Fant musliman

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

Ne samo v savdski arabiji, ze skoraj po celem svetu, veliko pa ravno v bosni. Pazi le na to, ker veliko muslimanov je namrec na zacetku zelo prijaznih, po poroki pa vidis hudica :D Nocem te strasit, ampak tako je :) nasplosno pri juznjakih je tako, moski je glavni, glavno besedo ima, ti moras bit pa doma, cistit, kuhat, prat, pazit na otroke, medtem ko on s svojim drustvom pije v gostilnah. In ce ti kaj ni prav, si lahko samo tiho in se smejes, ker vsaka narobna beseda LAHKO pomeni klofuto.

Ne govorim, da bo tako pri tebi, ampak dogaja se najvec med juznaki, posebaj muslimani.
element10
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a element10 »

missy* napisal/-a:Ne samo v savdski arabiji, ze skoraj po celem svetu, veliko pa ravno v bosni. Pazi le na to, ker veliko muslimanov je namrec na zacetku zelo prijaznih, po poroki pa vidis hudica :D Nocem te strasit, ampak tako je :) nasplosno pri juznjakih je tako, moski je glavni, glavno besedo ima, ti moras bit pa doma, cistit, kuhat, prat, pazit na otroke, medtem ko on s svojim drustvom pije v gostilnah. In ce ti kaj ni prav, si lahko samo tiho in se smejes, ker vsaka narobna beseda LAHKO pomeni klofuto.

Ne govorim, da bo tako pri tebi, ampak dogaja se najvec med juznaki, posebaj muslimani.

Moj ni iz Bosne, ampak iz bližnjega vzhoda. Sicer je pa brat poročen zdaj že 3 leta in s svojo ženo ravna kot kraljico.. Jaz kaj takega še nisem vidla prej. Glede tega me res ne skrbi...

Toliko je govora o tem, koliko "južnjakov" tepe svoje ženske... Koliko je pa slovencev takih? Koliko žensk doma trpi, ker jih slovenec pretepa? dejmo se še mal to vprašat in ne za vse "južnjake" krivit...
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

element10 napisal/-a:
Dobro, da ne veš, kaj se večina sveta misli o slovencih... Prva asociacija so žal prostitutke

A ne vela to za Nizozemsko??? Tam so znane rdeče ulice, ne pr nam. Sicer pa mi je vseeno, kaj si kdo misli o nas, če ve, da mamo zanič politiko, pol tak vejo vse :D . In če se ženska znajde na način prostitucije, naj se... In če bomo znani po rdečih ulicah, pač bomo. In če nas bodo klicali Mali Amsterdam, bo treba zahtevat legalizacijo trave :D .
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Je res, da tudi drugi narodi tepejo svoje zene, ampak juznjaki to delajo bol pogosto, ker je to pri njih ze navada, nic takega. Sama sem iz juga, in vem, kaksen temperament imamo. Ne govorim, da so vsi taki, ampak vecina je.

No, ce se ti zdi, da bo oz. je vse vredu, se nimas cesa bat :)

iz kje pa je tvoj ce ni skrivnost?
element10
Sramežljivka
Sramežljivka

Tonja napisal/-a:
element10 napisal/-a:
Dobro, da ne veš, kaj se večina sveta misli o slovencih... Prva asociacija so žal prostitutke

A ne vela to za Nizozemsko??? Tam so znane rdeče ulice, ne pr nam. Sicer pa mi je vseeno, kaj si kdo misli o nas, če ve, da mamo zanič politiko, pol tak vejo vse :D . In če se ženska znajde na način prostitucije, naj se... In če bomo znani po rdečih ulicah, pač bomo. In če nas bodo klicali Mali Amsterdam, bo treba zahtevat legalizacijo trave :D .

gre za to, da nas takoj povežejo z vzhodno evropo in s tem potem tudi s trgovanjem z belim blagom. Hotla sem vam samo pokazati, da predsodki niso nikdar v redu...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

a?
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 8:22, skupaj popravljeno 1 krat.
element10
Sramežljivka
Sramežljivka

missy* napisal/-a:Je res, da tudi drugi narodi tepejo svoje zene, ampak juznjaki to delajo bol pogosto, ker je to pri njih ze navada, nic takega. Sama sem iz juga, in vem, kaksen temperament imamo. Ne govorim, da so vsi taki, ampak vecina je.

No, ce se ti zdi, da bo oz. je vse vredu, se nimas cesa bat :)

iz kje pa je tvoj ce ni skrivnost?

potem je to stvar temperamenta, ne vere:) ne vem no, jaz sem do sedaj imela dugačne izkušnje in si ne bi upala trdit, da samo južnjaki tepejo svoje žene...
element10
Sramežljivka
Sramežljivka

~NIA~ napisal/-a:^^ itak, prostitucija je značilna za nizozemsko in ukrajino..
če si svet karkol misle si to misle o Slovaški, sploh pa nevem od kje ti informacija da je slovenija po prostitutkah poznana?

ne gre za povezavo s slovaško, ampak je problem v tem, da povežejo slovenijo z vzhodno evropo. Ljudje čisto ločijo slovenijo in slovaško, pa sem vseeno mnogokrat dobila vprašanja, če se pri nas dosti punc prostituira...
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

se enkrat preberi, nikjer ne pise, da samo juznjaki, se napisala sem, tudi drugi narodi, vendar najvec prav juznjaki.
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sAdie »

element10 napisal/-a:Dobro, da ne veš, kaj se večina sveta misli o slovencih... Prva asociacija so žal prostitutke

mhm, to sem ze jaz tudi slisala...
I love SISLEY& RW
element10
Sramežljivka
Sramežljivka

missy* napisal/-a:se enkrat preberi, nikjer ne pise, da samo juznjaki, se napisala sem, tudi drugi narodi, vendar najvec prav juznjaki.

ne vem no, jaz zaenkrat nisem še imela slabe izkušnje.. imam ogromno prijateljev, ki niso slovenci, pa ne vem če se doma pri kateremu pretepajo.. kar se tiče pa pomivanja pa kuhanja je pa tako - če ženska to sprejme, potem to bo tako. Jaz tega nikdar ne bi, tako da moj fant bo kar lepo delal doma:))
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

V nekaterih muslimanskih drzavah je zenska nicvredna, nima nobenih pravic. Da samo pisne ob nepravem casu, se ji sodi po njihovih zakonih, se pravi nic dobrega. Moz jo lahko tepe, ona pa nima pravice, da ga prijavi, da rece A vmes, ko jo tepe. Ah ja, nerazvite drzave :lol: in med njimi tudi muslimanska vera
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

e?
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 8:22, skupaj popravljeno 1 krat.
element10
Sramežljivka
Sramežljivka

missy* napisal/-a:V nekaterih muslimanskih drzavah je zenska nicvredna, nima nobenih pravic. Da samo pisne ob nepravem casu, se ji sodi po njihovih zakonih, se pravi nic dobrega. Moz jo lahko tepe, ona pa nima pravice, da ga prijavi, da rece A vmes, ko jo tepe. Ah ja, nerazvite drzave :lol: in med njimi tudi muslimanska vera

To se ful motiš. Koran ne dovoljuje, da se izvaja kakršno koli nasilje nad žensko in tudi vera sama po sebi tega ne odobrava. Če mož pretepa žensko, je to iz drugega razloga - vzgoja?

ne vem iz kje teb take informacije?
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

element10 napisal/-a: Ljudje čisto ločijo slovenijo in slovaško, pa sem vseeno mnogokrat dobila vprašanja, če se pri nas dosti punc prostituira...

In čisto kamot odogovoriš pritrdilno. Veliko je najt klubov, veliko žensk se tako ali drugače prodaja. Ja se...
Kar pa ne pomeni, da bi zaradi tega mogla bit črna pika na naših prebivalcih, ker nihče ne ve razloga, zakaj se to dogaja. Plus tega, da imamo ravno pri nas tudi veliko Ukrajink in Ruskinj, Slovakinj ipd.
Odgovori