Kako glasne ste?
Kako glasne ste?
Zanima me kakšne ste ve? Tihe ali glasne?Jaz osebno sem med bolj taglasnimi
(pa glih nimam časa za igranje med seksom) 

Mislim, da je vse odvisno od situacije in človeka. Nekateri so pač glasni nekateri tiho, nekateri samo glasno dihajo, nekateri celo govorijo, pač vsakdo po svoje. Mislim, da zaradi tega nihče nič manj ne uživa, in da doživljanja sexa kot takšnega ni odvisno od tega, ali je kdo glasen ali ne. Osebno sem bolj med srednjimi. Stene se ravno ne tresijo od glasov, so pa vzdihljaji in dihanje. Je pa morda hudo, če je en partner glasen, ker pač tako uživa, drugi ga pa prosi, da naj bo rajši tiho, ker da mu to ni všeč. Torej pomeni, da je nekdo zapostavljen. Če pa je obema všeč takšna ali drugačna varianta, je pa to samo še dodatna popestritev sexa.
menim, da sex, pri katerem se zadržujejo glasovi in vzdihi, ni tisto pravo uživanje, saj nekako ne izpustiš vseh ventilov.
Sama se moram včasih zadrževati, če je recimo v sosednji sobi kaka oseba...in vem, da takrat n euživam tako kot bi lahko.
Saj vseeno če si tiho, šepetaš, vzdihuješ, kričiš..samo da uživaš v polni meri kot se ti pač v tistem trenutku zazdi prav.
Sama se moram včasih zadrževati, če je recimo v sosednji sobi kaka oseba...in vem, da takrat n euživam tako kot bi lahko.
Saj vseeno če si tiho, šepetaš, vzdihuješ, kričiš..samo da uživaš v polni meri kot se ti pač v tistem trenutku zazdi prav.
Re: Kako glasne ste?
Jest sem tud bolj med glasnimi... nekako moram spravit tisto strast v sebi ven... in ce se derem, no ne kot zival, ampak bolj glasno stokam in kva pa vem godem
pol tudi mojga to full rajca in pol se on zacne in sva kar na enkrat oba glasna... in moram rect, da je tudi men full dobro, ko njega slisim 
pol tudi mojga to full rajca in pol se on zacne in sva kar na enkrat oba glasna... in moram rect, da je tudi men full dobro, ko njega slisim 
Always Tutty Frutty
Odvisno kok sem med sexsom sproščena in kok zares uživam. Včasih sem med bolj glasnimi, včasih spustim samo glasek (glih tok, da ve, da še nism zaspala). Je pa odvisno seveda tudi od situacije in okoliščin.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
mi2 sva glasna odvisno od prisotnih v hiši in seveda od tega kakšn sex je....je pa ponavadi tko da sm jst bl pr ta glasnih on se pa zlo retko gdaj popolnoma sprosti in da kej iz sebe....še vedno po 4 letih misl da to ni moška stavr in da ga bom zarad tega zafrkavala(pa ga nikol nism-mogoča kira bivša
)
)-
_Metuljčica_
- Sramežljivka