Kaj je za vas debela ženska?
- small_star
- Kofetarica
- Kraj: made & heaven
Moje mnenje pa je, da je ženska debela takrat, ko v širino meri več kot v višino (tukaj odmislim konstrukcijo in oprsje). Žal poznam tak primer. Ima obdobja, ko shujša na idealno postavo zanjo in se potem še 3x bolj zredi. To nihanje njene telesne teže da vedet, da se da shujšat in je v "obdobju" debelosti res debela. Žal... Takšno mnenje imam o debelih ženskah.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
zame je ženska debela, če ima na seb take cunje da ji ves špeh vn gleda. lah ma ena ženska velik več kil kot ena druga, pa je za svoje kilograme primerno oblečena, pa se sploh ne vidi da je tolk zlo debela...
najbl nagravžno mi je pa, da se folk ne pogleda u špegu in vlač nase oprijete zadeve, ki se zažirajo in iz stegen nardijo klobase... pa trebuh visi čez pas... bljek
najbl nagravžno mi je pa, da se folk ne pogleda u špegu in vlač nase oprijete zadeve, ki se zažirajo in iz stegen nardijo klobase... pa trebuh visi čez pas... bljek
Zame je (no ja mogoče ne lih debela, ampak) zamaščena tista ženska, ki ne skrbi za svoje telo, ki ne nardi niti koraka peš in ki se nezdravo prehranjuje (sorry, ampak samo od pudingov se ne da normalno živet)...pa če ma v tem primeru ženska 50 kg pri svojih 175 cm, zame nima lepe postave, če na njenem telesu težko najdeš mišično maso...
Debelost se mi zdi dost relativna...ker lahko tud ženska s preveliko kilažo preklet dobr zgleda, če se zna primerno oblečt in nosit svoje telo s samozavestjo...
Samo moje mnenje
.
Debelost se mi zdi dost relativna...ker lahko tud ženska s preveliko kilažo preklet dobr zgleda, če se zna primerno oblečt in nosit svoje telo s samozavestjo...
Samo moje mnenje

Lejla86 napisal/-a:Zame je (no ja mogoče ne lih debela, ampak) zamaščena tista ženska, ki ne skrbi za svoje telo, ki ne nardi niti koraka peš in ki se nezdravo prehranjuje (sorry, ampak samo od pudingov se ne da normalno živet)...pa če ma v tem primeru ženska 50 kg pri svojih 175 cm, zame nima lepe postave, če na njenem telesu težko najdeš mišično maso...
Eh, bulšit. Če je ženska suha, je pač suha. To ni garancija, da ima lepo postavo, da je brez celulita in da je privlačna, je pa definitivno suha. Ker je pač suha. 50 kil v večini primerov je suho.
Metalke krogle niso suhe. Njihovo telo je sicer ena sama mišica, suhe pa pač niso.
jullia_ napisal/-a:Lejla86 napisal/-a:Zame je (no ja mogoče ne lih debela, ampak) zamaščena tista ženska, ki ne skrbi za svoje telo, ki ne nardi niti koraka peš in ki se nezdravo prehranjuje (sorry, ampak samo od pudingov se ne da normalno živet)...pa če ma v tem primeru ženska 50 kg pri svojih 175 cm, zame nima lepe postave, če na njenem telesu težko najdeš mišično maso...
Eh, bulšit. Če je ženska suha, je pač suha. To ni garancija, da ima lepo postavo, da je brez celulita in da je privlačna, je pa definitivno suha. Ker je pač suha. 50 kil v večini primerov je suho.
Metalke krogle niso suhe. Njihovo telo je sicer ena sama mišica, suhe pa pač niso.
Sej Lejla najbrš ni misnla, da je taka bejba debela, ampak da nima lepe postave (lepo pač ni nujno suho), kr je brez mišic in spužvasta ... Lih tko suhost ne pomen nujno nizkega odstotka maščobe, zato je lahko taka bejba usen "zamaščena", ne splošno gledano, ampak glede na njeno kilažo.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...