Lilah napisal/-a:aha, vredu.hvala za odgovore, upam da mi ne bo preveč nerodno tam
Malo ti že bo, ampak je itak naravno. Pogumno pa vprašaj vse, kar ti pade na pamet, ker je lahko koristno

rammsteingirl napisal/-a:ja, jaz sem si za prvi pregled kar na list papirja zapisala vprašanja, da ne bi ob tremi in strahu pozabila kaj vprašat
MsN napisal/-a:rammsteingirl napisal/-a:ja, jaz sem si za prvi pregled kar na list papirja zapisala vprašanja, da ne bi ob tremi in strahu pozabila kaj vprašat
Ja, saj prav, ker glede na vprašanja, ki se glede ginekologije postavljajo samo na tem forumu, bi bilo za marsikatero punco edino pravilno, da naredi seznam vprašanj in leti h ginekologu, ker nekatere nimajo niti osnovnih pojmov razčiščenih in to je za ženske v današnjem času res žalostno in nedopustno.
LoveLy* napisal/-a:mene pa nekaj zanima?..al sem jaz nora al kaj?...me je zadnič vprašala kolegica če jaz tudi med 8 dnevno pavzo,ko ne ješ tablet tudi sexam z kondomom...pol sem ji pa rekla da se zaščita ohrani...ampak sama še pa nisem sexala med pavzo,ker sem takrat ravno v šoli...hehe...in mi je malo dvomov postavila....sej si zaščitena med tem premorom tudi ne?
*lilica* napisal/-a:Mene tud nekej zanima, če je mogoče imela katera podoben problem:
Jemala sem tabletke Logest kar precej časa (več let), potem pa so se mi začeli pojavljati nekakšni izcedki rjavkaste barve. Sem šla do ginekologinje, je rekla, nej jemljem še mal in pridem nazaj, čene bo boljš. Ni blo bolj, sem šla nazaj in je rekla, da možno, da so prešvoh in mi je dala tablete Cilest, ki naj bi bile malček močnejše. Te zdaj jemljem 2 meseca, pa se mi dogaja isto, samo da je manj tega in ni tako pogosto.
MIslite, da so tudi te prešvoh, a je razlog kje drugje?
Aja pregledala me je in rekla, da je vse v redu.