Kontracepcijske tabletke
moi T napisal/-a:Jez mam tudi Logest, pa mi menstra tudi traja sam ene 3 dni. Drgač pa okusa tudi jez ne vem, ker jo pogoltnem tkoj, ni to bonbon.
Jaz sem prej tudi mela Logest in se spomnim, da je tabletka sladka ... zato me je moj vedno spraševal če pridno jem bombončke

Zdaj mam pa Yarino in je čist brez okusa

Ko bom velika, bom Lara Croft.
Meni so pa lih zarad tega sladkega okusa všeč.
KristinĆk ni noben problem prestavit M. Povem ti sam to, da ko sem jo jaz prestavla, sem pol mela hude mestrualne krče pa čeprav jih drugače nimam. Možno sicer, da ni bilo zarad tega.
KristinĆk ni noben problem prestavit M. Povem ti sam to, da ko sem jo jaz prestavla, sem pol mela hude mestrualne krče pa čeprav jih drugače nimam. Možno sicer, da ni bilo zarad tega.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje
Spet mam eno vprašanje...zdej sm jedla tabletke da si prestavim menstro, In jih bom v soboto ta zadnjič vzela,SPLOH ZADNJIČ LETOS!! in me zanima, če zaščita traja do zadnjega tabletka, ali je bolje da uporabljava zdaj še dodatno zaščito?
Pa še to, včeraj sm pozabila vzet tableto in sem jo šele danes zjutraj, zamuda je bla skoraj 12 ur, včeraj sva pa imela spolni odnos, in upam da sem bila še zaščitena dovolj a ne? Saj piše, da je zaščita še dovolj dobra če zamudiš manj kot 12 ur, če pa več pa zaščita ni več tako dobra, torej, je vse cool a ne?? Zvečer začnem normalno jemati naprej in bo zaščita "popolna"... Mogoče je neumno vprašanje, samo zaradi sebe raje vprašam še vas...
hvala
Pa še to, včeraj sm pozabila vzet tableto in sem jo šele danes zjutraj, zamuda je bla skoraj 12 ur, včeraj sva pa imela spolni odnos, in upam da sem bila še zaščitena dovolj a ne? Saj piše, da je zaščita še dovolj dobra če zamudiš manj kot 12 ur, če pa več pa zaščita ni več tako dobra, torej, je vse cool a ne?? Zvečer začnem normalno jemati naprej in bo zaščita "popolna"... Mogoče je neumno vprašanje, samo zaradi sebe raje vprašam še vas...
hvala

-
- Sramežljivka
Vprašanje
Pozdravljeni!
Tudi mene nekaj zanima glede uporabe kontracepcijskih tablet zato se obračam na vas v upanju na dober nasvet
Jemljem kontracepcijske tablete Logest. Menstruacijo bom dobila ravno takrat ko grem na morje in bi si jo rada prestavila. Zanima me če si je mogoče prestaviti menstruacijo na nekaj dni prej? Recimo, da bi vzela samo 14 tabletk ( 7 bi jih pustila v škatli ) in bi tako imela menstruacijo teden dni prej. Je to priporočljivo?
Lep pozdrav!
Tudi mene nekaj zanima glede uporabe kontracepcijskih tablet zato se obračam na vas v upanju na dober nasvet

Jemljem kontracepcijske tablete Logest. Menstruacijo bom dobila ravno takrat ko grem na morje in bi si jo rada prestavila. Zanima me če si je mogoče prestaviti menstruacijo na nekaj dni prej? Recimo, da bi vzela samo 14 tabletk ( 7 bi jih pustila v škatli ) in bi tako imela menstruacijo teden dni prej. Je to priporočljivo?
Lep pozdrav!
čivava napisal/-a:Spet mam eno vprašanje...zdej sm jedla tabletke da si prestavim menstro, In jih bom v soboto ta zadnjič vzela,SPLOH ZADNJIČ LETOS!! in me zanima, če zaščita traja do zadnjega tabletka, ali je bolje da uporabljava zdaj še dodatno zaščito?
hvala
Zaščitena boš do zadnje tabletke, oz. še naslednjih 7 dni. Tako kot bi bila sicer, če bi jemala naprej KT. Tvoje telo ne vem, da tabletk ne misliš več jemat.
Če si vzela tabletko kasneje sicer obstaja pikič možnosti več, da zanosiš, a nekega zanesljivega odgovora tule ni. Bo treba počakat na menstruacijo.

tallyweijl napisal/-a:Pozdravljeni!
Lep pozdrav!
Prestavljanje ravno ni priporočljivo, čeprav če to storiš zares poredko in po potrebi... so pač dovoljene izjeme.
Ginekologi pa raje predlagajo, da ciklus podaljšaš namesto da ga krajšaš. (Sicer ne vem zakaj,a tako je)
Imaš, da me vikaš!
Damyanchyka napisal/-a:Jajajaja FUUUL so sladke logest tabletke..jst pojem tabletko brez vode..pa se občut itaqZdej so pa te yasminelle so pa čudnga okusa..bljak
Meni pa nikakor ne rata požret tablete brez vode

(verjetno preveč sline porabim kje drugje

čivava napisal/-a:Spet mam eno vprašanje...zdej sm jedla tabletke da si prestavim menstro, In jih bom v soboto ta zadnjič vzela,SPLOH ZADNJIČ LETOS!! in me zanima, če zaščita traja do zadnjega tabletka, ali je bolje da uporabljava zdaj še dodatno zaščito?
Zaščita traja do zadnje tabletke, potem pa ne, niti tistih običajnih 7 dni pavze, ker boš prenehala in lahko pride do naknadne oploditve.
Jaz imam eno vprašanje
. Ker nikjer nisem zasledila, bom kar tukaj vprašala. Ali uživanje alkohola kaj vpiva na učinkovitost tabletk?
( Mislim kakšno uro pred uživanjem tabletk ali po uživanju )

( Mislim kakšno uro pred uživanjem tabletk ali po uživanju )
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain