Mislim, da je vse odvisno od situacije in človeka. Nekateri so pač glasni nekateri tiho, nekateri samo glasno dihajo, nekateri celo govorijo, pač vsakdo po svoje. Mislim, da zaradi tega nihče nič manj ne uživa, in da doživljanja sexa kot takšnega ni odvisno od tega, ali je kdo glasen ali ne. Osebno sem bolj med srednjimi. Stene se ravno ne tresijo od glasov, so pa vzdihljaji in dihanje. Je pa morda hudo, če je en partner glasen, ker pač tako uživa, drugi ga pa prosi, da naj bo rajši tiho, ker da mu to ni všeč. Torej pomeni, da je nekdo zapostavljen. Če pa je obema všeč takšna ali drugačna varianta, je pa to samo še dodatna popestritev sexa.
Jaz sem bila na začetku tiha, potem pa sem se bolj sprostila. Spadam nekje na sredino, ni da bi kričala in ni da bi bila tiho. Menim, da mora partner nekako nakazati kaj mu je všeč, kaj mu prija. Eden od načinov je vzdihovanje, globoko dihanje...
menim, da sex, pri katerem se zadržujejo glasovi in vzdihi, ni tisto pravo uživanje, saj nekako ne izpustiš vseh ventilov. Sama se moram včasih zadrževati, če je recimo v sosednji sobi kaka oseba...in vem, da takrat n euživam tako kot bi lahko. Saj vseeno če si tiho, šepetaš, vzdihuješ, kričiš..samo da uživaš v polni meri kot se ti pač v tistem trenutku zazdi prav.
Jest sem tud bolj med glasnimi... nekako moram spravit tisto strast v sebi ven... in ce se derem, no ne kot zival, ampak bolj glasno stokam in kva pa vem godem pol tudi mojga to full rajca in pol se on zacne in sva kar na enkrat oba glasna... in moram rect, da je tudi men full dobro, ko njega slisim
Jaz bi sebe tudi uvrstila nekam na sredino, se je pa tudi že zgodilo, da mi je tip držal usta, ker so bili v sosednji sobi njegovi tastari sam si res nisem mogla pomagat
Don`t regret something that you did, because at one time...you wanted it!
Odvisno kok sem med sexsom sproščena in kok zares uživam. Včasih sem med bolj glasnimi, včasih spustim samo glasek (glih tok, da ve, da še nism zaspala). Je pa odvisno seveda tudi od situacije in okoliščin.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti. Jean de La Bruyere
jaz sem odvisno od razpoloženja, druagče pa vedno ful glasno diham, pa včasih tud kake glasove spuščem, če pa imava priložnost, da sma glasna pa se oba ful "derema".
I never wanted anything, other than to be ur everything...
mi2 sva glasna odvisno od prisotnih v hiši in seveda od tega kakšn sex je....je pa ponavadi tko da sm jst bl pr ta glasnih on se pa zlo retko gdaj popolnoma sprosti in da kej iz sebe....še vedno po 4 letih misl da to ni moška stavr in da ga bom zarad tega zafrkavala(pa ga nikol nism-mogoča kira bivša )
Čist odvisno kje sva. Če so v bližini ljudje, ki bi naju lahko slišali, sva že iz obzirnosti do njih, tišja. Sicer sem pa jst glasnejša od njega, a tudi on ni ravno tih (in to pri njemu obožujem) .
Js tudi spadam v zlato sredino glasnosti. Prav tako moj tip. Obožujem, ko slišim njegov dolg aaaahhhhh ko mu prihaja!
Včasih mi med seksom tudi kaj pripoveduje...npr. kaj erotičnega, da sem potem še bolj zrajcana....res mi sede to! Uglavnm znam sprostit "ventile" kadar je le mogoče.