Fant musliman
Fant musliman
Cau,
imam eno tako malo cudno vprasanje morda, pa vseeno...
Imam fanta, ki je musliman, kar pomeni, da se drzi tudi ramadana (cez dan ne je, ne sme se poljubljati ali imeti spolnih odnosov). Stvar pa je taka, da se vidiva zelo malo, saj ziviva v razlicnih drzavah in ce ga obiscem ravno v casu ramadana je problem ociten:) Vseeno mi je ce ne je, mocno pa me moti dejstvo, da se z menoj ne bi poljubljal cez dan. Pac meni se zdi, da lahko zaradi vseh okoliscin to malce "priredi" in se pac vsaj poljubljava, on pa pravi, da tega ne more storiti in niti slucajno ne bo.
Zanima me, kaj bi ve naredile v tem primeru, mogoce je imela katera podobno izkusnjo??
Hvala in en lep soncen pozdrav vsem:)
imam eno tako malo cudno vprasanje morda, pa vseeno...
Imam fanta, ki je musliman, kar pomeni, da se drzi tudi ramadana (cez dan ne je, ne sme se poljubljati ali imeti spolnih odnosov). Stvar pa je taka, da se vidiva zelo malo, saj ziviva v razlicnih drzavah in ce ga obiscem ravno v casu ramadana je problem ociten:) Vseeno mi je ce ne je, mocno pa me moti dejstvo, da se z menoj ne bi poljubljal cez dan. Pac meni se zdi, da lahko zaradi vseh okoliscin to malce "priredi" in se pac vsaj poljubljava, on pa pravi, da tega ne more storiti in niti slucajno ne bo.
Zanima me, kaj bi ve naredile v tem primeru, mogoce je imela katera podobno izkusnjo??
Hvala in en lep soncen pozdrav vsem:)
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Maribor
Če si sprejela njega boš morala sprejeti tudi njegovo vero in če mu ta narekuje da se ne sme poljubljati se bojim, da boš morala to razumeti. Premisli točno kaj vse pomeni muslimanska vera in če boš ugotovila, da ti to predstavlja preveliko breme, je morda najbolje, da zvezo zaključita. S tem ne mislim nič slabega, ampak nam ne-muslimanom so nekatere njihove navade težko sprejemljive in obratno, kar lahko vodi do velikih konfliktov v zvezi.
Houd de wereld tegen
Sprejmi to da te bo tepel in ne boš imela besede v bajti, pa da te kdaj če se mu sprdne lahko proda za kamele...pa stalno boš morala nositi čez glavo cunje skozi katera se ti bodo videla samo dva uča, da ne govorimo da je greh nositi oblačila kjer se vidi tvoje gležnje 

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
- metuljčica*
- Cosmofrik
ryu10kyu napisal/-a:Sprejmi to da te bo tepel in ne boš imela besede v bajti, pa da te kdaj če se mu sprdne lahko proda za kamele...pa stalno boš morala nositi čez glavo cunje skozi katera se ti bodo videla samo dva uča, da ne govorimo da je greh nositi oblačila kjer se vidi tvoje gležnje
plus to, da se boš morala spreobrniti v islam

Zdaj pa resno: kot so ti že napisali, 2 možnosti - ga sprejmeš takega ali odideš... Na tvojem mestu ne bi ravno upala na to, da bi ''priredil'' pravila zate...
Ženske so posode za rojevati otroke in nimajo pravice do glasovanja in govora če ji moški ne dovoli! Kako ne spoštuje najvišjega Alaha...in skrbi samo za svoje človeške nizke potrebe kot so seks in poljubljanje...sploh ne vem kaj s tako žensko dela, če jo take banalnosti motijo da tisti mesec se ne onegavi z njim? Naj pride ko bo imel Bajram in se bosta poljubljala in žgala kolikor jima bo pasalo!
Ne...ona se sprdne in pride takrat ko ima on Ramazan in mu najeda tam in ga zavaja in joj in ah in oh...konec koncu tudi njemu ni lahko tako kot je, da se te ne sme dotakniti...samo še tebe rabi da mu tam najedaš in pametuješ!
Raje ga pusti in njemu uslugo naredi ne sebi
Ne...ona se sprdne in pride takrat ko ima on Ramazan in mu najeda tam in ga zavaja in joj in ah in oh...konec koncu tudi njemu ni lahko tako kot je, da se te ne sme dotakniti...samo še tebe rabi da mu tam najedaš in pametuješ!
Raje ga pusti in njemu uslugo naredi ne sebi

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
če se mata res rada, bota že potrpela in se obiskujta, ko pač ni ramadana. če pa je to bol taka zveza, ne še resna i ntemelji na seksu in tem, potem pa si zbrala napačnega...
mene to ne bi motlo, če bi mi blo res do njega, se vse da zorganizirat in zmenit...
aja, ša to da dodam - drugač pa vsaka čast, če si pripravljena živets tako zagretim muslimanom, js se v to ne bi spuščala...
mene to ne bi motlo, če bi mi blo res do njega, se vse da zorganizirat in zmenit...
aja, ša to da dodam - drugač pa vsaka čast, če si pripravljena živets tako zagretim muslimanom, js se v to ne bi spuščala...
lissa napisal/-a:Zakaj bi se mogla samo ona spremenit in sprejet njegovo vero? Če jo ima kaj rad, lahko tudi on malo popusti in najdeta nek kompromis... Ne vem no... On lohk ostane isti, ona se mora pa nujno spremenit,... to mi ne štima
Če jo ima rad, bo tudi on malce popustil, če ne pa nista za skupaj. Žal
Pa saj ni nihče nič rekel o tem, da bi se morala ona spremenit. Sprejet njegovo vero je spet nekaj čisto drugega kot pa sprejet njega. Verjetno tudi on ne pričakuje, da bo ona sprejela muslimansko vero, pričakuje le, da bo tolerirala tisti mesec in se ne bo z njim lupčkala čez dan. Itak je od nje potem odvisno, če je sposobna to tolerirat ali ne...
Kaj bi jaz storila na njenem mestu? Zelo težko je to reči. Lahko rečem, da se v muslimana sploh zaljubila ne bi, ampak itak "vemo", da ljubezen ne izbira. Če bi ga res tako močno imela rada, da bi tudi tisti mesec zdržala brez lupčkanja, potem sploh ne bi smela govorit, da me to moti. Če bi ga imela močno rada, vendar ne bi mogla zdržat brez lupčkanja, bi mogoče čez določen čas prekinila z njim. Kaj jaz vem. Je ful delikatna stvar

Mju napisal/-a:Dagi napisal/-a:Hm... a obstaja kje musliman ki se strogo drži pravil ob enem pa popušča ženski in dela kompromise...
ne, če to dela, se ne drži strogo pravil...
to sm hotla povedat s tem stavkom, ker je zgorej ena predlagala nej on počne nekej podobnga...
Always look on the bright side of life!
Res je, da ljubezen ne izbira in tudi sama zase ne bi nikdar rekla, da sem lahko z muslimanom, ker sem sama ateistka. Ful je težko, ker mam zaradi tega jaz občutek, da "nisem vredna" da spremeni tako majhno stvar. Mislim - meni je majhna, njemu pa očitno ne.
To sva se že z njem pogovarjala, da se mova pač vsak od naju malo prilagodit... Pač moti me tudi dejstvo, da se redko vidiva in mu tist mesec, ko bom pri njemu več pomeni ramadan, kot jaz??
To sva se že z njem pogovarjala, da se mova pač vsak od naju malo prilagodit... Pač moti me tudi dejstvo, da se redko vidiva in mu tist mesec, ko bom pri njemu več pomeni ramadan, kot jaz??