Punce, js vm jutr želim čimveč sreče, znanja, domišljije in predvsem to, da se svinčnik ne bi nikol ustavil

buubbika napisal/-a:Mene sam zanima kako boste primerjale (če boste)? Npr, da bosta 2 knjigi (al pa tud več..) a boste kr sprot primerjale al npr. najprej Tartuffa pa pol Vladimirja pa na koncu mal neka skup al bi kr primerjavo delale? Je to važno, kak je princip primerjave?
Josephina napisal/-a:Ne vem no, nam je profesorca rekla, da je 1. da ma gimnazija več kot dve knjigi.
Tigi napisal/-a:Tyisha napisal/-a:Tigi napisal/-a:Jaz mam pa spet popravca matematiko tako, da grem šele avgusta na poklicno maturo pa me malo skrbi, da sploh nam mogla pridt na moj fax
A ti tut?No sej jst ga uradno se nimam, sam glede na to kuko sm dons pisala...se ze cel dan sekiram
No danes mi je profesor reku, da sem pisala dve tako, da imam možnost, da še ostali dve konferenci popravim...
Potem mi je pa šeena profesorica rekla, da ker nisem oddala projektne naloge, da grem lahko ravno tako na spomladanski rok le če nimam nobenega popravca...tako, da sedaj delam na tem, da bom poskusila vse zrihtat...