Špela Grošelj – cosmo bejba, ki pritegne pozornost

Všeč nam je, ker je delavna, ambiciozna in komunikativna. Med uradne cosmo bejbe pa se je uvrstila leta 2006, ko se je kot prva Slovenka pojavila na naslovnici Cosmopolitana.

12. 11. 2013

V življenju je jasno začrtala cilje, ki jih dosega premišljeno, svoje sanje pa uresničuje samozavestno kot se le da. Pred časom se je odločila za samostojno glasbeno pot, večletne izkušnje pa ji pri tem zelo pomagajo. Vedno nasmejana, prijazna in zabavna se še vedno z nepredstavljivo vnemo in strastjo loti vsakega izziva. Njen zadnji je sodelovanje pri Cosmopolitanovem natečaju, kjer kot del žirije izbira Dekle z naslovnice.

Živi svoje sanje in verjami vanje!

•    Bila si prva Slovenka na naslovnici Cosmopolitana, sicer pa si se znašla že na kar nekaj naslovnicah. Je bila Cosmopolitanova tvoja prva?

Ne, ni bila prva. Pred tem jih je bilo kar nekaj, je pa bila to prva slovenska Cosmo naslovnica in moja prva "bolj resna". Torej ne rumena :)

•    Kako se je razlikovala od drugih snemanj?

Fotografiranje za Cosmo naslovnico je potekalo v sproščenem vzdušju s profesionalno ekipo. Za mojo podobo je poskrbela odlična ekipa, od drugih fotografiranj pa se je razlikovalo v tem, da sem bila na snemanju (in tudi na naslovnici) sama. Torej brez članov takratne skupine Atomih Harmonik.

•    Kdo je bila Špela pred sedmimi leti in kdo je Špela danes?

Uff, premalo je prostora da bi lahko napisala vse spremembe :). Povsem drugače gledam na svet, na odnose, ljudi, na vse ... Predvsem sem bolj zrela kot pred sedmimi leti :).

    Kaj je tisto, kar ponavadi najprej opaziš na naslovnicah?

Najprej vsekakor fotografijo, saj pove več kot 1000 besed. Potem pa vsekakor kakšen udaren seksi naslov.

•    Katera je tvoja najopaznejša lastnost?

Moji prijatelji bi rekli iskrenost, jaz pa direktnost. V bistvu pa gresta obe lastnosti z roko v roki ...

•    Kaj si si želela, da bi nekoč postala? So se ti sanje uresničile?

Od nekdaj sem želela postati pevka, sedaj že enajst let živim svoje sanje. Občutek pa je nepopisen.

•    Kaj bi sporočila izbranim petim finalistkam, ki so se prijavila, da se preizkusijo v tej vlogi?

Dekleta naj verjamejo vase in v svoje sanje, če si nečesa dovolj močno želiš, se ti lahko uresniči ... Zato glavo pokonci in pogumno ter samozavestno na poti do cilja.

Pokrovitelji

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri