Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Jez mam tudi Logest, pa mi menstra tudi traja sam ene 3 dni. Drgač pa okusa tudi jez ne vem, ker jo pogoltnem tkoj, ni to bonbon :lach:.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
Peterca18
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Peterca18 »

moi T napisal/-a:Jez mam tudi Logest, pa mi menstra tudi traja sam ene 3 dni. Drgač pa okusa tudi jez ne vem, ker jo pogoltnem tkoj, ni to bonbon :lach:.

Jaz sem prej tudi mela Logest in se spomnim, da je tabletka sladka ... zato me je moj vedno spraševal če pridno jem bombončke :razz:
Zdaj mam pa Yarino in je čist brez okusa :wink:
Ko bom velika, bom Lara Croft.
Uporabniški avatar
urša**
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: šiška

Neprebrana objava Napisal/-a urša** »

uuu ja logest so tok nagnusno sladke :? sam da pomislm...fuj
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Meni so pa lih zarad tega sladkega okusa všeč.

KristinĆk ni noben problem prestavit M. Povem ti sam to, da ko sem jo jaz prestavla, sem pol mela hude mestrualne krče pa čeprav jih drugače nimam. Možno sicer, da ni bilo zarad tega.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Jajajaja FUUUL so sladke logest tabletke..jst pojem tabletko brez vode..pa se občut itaq ;) Zdej so pa te yasminelle so pa čudnga okusa..bljak ;)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
Peony
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Peony »

Ja, se strinjam, da so yasminelle smotanega okusa. :D Bljah, jaz jo ravno toliko povaljam po ustih, da se prepričam, da jo res imam in da ne pogoltnem samo zraka. :lol:
Uporabniški avatar
KristinĆk
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a KristinĆk »

p!ka in *frisko* hvala vama za odgovor :)
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: purple claud

Neprebrana objava Napisal/-a LoveLy* »

Peony napisal/-a:Ja, se strinjam, da so yasminelle smotanega okusa. :D Bljah, jaz jo ravno toliko povaljam po ustih, da se prepričam, da jo res imam in da ne pogoltnem samo zraka. :lol:

hehe jaz tudi...čeprav mam logest(ki je sladek)...ga za vsak slučaj povaljam po ustih...in dol požrem :)
Uporabniški avatar
čivava
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a čivava »

Spet mam eno vprašanje...zdej sm jedla tabletke da si prestavim menstro, In jih bom v soboto ta zadnjič vzela,SPLOH ZADNJIČ LETOS!! in me zanima, če zaščita traja do zadnjega tabletka, ali je bolje da uporabljava zdaj še dodatno zaščito?

Pa še to, včeraj sm pozabila vzet tableto in sem jo šele danes zjutraj, zamuda je bla skoraj 12 ur, včeraj sva pa imela spolni odnos, in upam da sem bila še zaščitena dovolj a ne? Saj piše, da je zaščita še dovolj dobra če zamudiš manj kot 12 ur, če pa več pa zaščita ni več tako dobra, torej, je vse cool a ne?? Zvečer začnem normalno jemati naprej in bo zaščita "popolna"... Mogoče je neumno vprašanje, samo zaradi sebe raje vprašam še vas...
hvala :?
tallyweijl
Sramežljivka
Sramežljivka

Vprašanje

Neprebrana objava Napisal/-a tallyweijl »

Pozdravljeni!

Tudi mene nekaj zanima glede uporabe kontracepcijskih tablet zato se obračam na vas v upanju na dober nasvet :)

Jemljem kontracepcijske tablete Logest. Menstruacijo bom dobila ravno takrat ko grem na morje in bi si jo rada prestavila. Zanima me če si je mogoče prestaviti menstruacijo na nekaj dni prej? Recimo, da bi vzela samo 14 tabletk ( 7 bi jih pustila v škatli ) in bi tako imela menstruacijo teden dni prej. Je to priporočljivo?

Lep pozdrav!
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

čivava napisal/-a:Spet mam eno vprašanje...zdej sm jedla tabletke da si prestavim menstro, In jih bom v soboto ta zadnjič vzela,SPLOH ZADNJIČ LETOS!! in me zanima, če zaščita traja do zadnjega tabletka, ali je bolje da uporabljava zdaj še dodatno zaščito?

Pa še to, včeraj sm pozabila vzet tableto in sem jo šele danes zjutraj, zamuda je bla skoraj 12 ur, včeraj sva pa imela spolni odnos, in upam da sem bila še zaščitena dovolj a ne? Saj piše, da je zaščita še dovolj dobra če zamudiš manj kot 12 ur, če pa več pa zaščita ni več tako dobra, torej, je vse cool a ne?? Zvečer začnem normalno jemati naprej in bo zaščita "popolna"... Mogoče je neumno vprašanje, samo zaradi sebe raje vprašam še vas...
hvala :?

Zaščitena boš do zadnje tabletke, oz. še naslednjih 7 dni. Tako kot bi bila sicer, če bi jemala naprej KT. Tvoje telo ne vem, da tabletk ne misliš več jemat.

Če si vzela tabletko kasneje sicer obstaja pikič možnosti več, da zanosiš, a nekega zanesljivega odgovora tule ni. Bo treba počakat na menstruacijo. ;)

tallyweijl napisal/-a:Pozdravljeni!

Tudi mene nekaj zanima glede uporabe kontracepcijskih tablet zato se obračam na vas v upanju na dober nasvet :)

Jemljem kontracepcijske tablete Logest. Menstruacijo bom dobila ravno takrat ko grem na morje in bi si jo rada prestavila. Zanima me če si je mogoče prestaviti menstruacijo na nekaj dni prej? Recimo, da bi vzela samo 14 tabletk ( 7 bi jih pustila v škatli ) in bi tako imela menstruacijo teden dni prej. Je to priporočljivo?

Lep pozdrav!

Prestavljanje ravno ni priporočljivo, čeprav če to storiš zares poredko in po potrebi... so pač dovoljene izjeme.
Ginekologi pa raje predlagajo, da ciklus podaljšaš namesto da ga krajšaš. (Sicer ne vem zakaj,a tako je)
Imaš, da me vikaš!
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Damyanchyka napisal/-a:Jajajaja FUUUL so sladke logest tabletke..jst pojem tabletko brez vode..pa se občut itaq ;) Zdej so pa te yasminelle so pa čudnga okusa..bljak ;)

Meni pa nikakor ne rata požret tablete brez vode :D Že, ko jo spijem z vodo, imam občutek, kot da se mi je zataknila, če pa bi jo spila brez vode, bi blo še hujš :D
(verjetno preveč sline porabim kje drugje :wink: )
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

čivava napisal/-a:Spet mam eno vprašanje...zdej sm jedla tabletke da si prestavim menstro, In jih bom v soboto ta zadnjič vzela,SPLOH ZADNJIČ LETOS!! in me zanima, če zaščita traja do zadnjega tabletka, ali je bolje da uporabljava zdaj še dodatno zaščito?

Zaščita traja do zadnje tabletke, potem pa ne, niti tistih običajnih 7 dni pavze, ker boš prenehala in lahko pride do naknadne oploditve.
Liena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Liena »

Okus Yasminelle je blek-blek. Ne sam da niso sladke, tak ko da bi karton jedu. :D
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prlekija

Neprebrana objava Napisal/-a skinny »

Jaz imam eno vprašanje :D. Ker nikjer nisem zasledila, bom kar tukaj vprašala. Ali uživanje alkohola kaj vpiva na učinkovitost tabletk? :)
( Mislim kakšno uro pred uživanjem tabletk ali po uživanju )
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
Zaklenjeno