Alya bo na naslovki julijskega Cosma

Po Špeli Grošelj, Evi Moškon, Katarini Čas in Sabini Remar se je za naslovnico Cosmopolitana slikala tudi eksplozivna Alya, ki bo skupaj z DJ Sylvainom, DJ Uroshom in Lady M dj držala pokonci vse žura željne na Cosmo Party-ju, 23. junija v Inboxu.

17. 6. 2010

Ko so Alyo pred mesecem ali dvema poklicali iz uredništva revije Cosmopolitan in jo vprašali, ali bi postala Cosmopolitanovo dekle z naslovnice, ni bila toliko presenečena kot je bila navdušena.

Manj naporno od koncertov

Alyi se je na snemanju za julijsko naslovko (julijski Cosmopolitan pa izide že 24. junija) predvsem zelo zabavala, tako da se ji zdelo, kot da bi sicer celodnevni ‘fotoshooting’ minil kot bi mignil.

“Koncerti so precej bolj naporni ...” je dodala.

S fotografinjo Mimi se menda že dobro poznata in z njo tako in tako rada sodeluje, o preostali cosmo ekipi (modni urednici Maji, lepotni urednici Niki, art direktorici Petri in urednici Cosmopolitana Tini) pa se je prav tako izrekla z enostavnim: ‘Super so bili!’.

Pa rezultati fotografiranja?

“Na in po snemanju sem videla ogromno fotografij in vse so mi bile zelo všeč,” je povedala Alya. In glede na to, da smo dobili dovoljenje, da slab teden pred izidom novega Cosmopolitana objavimo še kako vročo novo naslovko, lahko o rezultatih velike cosmo foto seanse sklepaš kar sama.

Na snemanju za naslovnico se je mudila tudi cosmo spletna kamera, vendar na tem mestu - za pokušino in za najbolj radovedne - objavljamo le kratek insert s snemanja, celoten video z Alyo na naslovki pa bo objavljen v kratkem.

Alya - Alya

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri