Kako glasne ste?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

^^ Je*eš sosede. :lach:
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
*little girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Where the streets have no name

Neprebrana objava Napisal/-a *little girl* »

Sem med bolj glasnimi...Ampak ko sva v akciji itak tolk notr padeva,da tega niti ne opazva...no,potem ko se zaveva,da vse škripa,da oba stokava ko nora pa ugotoviva da je njegov fotr v sosednji sobi. ja,ni lepšega kot mu potem bodočemu tastu zaželeti lahko noč :oops:
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ A ne vesta kdaj so starši doma oz. kaj ne slišista kdaj pridejo ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
Uporabniški avatar
_ninchyka_
Debatorica
Debatorica
Kraj: *paradiž*

Neprebrana objava Napisal/-a _ninchyka_ »

Js sm tut mal preveč glasna, ampak ni preveč panike, kr to sam takrat, ko sma sama... sam mal je problem za sosede, kr je vrstna hiša in se to zihr use čuje čez stene... Sam za sosede se pač ne sekirama, nej bojo mal fouš hehe :D ;D kr tih se pa res ne da bit, ko je pa tok dobr.... :flamingdev: tk da ko sma sama si lah dam mal duška, drugač ko so pa še drugi doma pa se probam čimbl potrudit, da sm čimtišje, kr drugač bi mi blo pol nerodno :oops:
Uporabniški avatar
*little girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Where the streets have no name

Neprebrana objava Napisal/-a *little girl* »

p!ka napisal/-a:^^ A ne vesta kdaj so starši doma oz. kaj ne slišista kdaj pridejo ?

Ne,ne slišva ga ko pride v sosednjo sobo...ker izredno tiho hodi,nikoli ne zganja hrupa.Šele po tem,ko oba zmučena padeva v posteljo ugotoviva,da je v sosednji sobi luč in da je njegov oče tam :) 1x sva mislila,da sva sama doma in sva čist notr padla,potem pa prideva iz sobe pa vidiva da je njegov brat doma in se nama je režal v fejs ko zmešan... :) ah,marsikaj se lahko tkole zgodi če nisi pozoren :)
MonaLisa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a MonaLisa »

Midva pa znava bit tiho kt miške, pa tud kr dost glasna. Odvisno od situacije - če je možnost da bi naju kdo slišov alpa ne.
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik

*little girl* napisal/-a:
p!ka napisal/-a:^^ A ne vesta kdaj so starši doma oz. kaj ne slišista kdaj pridejo ?

Ne,ne slišva ga ko pride v sosednjo sobo...ker izredno tiho hodi,nikoli ne zganja hrupa.Šele po tem,ko oba zmučena padeva v posteljo ugotoviva,da je v sosednji sobi luč in da je njegov oče tam :) 1x sva mislila,da sva sama doma in sva čist notr padla,potem pa prideva iz sobe pa vidiva da je njegov brat doma in se nama je režal v fejs ko zmešan... :) ah,marsikaj se lahko tkole zgodi če nisi pozoren :)

Jz bi v tvojem primeru hotla glavo utaknit u zemljo ko noj, ker bi mi blo tolko nerodno. :lach:
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
Uporabniški avatar
matty13
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a matty13 »

Pr men je pa odvisn od tipa. V preteklosti me skorej ni blo slišat da sem zraven :D , razn mau sem zajamrala, ko sem doživela orgazem.

Zdej pa, ko mam končno tipa, ki me zna prijet tam in tako kot je treba, se pa tok sprostim, da mi je čist vseen za vse, saj čist notr padem, da ne govorim, kako je, ko seksava, kadar prideva s kakšnega žura...uf :cool: :P
Ljubiti samega sebe je začetek dosmrtne romance
Uporabniški avatar
do it*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a do it* »

Ja...pr men je blo pa enkrat tko.d je blo ful hudo in pol se je pršla prtožt od sosede soseda lol..da sva ful preglasna.in da otroc ne nehajo jokat :D. Živiva pa v bloku. Ja sm bla pa ful glasna ja.on pa k en tigr..ampak sva usen nadaljevala :Dsei kaj pa je to kej tazga.čist vsakdanje :roll:
...SaMa...
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ptuj

Neprebrana objava Napisal/-a ...SaMa... »

jaz da sem tiha me moj že postrani gleda... nazadne mi je reko daj spusti vsaj en glas ker to tak hudo paše... enkrat pa vem da sem bla tak glasna da je drugi dan res sosedd prleto... ampak zaj na srečo soseda več ni pa se lahko derema kolko nama paše...
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Hyades »

Jaz sem.. glasnaaa! Meni pase bit glasna...
Ampak je problem, sosedi, njegovi stari tu pa tam (ok to me niti ne zanima, ker sem samo enx slisala opazko na ta racun...)...

Pac, to pase skupaj s sexom z mano. Je*atga...

Znam pa tudi bit tiha, ampak potem si mislim uno 'a me kdo poslusa al kaj? Zakaj bi mogla bit tiho?', potem ni vec isto.. No razen ce mi v igri da roko cez usta (tut ce zares, se vseeno je rajcing).. :D

It's fun!
Uporabniški avatar
Joanfaca
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objava Napisal/-a Joanfaca »

*little girl* napisal/-a:

:oops: umrla sm od sramu, ko se je men isto naredlo z bivšim. Prideva iz sobe, pa se nama njegov starejši brat reži v faco...češ, kaj sta tko rdeča v faco... :oops: :oops:

Sm pa drugače med bolj glasnimi. Men je to pač del sexa in se moram res potrudt, da sem tiho. Moj je bolj tihe sorte in ne razume, kko ne morem bit tiho :D jz pa pač na glas uživam in sem vesela, ker lahko, ker nimam sosedov blizu. Trenutno so edina omejitev moji starši, ki pa niso rekli še niti besedice in pač razumejo, da najbrž ne igrava Monopolya, ko je pri meni :D :P
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

uf js sem tut glasna...ampak ne doma! (itak tam redko seksama, pr men sploh se nisma :D ) v najinem stanovanju pa uhuhuh :lol: mava sicer cimra, sam bmk, sj je on tut mlad in upam da razume :D

aja pr njemu doma ga je enkrat sestra klicala ko sva bla sred akcije, ce sva lahk bol tiho ker ne more spat :D pa vcasih pove da se je slisalo...sam to mi tk ni problem - je tut ze tok stara da mi res ni problem.... :D sam za starse bi mi blo.
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a lipgloss »

:) :) ja to so hecni scenariji, ko te kdo zaloti od domačih in se potem matraš da nebi bil preglasen,... ampak kaj čmo. glasnost je fajna :)
Uporabniški avatar
**medyka**
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a **medyka** »

Jaz sem tud kar glasna. Samo pri nama ni problema, k starši bolj slab slišijo. Večji problem bi bil, če bi kdo uletel v sobo, ko bi bila sred sexa :lol:
Odgovori