Nam je tudi profesorica 4 leta govorila, da je sprotna primerjava več vredna, da je to višji nivo pisanja. Vendar lahko vseeno napišeš dober esej brez tega.
Punce, js vm jutr želim čimveč sreče, znanja, domišljije in predvsem to, da se svinčnik ne bi nikol ustavil Fajn pište in ne preveč paničart, ni tak bav bav, kot pravijo.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
super_shine napisal/-a:^^ hmm .. nm je usa 4 leta govorila da je najbol da sprot primerjaš .. čeprou to je res zlo tško. pa baje nista ble še nikol več k 2 knjigi za primerjavo.
Ja zato, ker so do zdej mel vedno 2 knjigi za prebrat
buubbika napisal/-a:Mene sam zanima kako boste primerjale (če boste)? Npr, da bosta 2 knjigi (al pa tud več..) a boste kr sprot primerjale al npr. najprej Tartuffa pa pol Vladimirja pa na koncu mal neka skup al bi kr primerjavo delale? Je to važno, kak je princip primerjave?
Js pa tko da napišem nevem npr. Vladimir se mi zdi tak pa tak, Tartuffe pa tak pa tak in mislim da je to njuna bistvena razlika, saj reagirata drugače, kar se kaže.. (potem pa ač navedeš primer reakcije - kko različno reagirata). Nekak tko no.
Ja sej če bi nam dal 3 knjige bi blo pa res gnilo, že tko je 2 težko primerjat, oz. moreš full pazit.
Josephina, to pa ni res. Okey, v bližnji preteklosti so bile res samo 2 knjigi, drgač so mel pa tut že 6 knjig (vem, kr je moj brat takrat pisal maturo) in mislim, da so bile res samo 2 za primerjat, če ne celo 1.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Jaz mislim da bodo tri knjige. Čeprav sta dve veliko boljši za primerjat, glede na to, da se lahko bolj razpišeš in filozofsko razmišljaš. Če so tri je preveč naštevanja.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Tigi napisal/-a:Jaz mam pa spet popravca matematiko tako, da grem šele avgusta na poklicno maturo pa me malo skrbi, da sploh nam mogla pridt na moj fax
A ti tut? No sej jst ga uradno se nimam, sam glede na to kuko sm dons pisala...se ze cel dan sekiram
No danes mi je profesor reku, da sem pisala dve tako, da imam možnost, da še ostali dve konferenci popravim...
Potem mi je pa šeena profesorica rekla, da ker nisem oddala projektne naloge, da grem lahko ravno tako na spomladanski rok le če nimam nobenega popravca...tako, da sedaj delam na tem, da bom poskusila vse zrihtat...