Ne govorim, da bo tako pri tebi, ampak dogaja se najvec med juznaki, posebaj muslimani.
missy* napisal/-a:Ne samo v savdski arabiji, ze skoraj po celem svetu, veliko pa ravno v bosni. Pazi le na to, ker veliko muslimanov je namrec na zacetku zelo prijaznih, po poroki pa vidis hudicaNocem te strasit, ampak tako je
nasplosno pri juznjakih je tako, moski je glavni, glavno besedo ima, ti moras bit pa doma, cistit, kuhat, prat, pazit na otroke, medtem ko on s svojim drustvom pije v gostilnah. In ce ti kaj ni prav, si lahko samo tiho in se smejes, ker vsaka narobna beseda LAHKO pomeni klofuto.
Ne govorim, da bo tako pri tebi, ampak dogaja se najvec med juznaki, posebaj muslimani.
element10 napisal/-a:
Dobro, da ne veš, kaj se večina sveta misli o slovencih... Prva asociacija so žal prostitutke
Tonja napisal/-a:element10 napisal/-a:
Dobro, da ne veš, kaj se večina sveta misli o slovencih... Prva asociacija so žal prostitutke
A ne vela to za Nizozemsko??? Tam so znane rdeče ulice, ne pr nam. Sicer pa mi je vseeno, kaj si kdo misli o nas, če ve, da mamo zanič politiko, pol tak vejo vse. In če se ženska znajde na način prostitucije, naj se... In če bomo znani po rdečih ulicah, pač bomo. In če nas bodo klicali Mali Amsterdam, bo treba zahtevat legalizacijo trave
.
missy* napisal/-a:Je res, da tudi drugi narodi tepejo svoje zene, ampak juznjaki to delajo bol pogosto, ker je to pri njih ze navada, nic takega. Sama sem iz juga, in vem, kaksen temperament imamo. Ne govorim, da so vsi taki, ampak vecina je.
No, ce se ti zdi, da bo oz. je vse vredu, se nimas cesa bat
iz kje pa je tvoj ce ni skrivnost?
~NIA~ napisal/-a:^^ itak, prostitucija je značilna za nizozemsko in ukrajino..
če si svet karkol misle si to misle o Slovaški, sploh pa nevem od kje ti informacija da je slovenija po prostitutkah poznana?
missy* napisal/-a:se enkrat preberi, nikjer ne pise, da samo juznjaki, se napisala sem, tudi drugi narodi, vendar najvec prav juznjaki.
missy* napisal/-a:V nekaterih muslimanskih drzavah je zenska nicvredna, nima nobenih pravic. Da samo pisne ob nepravem casu, se ji sodi po njihovih zakonih, se pravi nic dobrega. Moz jo lahko tepe, ona pa nima pravice, da ga prijavi, da rece A vmes, ko jo tepe. Ah ja, nerazvite drzavein med njimi tudi muslimanska vera
element10 napisal/-a: Ljudje čisto ločijo slovenijo in slovaško, pa sem vseeno mnogokrat dobila vprašanja, če se pri nas dosti punc prostituira...