Kontracepcijske tabletke
-
- Komunikatorka
- Kraj: Štajerski konec
HEJ, punce moje. eno vprašanje, v ponedeljek sem začela ponovno jemati tabletke in sicer Jasminelle (saj ne vem e sem prav napisala
), v glavnem, zdaj jih jem že 7 dni, pa ima še kr rjavkast izcedek. Sicer tabletk nisem jemala 3 leta, ker sem mislila, da bo kakšna štorklja prišla na obisk, pa , žal, ni. No, zdaj sem spet na tabletka, pa me zanima, če ima katera takšno izkušnjo in kako dolgo lahko traja tak izcedek? Lepa hvala že vnaprej, LP

- small_star
- Kofetarica
- Kraj: made & heaven
Jaz imam tudi Yasminelle. Pa sem imela rjav izcedek pri prvi škatlici cel mesec (vmes 2 dni celo tok močnega, da sem morala uporabit vložek s 3 kapljicami), drugo škatlico (vmes jih 1 leto nisem jemala) pa približno 1-2 tedna (bil je tudi dosti šibkejši kot prvi mesec). Zdaj pa je ok... Mogoče se v celem mesecu zgodi, da imam en dan malo rjav izcedek.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Hey! Jst si mislim zdaj prvič prestavit menstruacijo, tako da bom pač jedla tabletke kar naprej,. me pa zanima kako je s tem, a ste kaj "napihjene"? Ker pač zadržuješ to menstruacijo, ki bi jo morala met? Ker jst vedno preden da dobim menstruacijo mam mal napijen trebuh... zdaj me pa skrbi, da če si jo prestavim bom še boljjj "napihjena"! In me je kar groza, ko pomislim da bom kot kakšen sod v kopalkah
Kako je pri vas s tem? Ker drugače bom naredila tako, kot je že ena omenila da bom prej nehala jest tabletke in bom prej dobila menstruacijo.... ahja 

Stella* napisal/-a:Hey! Jst si mislim zdaj prvič prestavit menstruacijo, tako da bom pač jedla tabletke kar naprej,. me pa zanima kako je s tem, a ste kaj "napihjene"? Ker pač zadržuješ to menstruacijo, ki bi jo morala met? Ker jst vedno preden da dobim menstruacijo mam mal napijen trebuh... zdaj me pa skrbi, da če si jo prestavim bom še boljjj "napihjena"! In me je kar groza, ko pomislim da bom kot kakšen sod v kopalkahKako je pri vas s tem? Ker drugače bom naredila tako, kot je že ena omenila da bom prej nehala jest tabletke in bom prej dobila menstruacijo.... ahja
jas si bom tudi zdaj 1 prestavilo M. pa me nič ne napihuje .. niti tedaj ne ko jo mam .. tak da .. različno
Some things end, some things begin and some things never change ..
No, pa sej sploh ne morem verjet (ker se mi je isto zgodilo že lani). Tabletke jem redno, nobene nisem pozabila, za pojest jih imam še 6 do konca in evo, danes sem dobila M.
Sploh ne vem kaj naj zdej nardim, ker mi je ginekologinja rekla da naj v takem primeru pojem 2 na dan, torej jih imam še za 2 dni pa pou in potem 7 dni M, spet tabletke, in M pride lih ko bom na morju. Matr no, kako se mi lahko spet to zgodi??

^^ Sestra od ginekologinje je rekla da se mi mora to dogajat najmanj 3 mesece da zamenjajo, ker pač ne menjajo če se ti to zgodi 1x na let, ker je to lahko zaradi stresa / psihe. No, sej možno da je res prekmal prišla zarad mature in vsega tega, ker sem bla res kr fajn napsihirana.
Mahh, js bom kr lepo eno na dan jedla, itak je blo čist mal krvi, pa upam da bo kul. 

-
- Sramežljivka
-
- Sramežljivka