No ja, pa če pravš, da je taprva faza že mim, je pa še tok bolš ane
 No ja, pa če pravš, da je taprva faza že mim, je pa še tok bolš ane 
osamljena napisal/-a:jaz sem že čist obupala. bolj se trudim da bi čimveč zase nardila pa bla srečna slabše je. vsakič ko ga vidim, slišim kaj o njem, me kaka stvar spomni nanj postanem slabe volje. če mam srečo na začnem jokat. doma se že kregamo ker me ni nič doma ker takrat vsaj pozabim na vse, ampak ne zdržim doma. vse me spominja nanj
DrFreud napisal/-a:osamljena napisal/-a:jaz sem že čist obupala. bolj se trudim da bi čimveč zase nardila pa bla srečna slabše je. vsakič ko ga vidim, slišim kaj o njem, me kaka stvar spomni nanj postanem slabe volje. če mam srečo na začnem jokat. doma se že kregamo ker me ni nič doma ker takrat vsaj pozabim na vse, ampak ne zdržim doma. vse me spominja nanj
Ne sili se v to, da ne razmišljaš o njem, ker se s tem -paradoksalno- siliš da misliš o njem ... To, da se hočeš zamotit itd. ipd. pomeni le to, da boš probleme preložila za dan kasneje, ne pa da jih boš odpravila. Pusti, da gre On iz tvoje glave sam ... ne ga podit ven ... To je skoraj obvezno, sploh če vidiš, da metode ki jih ubiraš ne uspevajo ...

jagodka85 napisal/-a:No ja, to je pa pol res bolš, da sta šla narazn ja, ob takem tipu tud jst ne bi mogla bitNo ja, pa če pravš, da je taprva faza že mim, je pa še tok bolš ane
 čist use me spominja nanjga al pa kamorkol grem se spomnm da tuki pa tuki sva bla pa skupi. To me najbl bedira ampak sej...prvi tedn je že mimo....tko da sej bo
 čist use me spominja nanjga al pa kamorkol grem se spomnm da tuki pa tuki sva bla pa skupi. To me najbl bedira ampak sej...prvi tedn je že mimo....tko da sej bo 
 Od takrat sem se že vsaj 20x pelala po istih poteh kot sva midva hodila in o teh krajih ne razmišlam več kot o 'najinih', temveč kot o 'mojih'...  Ker kraji niso povezani z osebo, to si samo mi mislimo.
 Od takrat sem se že vsaj 20x pelala po istih poteh kot sva midva hodila in o teh krajih ne razmišlam več kot o 'najinih', temveč kot o 'mojih'...  Ker kraji niso povezani z osebo, to si samo mi mislimo.  Tud skozi njegovo sosesko mi je ful težko, vedno se obračam proti njegovemu bloku, ampak s časom bo to minilo... Tisti blok je stal še preden se je on sploh priselil sem, ta cesta je vozila še preden sva se midva skupaj vozila po njej, in ni vrag da se bom skoz spomnla na njega!
 Tud skozi njegovo sosesko mi je ful težko, vedno se obračam proti njegovemu bloku, ampak s časom bo to minilo... Tisti blok je stal še preden se je on sploh priselil sem, ta cesta je vozila še preden sva se midva skupaj vozila po njej, in ni vrag da se bom skoz spomnla na njega!
 Najhujše mi je, ko hočem komu rečt 'Ja Žiga je pa tud mel to igrco..' al pa kaj podobnega, pa se kr zadržim, ker vem da nobenemu ne pomaga, če skoz govorim o njem.
 Najhujše mi je, ko hočem komu rečt 'Ja Žiga je pa tud mel to igrco..' al pa kaj podobnega, pa se kr zadržim, ker vem da nobenemu ne pomaga, če skoz govorim o njem.  Pva faza je bla tud pr men kriza, par dni sem bla zaprta v sobi in visela na internetu, jokala cele noči, nič jedla...
 Pva faza je bla tud pr men kriza, par dni sem bla zaprta v sobi in visela na internetu, jokala cele noči, nič jedla...
 ampak bova preživeli, boš vidla, kmalu bo konec mučenja... Z vsakim dnevom je lažje, so valda tud težki trenutki, ampak so vedno krajši in vedno manj jih je
 ampak bova preživeli, boš vidla, kmalu bo konec mučenja... Z vsakim dnevom je lažje, so valda tud težki trenutki, ampak so vedno krajši in vedno manj jih je  

Pa ne smejo met neki ful ljubezenskega besedila
 Pa ne smejo met neki ful ljubezenskega besedila  

sončk napisal/-a:
Aja pa od Avril - Happy Ending (http://youtube.com/watch?v=nwf2qt6BJAQ) sem enkrat poslušala 1h, na repeat... Kr katarza, morm rečt, pa Avril sploh ne maram
 pa un komad od nje mi je hud He wasn't!! isto besedilo mi je svetovno!! Glih za zdej za naju
 pa un komad od nje mi je hud He wasn't!! isto besedilo mi je svetovno!! Glih za zdej za naju  

Na koncu sm mu pa napisala "veselo prebolevanje še naprej" jao
 Na koncu sm mu pa napisala "veselo prebolevanje še naprej" jao   
 Pa nasledna na albumu - how does it feel tut. =) A maš še kšne take, nežalostne ampak realne?
 Pa nasledna na albumu - how does it feel tut. =) A maš še kšne take, nežalostne ampak realne?