Kaj je za vas debela ženska?

Za dušo in telo.
Odgovori
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

Moje mnenje pa je, da je ženska debela takrat, ko v širino meri več kot v višino (tukaj odmislim konstrukcijo in oprsje). Žal poznam tak primer. Ima obdobja, ko shujša na idealno postavo zanjo in se potem še 3x bolj zredi. To nihanje njene telesne teže da vedet, da se da shujšat in je v "obdobju" debelosti res debela. Žal... Takšno mnenje imam o debelih ženskah.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Nu$k@
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Nu$k@ »

zame je debela ženska tista, ki mora hoditi na račko zaradi širine stegen in tista, ki v trgovini ne dobi niti enih hlač na svojo rit. (katerihkoli)
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Na račko?! To tko nekak ko Vili Ga-Ga? :D
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
Nolla
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Nolla »

zame je ženska debela, če ima na seb take cunje da ji ves špeh vn gleda. lah ma ena ženska velik več kil kot ena druga, pa je za svoje kilograme primerno oblečena, pa se sploh ne vidi da je tolk zlo debela...
najbl nagravžno mi je pa, da se folk ne pogleda u špegu in vlač nase oprijete zadeve, ki se zažirajo in iz stegen nardijo klobase... pa trebuh visi čez pas... bljek
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Zame je debela ženska tista, ki jo je lažje preskočiti kot iti okoli nje :gruebel:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sAdie »

Tammy_De napisal/-a:

hehe kere frayerke :D Evo te so zame elegantno izpopolnjene...
I love SISLEY& RW
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla86 »

Zame je (no ja mogoče ne lih debela, ampak) zamaščena tista ženska, ki ne skrbi za svoje telo, ki ne nardi niti koraka peš in ki se nezdravo prehranjuje (sorry, ampak samo od pudingov se ne da normalno živet)...pa če ma v tem primeru ženska 50 kg pri svojih 175 cm, zame nima lepe postave, če na njenem telesu težko najdeš mišično maso...

Debelost se mi zdi dost relativna...ker lahko tud ženska s preveliko kilažo preklet dobr zgleda, če se zna primerno oblečt in nosit svoje telo s samozavestjo...

Samo moje mnenje :) .
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Jz vem lep primer debele ženske, samo se nočem spet kregat s kom tule
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

jemina napisal/-a:Jz vem lep primer debele ženske, samo se nočem spet kregat s kom tule

Prvo črko povej...pppppppplease? :lol: :lol: :lol:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

jemina napisal/-a:Jz vem lep primer debele ženske, samo se nočem spet kregat s kom tule

ja jemina, kr povej, sploh ni problema.
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

ryu10kyu :lol:

Ma ne jagodka ne bom, nisem pa tebe mislila, če te to skrbi :wink:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Lejla86 napisal/-a:Zame je (no ja mogoče ne lih debela, ampak) zamaščena tista ženska, ki ne skrbi za svoje telo, ki ne nardi niti koraka peš in ki se nezdravo prehranjuje (sorry, ampak samo od pudingov se ne da normalno živet)...pa če ma v tem primeru ženska 50 kg pri svojih 175 cm, zame nima lepe postave, če na njenem telesu težko najdeš mišično maso...

Eh, bulšit. Če je ženska suha, je pač suha. To ni garancija, da ima lepo postavo, da je brez celulita in da je privlačna, je pa definitivno suha. Ker je pač suha. 50 kil v večini primerov je suho.
Metalke krogle niso suhe. Njihovo telo je sicer ena sama mišica, suhe pa pač niso.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

sej me ne, to že vem, kakšna sm, pa marsikdo iz tega foruma tud :D
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

pa taka, ki se oblači kot bi bila extra suha.

Nasploh.. pa nevem.. sem včasih že za punco, ki je mela čist malo nič špeha rekla, da je debela.

Debela je ženska, ko res zgleda že vsa tista kilaža grdo. Nekaterim puncam paše mal več kg. :)
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

jullia_ napisal/-a:
Lejla86 napisal/-a:Zame je (no ja mogoče ne lih debela, ampak) zamaščena tista ženska, ki ne skrbi za svoje telo, ki ne nardi niti koraka peš in ki se nezdravo prehranjuje (sorry, ampak samo od pudingov se ne da normalno živet)...pa če ma v tem primeru ženska 50 kg pri svojih 175 cm, zame nima lepe postave, če na njenem telesu težko najdeš mišično maso...

Eh, bulšit. Če je ženska suha, je pač suha. To ni garancija, da ima lepo postavo, da je brez celulita in da je privlačna, je pa definitivno suha. Ker je pač suha. 50 kil v večini primerov je suho.
Metalke krogle niso suhe. Njihovo telo je sicer ena sama mišica, suhe pa pač niso.

Sej Lejla najbrš ni misnla, da je taka bejba debela, ampak da nima lepe postave (lepo pač ni nujno suho), kr je brez mišic in spužvasta ... Lih tko suhost ne pomen nujno nizkega odstotka maščobe, zato je lahko taka bejba usen "zamaščena", ne splošno gledano, ampak glede na njeno kilažo.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Odgovori