Hec

Glavno je, da je fest osebnost pa, če je koj ena hara krišna.
deniro napisal/-a:kr.ena napisal/-a:Take vrste poroka bi bila po moje izvedljiva tudi z muslimanom, čeprav je vprašanje, če bi on pristal na to.
Itak da ne bi! Tudi če bi bilo njemu vseeno, bi bila družina tista, ki bi ustvarjala pritisk na njega... češ kakšno žensko pa ima.
ryu10kyu napisal/-a:Sprejmi to da te bo tepel in ne boš imela besede v bajti, pa da te kdaj če se mu sprdne lahko proda za kamele...pa stalno boš morala nositi čez glavo cunje skozi katera se ti bodo videla samo dva uča, da ne govorimo da je greh nositi oblačila kjer se vidi tvoje gležnje
seendrahh napisal/-a:js se zdj u weliko stwareh strinjam s tabo z-majči*..
fant se lahko poroči z kaotolicnko ali zidinjo..
amapk cepraw se to sme. in njegowa druzina tega ne odobrava ..tega ne sprejme nje spet druga pesem.
tko da to je use odwisno od druzine na katero naletis..
zdj ce je taka zapowed ni nujno da se jo USI muslimani drzijo.
tko kot pri useh drugih werah ki so zapowedi cisto X delamo pa cisto Y..
tko ,da mislim da je use odwisno od drzuine tega fanta in pa SEWEDA od NJEGA. lahko se on upre swoji druzini pa gre na swoje ce le-taprevec pritiska nanj.
to ni samo pri muslimanih tudi drugih werah..
element10 napisal/-a:Res je, da ljubezen ne izbira in tudi sama zase ne bi nikdar rekla, da sem lahko z muslimanom, ker sem sama ateistka. Ful je težko, ker mam zaradi tega jaz občutek, da "nisem vredna" da spremeni tako majhno stvar. Mislim - meni je majhna, njemu pa očitno ne.
To sva se že z njem pogovarjala, da se mova pač vsak od naju malo prilagodit... Pač moti me tudi dejstvo, da se redko vidiva in mu tist mesec, ko bom pri njemu več pomeni ramadan, kot jaz??