Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

No ja, to je pa pol res bolš, da sta šla narazn ja, ob takem tipu tud jst ne bi mogla bit :nein: No ja, pa če pravš, da je taprva faza že mim, je pa še tok bolš ane :D
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

Re: ...

Neprebrana objava Napisal/-a DrFreud »

osamljena napisal/-a:jaz sem že čist obupala. bolj se trudim da bi čimveč zase nardila pa bla srečna slabše je. vsakič ko ga vidim, slišim kaj o njem, me kaka stvar spomni nanj postanem slabe volje. če mam srečo na začnem jokat. doma se že kregamo ker me ni nič doma ker takrat vsaj pozabim na vse, ampak ne zdržim doma. vse me spominja nanj

Ne sili se v to, da ne razmišljaš o njem, ker se s tem -paradoksalno- siliš da misliš o njem ... To, da se hočeš zamotit itd. ipd. pomeni le to, da boš probleme preložila za dan kasneje, ne pa da jih boš odpravila. Pusti, da gre On iz tvoje glave sam ... ne ga podit ven ... To je skoraj obvezno, sploh če vidiš, da metode ki jih ubiraš ne uspevajo ...
Jaz imam vedno prav.Slika
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

Re: ...

Neprebrana objava Napisal/-a osamljena »

DrFreud napisal/-a:
osamljena napisal/-a:jaz sem že čist obupala. bolj se trudim da bi čimveč zase nardila pa bla srečna slabše je. vsakič ko ga vidim, slišim kaj o njem, me kaka stvar spomni nanj postanem slabe volje. če mam srečo na začnem jokat. doma se že kregamo ker me ni nič doma ker takrat vsaj pozabim na vse, ampak ne zdržim doma. vse me spominja nanj

Ne sili se v to, da ne razmišljaš o njem, ker se s tem -paradoksalno- siliš da misliš o njem ... To, da se hočeš zamotit itd. ipd. pomeni le to, da boš probleme preložila za dan kasneje, ne pa da jih boš odpravila. Pusti, da gre On iz tvoje glave sam ... ne ga podit ven ... To je skoraj obvezno, sploh če vidiš, da metode ki jih ubiraš ne uspevajo ...

hvala za nasvet ... trenutno mi res pridejo prav. eno leto sem že zapravla zaradi njega... nočem jih še več, ker ni vreden. samo kaj ko tega srce ne razume :(
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

jagodka85 napisal/-a:No ja, to je pa pol res bolš, da sta šla narazn ja, ob takem tipu tud jst ne bi mogla bit :nein: No ja, pa če pravš, da je taprva faza že mim, je pa še tok bolš ane :D

ja una prva faza k je bl kriza, je na srečo že mimo. Sam kaj k me vse spomne nanjga :( čist use me spominja nanjga al pa kamorkol grem se spomnm da tuki pa tuki sva bla pa skupi. To me najbl bedira ampak sej...prvi tedn je že mimo....tko da sej bo :)
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

No pri meni je mimo že skoraj 2 tedna in lahko rečem, da je ful bolše kot prejšnji teden... ;) Od takrat sem se že vsaj 20x pelala po istih poteh kot sva midva hodila in o teh krajih ne razmišlam več kot o 'najinih', temveč kot o 'mojih'... Ker kraji niso povezani z osebo, to si samo mi mislimo. :) Tud skozi njegovo sosesko mi je ful težko, vedno se obračam proti njegovemu bloku, ampak s časom bo to minilo... Tisti blok je stal še preden se je on sploh priselil sem, ta cesta je vozila še preden sva se midva skupaj vozila po njej, in ni vrag da se bom skoz spomnla na njega!

Jao punce, komi čakam, da ga prebolim :D Najhujše mi je, ko hočem komu rečt 'Ja Žiga je pa tud mel to igrco..' al pa kaj podobnega, pa se kr zadržim, ker vem da nobenemu ne pomaga, če skoz govorim o njem. :) Pva faza je bla tud pr men kriza, par dni sem bla zaprta v sobi in visela na internetu, jokala cele noči, nič jedla...
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

sončk a veš da je pr men čist isto. Doskrat hočm začet stavek ja sej jst pa Aleš sva tud to, al pa midva sva tud tuki bla..pa se komi ustavm pa rečm da sm jst to nrdila..ne pa midva. Čeprou me kr stisne pr srčku!
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Ja, ful je težko :( ampak bova preživeli, boš vidla, kmalu bo konec mučenja... Z vsakim dnevom je lažje, so valda tud težki trenutki, ampak so vedno krajši in vedno manj jih je :)

Pa jaz sem ugotovila, da mi tud ful pašejo vesele energetične pesmi, žalostnih sem se že ful preposlušala :) Pa ne smejo met neki ful ljubezenskega besedila :D

Aja pa od Avril - Happy Ending (http://youtube.com/watch?v=nwf2qt6BJAQ) sem enkrat poslušala 1h, na repeat... Kr katarza, morm rečt, pa Avril sploh ne maram :)
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

sončk napisal/-a:
Aja pa od Avril - Happy Ending (http://youtube.com/watch?v=nwf2qt6BJAQ) sem enkrat poslušala 1h, na repeat... Kr katarza, morm rečt, pa Avril sploh ne maram :)

jst tud :D pa un komad od nje mi je hud He wasn't!! isto besedilo mi je svetovno!! Glih za zdej za naju :wink:

amm drgač se pa jst prsilm da ne poslušam sad komadov. Zanalašč si vrtim sam house pa to da sm bla dobre volje. Pa ne smem bit sama. Probam bit čim več v družbi da se zamotm.

problem je da mava nekak skupno družbo pa žurava na istih placih. In dans sicer ne grem vn, sam pojma nimam kako bo k ga vidm naslednjič :?
Uporabniški avatar
((LoL!TA))
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: new york

Neprebrana objava Napisal/-a ((LoL!TA)) »

vse se da če je le volja :)
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Štajerski konec

Neprebrana objava Napisal/-a Razlagalka »

Danes zjutraj me je premamilo in sem mu poslala sporočilo, da ga zelo pogrešam. Pa ni odpisal, ni poklical, nič. Saj vem, da sem prava koza, ampak očitno je zdaj res konec. :cry: :cry: :cry:
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Lej, ne sekiraj se, če ni odpisal, to dela zato, da te ne muči več... Če je konec med vama, je konec, in par smsov tega ne bo spremenilo. Bolše da se čimprej sprijazniš, ker dokler se ne sprijazniš in boš še upala, te bo samo bolelo... In enkrat ko boš spet dobila upanje, boš mogla SPET od začetka prebolevat... Posluš me, vem o čem govorim, k sm se mu pustila lupčkat po tem, k sva se razšla, pa sm bla spet v sedmih nebesih, naslednji dan me je pa ON odjebu :)

Ja tud jaz sem popušila prevdčerajšnjim zvečer.. Lih po mojem pametovanju o smsih. Ampak mi je odpisal šele naslednji dan, ampak me tud ni motilo... Samo rekla sem mu, da ga ne sovražim,če si mogoče kaj takega misli (ker sem mu enkrat napisala dokaj grd mejl), ker je bil pomojem prepričan, da ga kurcam na polno.... Uglavnem, par smsov sva si izmenjala, ampak nč čustvenega, sam povedala sm mu, da pač mi ni žal za to kar sva mela, ker je blo tud lepo včasih. :) Na koncu sm mu pa napisala "veselo prebolevanje še naprej" jao :lol:

Sugar_baby, he wasn't je huda ja :D Pa nasledna na albumu - how does it feel tut. =) A maš še kšne take, nežalostne ampak realne? :)
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Razlagalka :bussi:
Bo boljše ! Mogoče ti zdej to ne pomeni nič ampak verjemi, da bo.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
onegirl111
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a onegirl111 »

razlagalka verjetno je res boljše da ni odpisal...kot pa da bi obstajalo tisto malo upanje....
punce najboljše je da gremo naprej da pustimo te preklete bedake...in se prepustimo in najdemo srečo drugje...

pravijo, da se vse zgodi z razlogom..in jaz verjamem da je tako.

tudi moj bivši se odkar sva končala ni nič javil, nič pisal, nič mailov, nič....in tudi jaz ne

pa naj še nekaj priznam, da tudi če bi mi pisal...mu verjetno nebi odpisala....pa priznam da ga mam še vedno rada...nebi pa mu odpisala ker vem da takšna zveza nebi mogla več normalno funkcinonirati...in vem da bi mu se vrnla k njemu že po naslednjem pogovoru...tako da je boljše nič stikov.
mogoče enako razmišlja fant od razlagalke...
je pa hudo..
tudi jaz bi včasih dala vse za en njegov sms...ko pa začneš razmišljat..pa se spomniš...kaj je več vredno..ti ali on?
veronika_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a veronika_ »

:(
Zadnjič spremenil veronika_, dne 07. Jul. 2008 20:19, skupaj popravljeno 1 krat.
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Štajerski konec

Neprebrana objava Napisal/-a Razlagalka »

Leto nazaj sem bila v popolnoma enaki situaciji. Poslušala sem, da potrebuje čas zase, čas za kolege, čas za kolo,.... v glavnem, ko sma doštudirala in je prišel še čas za službo, se nisma nič več vidla, le spala sma še skupaj. Potem sva se odtujila do te mere, da sem se preselila nazaj domov, ker se nisva pravi čas začela pogovarjat o tej težavi. In danes, sva narazen in jaz sem reden gost v tej rubriki. Zato, pogovori se, da vidiš na čem si. Jaz mislim, da nekaj časa človek potrebuje zase, ampak, rad si tudi z nekom, ki ga ljubiš. Zatorej, pogovorita se. Res ti želim vso srečo.
Zaklenjeno