Lej, ne sekiraj se, če ni odpisal, to dela zato, da te ne muči več... Če je konec med vama, je konec, in par smsov tega ne bo spremenilo. Bolše da se čimprej sprijazniš, ker dokler se ne sprijazniš in boš še upala, te bo samo bolelo... In enkrat ko boš spet dobila upanje, boš mogla SPET od začetka prebolevat... Posluš me, vem o čem govorim, k sm se mu pustila lupčkat po tem, k sva se razšla, pa sm bla spet v sedmih nebesih, naslednji dan me je pa ON odjebu
Ja tud jaz sem popušila prevdčerajšnjim zvečer.. Lih po mojem pametovanju o smsih. Ampak mi je odpisal šele naslednji dan, ampak me tud ni motilo... Samo rekla sem mu, da ga ne sovražim,če si mogoče kaj takega misli (ker sem mu enkrat napisala dokaj grd mejl), ker je bil pomojem prepričan, da ga kurcam na polno.... Uglavnem, par smsov sva si izmenjala, ampak nč čustvenega, sam povedala sm mu, da pač mi ni žal za to kar sva mela, ker je blo tud lepo včasih.

Na koncu sm mu pa napisala "veselo prebolevanje še naprej" jao
Sugar_baby, he wasn't je huda ja

Pa nasledna na albumu - how does it feel tut. =) A maš še kšne take, nežalostne ampak realne?