!
Ampak je problem, sosedi, njegovi stari tu pa tam (ok to me niti ne zanima, ker sem samo enx slisala opazko na ta racun...)...
Pac, to pase skupaj s sexom z mano. Je*atga...
Znam pa tudi bit tiha, ampak potem si mislim uno 'a me kdo poslusa al kaj? Zakaj bi mogla bit tiho?', potem ni vec isto.. No razen ce mi v igri da roko cez usta (tut ce zares, se vseeno je rajcing)..

It's fun!
*little girl* napisal/-a:p!ka napisal/-a:^^ A ne vesta kdaj so starši doma oz. kaj ne slišista kdaj pridejo ?
Ne,ne slišva ga ko pride v sosednjo sobo...ker izredno tiho hodi,nikoli ne zganja hrupa.Šele po tem,ko oba zmučena padeva v posteljo ugotoviva,da je v sosednji sobi luč in da je njegov oče tam1x sva mislila,da sva sama doma in sva čist notr padla,potem pa prideva iz sobe pa vidiva da je njegov brat doma in se nama je režal v fejs ko zmešan...
ah,marsikaj se lahko tkole zgodi če nisi pozoren

Sm pa drugače med bolj glasnimi. Men je to pač del sexa in se moram res potrudt, da sem tiho. Moj je bolj tihe sorte in ne razume, kko ne morem bit tiho

uf js sem tut glasna...ampak ne doma! (itak tam redko seksama, pr men sploh se nisma
) v najinem stanovanju pa uhuhuh
mava sicer cimra, sam bmk, sj je on tut mlad in upam da razume 
aja pr njemu doma ga je enkrat sestra klicala ko sva bla sred akcije, ce sva lahk bol tiho ker ne more spat
pa vcasih pove da se je slisalo...sam to mi tk ni problem - je tut ze tok stara da mi res ni problem....
sam za starse bi mi blo.

aja pr njemu doma ga je enkrat sestra klicala ko sva bla sred akcije, ce sva lahk bol tiho ker ne more spat

- **medyka**
- Komunikatorka