Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

Jaz sem jih prvic vzela v 8razredu, pa se nisem imela urejene M. Ampak, ker smo sli za 3 dni v catezke toplice, sem jih vseeno vzela. Bile pa so 3 dni pred zacetkom M. In jaz nisem vedela tocno, kdaj M pride, in sem jih vzela 4 dni pred odhodom v catezke, jemala se tiste 3 dni, pa je blo :D
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Štajerski konec

Neprebrana objava Napisal/-a Razlagalka »

HEJ, punce moje. eno vprašanje, v ponedeljek sem začela ponovno jemati tabletke in sicer Jasminelle (saj ne vem e sem prav napisala :D ), v glavnem, zdaj jih jem že 7 dni, pa ima še kr rjavkast izcedek. Sicer tabletk nisem jemala 3 leta, ker sem mislila, da bo kakšna štorklja prišla na obisk, pa , žal, ni. No, zdaj sem spet na tabletka, pa me zanima, če ima katera takšno izkušnjo in kako dolgo lahko traja tak izcedek? Lepa hvala že vnaprej, LP
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

Jaz imam tudi Yasminelle. Pa sem imela rjav izcedek pri prvi škatlici cel mesec (vmes 2 dni celo tok močnega, da sem morala uporabit vložek s 3 kapljicami), drugo škatlico (vmes jih 1 leto nisem jemala) pa približno 1-2 tedna (bil je tudi dosti šibkejši kot prvi mesec). Zdaj pa je ok... Mogoče se v celem mesecu zgodi, da imam en dan malo rjav izcedek.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

To se bo uredilo. Pri meni je trajalo skoraj eno leto.
Uporabniški avatar
Stella*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Stella* »

Hey! Jst si mislim zdaj prvič prestavit menstruacijo, tako da bom pač jedla tabletke kar naprej,. me pa zanima kako je s tem, a ste kaj "napihjene"? Ker pač zadržuješ to menstruacijo, ki bi jo morala met? Ker jst vedno preden da dobim menstruacijo mam mal napijen trebuh... zdaj me pa skrbi, da če si jo prestavim bom še boljjj "napihjena"! In me je kar groza, ko pomislim da bom kot kakšen sod v kopalkah :cry: Kako je pri vas s tem? Ker drugače bom naredila tako, kot je že ena omenila da bom prej nehala jest tabletke in bom prej dobila menstruacijo.... ahja :roll:
Uporabniški avatar
*Sagitt*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a *Sagitt* »

Stella* napisal/-a:Hey! Jst si mislim zdaj prvič prestavit menstruacijo, tako da bom pač jedla tabletke kar naprej,. me pa zanima kako je s tem, a ste kaj "napihjene"? Ker pač zadržuješ to menstruacijo, ki bi jo morala met? Ker jst vedno preden da dobim menstruacijo mam mal napijen trebuh... zdaj me pa skrbi, da če si jo prestavim bom še boljjj "napihjena"! In me je kar groza, ko pomislim da bom kot kakšen sod v kopalkah :cry: Kako je pri vas s tem? Ker drugače bom naredila tako, kot je že ena omenila da bom prej nehala jest tabletke in bom prej dobila menstruacijo.... ahja :roll:

jas si bom tudi zdaj 1 prestavilo M. pa me nič ne napihuje .. niti tedaj ne ko jo mam .. tak da .. različno
Some things end, some things begin and some things never change ..
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

No, pa sej sploh ne morem verjet (ker se mi je isto zgodilo že lani). Tabletke jem redno, nobene nisem pozabila, za pojest jih imam še 6 do konca in evo, danes sem dobila M. :roll: Sploh ne vem kaj naj zdej nardim, ker mi je ginekologinja rekla da naj v takem primeru pojem 2 na dan, torej jih imam še za 2 dni pa pou in potem 7 dni M, spet tabletke, in M pride lih ko bom na morju. Matr no, kako se mi lahko spet to zgodi?? :angry: :stupid:
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

^^ mogoče so ti te ˝prešvoh˝ pa rabšmočnejše. Ker mislm da se nj to ne bo dogajal če že dolg časa ješ KT.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

^^ Sestra od ginekologinje je rekla da se mi mora to dogajat najmanj 3 mesece da zamenjajo, ker pač ne menjajo če se ti to zgodi 1x na let, ker je to lahko zaradi stresa / psihe. No, sej možno da je res prekmal prišla zarad mature in vsega tega, ker sem bla res kr fajn napsihirana. :? Mahh, js bom kr lepo eno na dan jedla, itak je blo čist mal krvi, pa upam da bo kul. :)
Liena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Liena »

Men se je to naredlo, pa mi je rek ginekolog, da če se še 1x bova zamenjala. In se je, in sem zamenjala. Zaenkrat je kul. Že če se naredi 2x je narobe, 1x na vsake toliko, rečmo na leto, je še sprejemljivo.
Fantasistykke
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Fantasistykke »

ne da se mi gledat na vseh 300 straneh prej tako da se opravičujem če ste že mele podobno debato.

jst bi vs sam vprašala kje shranjujete tabletke? ali imate kkšno posebno škatlico zanje kot npr. kaj takega:
Slika

Če ja, kje se da to dobit?
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

KT majo pa itak originalno embalažo tako, da jih ne rabiš prestavljat. še dneve maš označene, da ti olajšajo jemanje. :lol:
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Hyades »

.) jaz imam pa eno tako zametno torbico, da jih lih ne zgubim.
Pa itak so velike (yasminelle) amopak me zivcira nacin zapiranja, tako da... sem torbico nabavla. (v bistvu je bolj ali manj zametna vrecka s spagico)
Fantasistykke
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Fantasistykke »

vem da imajo pa vse :lol: sam mi je tista originalna embalaža antipatična, ko se mi valja po torbici pa me je zanimal če kera prakticira tako škatlico
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Mah jst mam tabletke lepo v originalni embalaži, brezveze se mi zdi še to škatlco s sabo vlačit. Lepo mam v enem predalčku v torbici, zmer na istem mestu in to je to.
Ne vem pa kje se dobijo te škatlce, mogoče v lekarni? :oops:
Zaklenjeno