TEDENSKI horoskop: Kaj te čaka med 6. in 12. majem? (prihaja veliko nepredvidljivega)

6. 5. 2024
TEDENSKI horoskop: Kaj te čaka med 6. in 12. majem? (prihaja veliko nepredvidljivega) (foto: Profimedia)
Profimedia

Kaj napovedujejo zvezde za prihajajoči teden? ✨

OVEN

Že nekaj časa se sprašujete, zakaj vam nekdo ne poda direktnega odgovora na kočljivo vprašanje. Ko boste v tednu pred vami izvedeli razlog, boste razočarani, vendar se zaradi tega nikar ne obremenjujte preveč. Nekoga boste proti koncu tedna neprestano opazovali, morda zato, ker je med vama še vedno nekaj nerazčiščenih računov. V družinskem okolju boste dobili voljo, da se lotite praktičnih opravil, ter se pri tem celo zabavate.

BIK

Nikar se v sredo, ko nastopi konjunkcija med Luno in Uranom ne postavite, ko se bo nekaj zapletlo na nikogaršnjo stran, saj boste na koncu vi tisti, ki boste krivi za celotno situacijo. Ne boste navdušeni nad energijo, ki se bo proti koncu tedna prepletala, saj bo prisotnih nekaj nevidnih napetosti, ki se bodo dotaknile tudi čustev. V nedeljo ne bo ravno vaš dan, saj se boste morali podati v besedni boj, pa če vam bo to všeč ali ne.

DVOJČKA

Veliko boste v začetku tedna, ko vas bo spodbujala energija Merkurja v znamenju ovna razmišljali, prav tako boste veliko storili. Vse se vam bo kar naenkrat zdelo lažje, tudi zaradi sodelavcev, ki bodo razumevajoči in prilagodljivi. Poskusite si v petek zapomniti pomembne podatke, ter nikar ne iščite skritih pomenov. V soboto, ko se bo luna nahajala v raku, se boste razveselili druženja, ki vam prinaša umirjene trenutke z vonjem po iskrenosti.

Ne spreglej:

RAK

V začetku tedna, ko nastopi konjunkcija med Luno in Merkurjem bo zelo pomembno, da se ne obremenjujte z malenkostmi, saj bo zaključek na področju kariere kljub vsemu pozitiven. Morda boste v petek, ko vas bodo nekaj prosili bolj počasni, razlog bo, da podzavestno čakate na boljšo priložnost. Upoštevajte na ljubezenskem področju v nedeljo močno intuicijo, saj lahko preprečite kakšen nesporazum ali razočaranje.

LEV

Z energijo Marsa v znamenju ovna nikakor ne boste pripravljeni brati med vrsticami, pomembno vam bo, da v komunikaciji in soočenjih čutite direktnost ter iskrene odzive. Na področju dela boste v četrtek in petek, ko bo luna v znamenju dvojčkov tudi kompleksne stvari prepustili naključju. Prav tako ne boste več tratili energije za razmišljanje o vsem, kar bi lahko šlo narobe. Ljubezen bo veliko lepše poglavje, ko se boste sposobni osvoboditi dvomov, ki neprestano vznemirjajo misli.

DEVICA

Kljub temu da bosta Merkur in Mars v znamenju ovna ustvarjala optimistično naravnano energijo, vas bodo v notranjosti ovirale nerešene zadeve, ki jih vztrajno vlečete za seboj, čeprav to ni najboljša odločitev. Nikar ne kljubujte močnejšim, raje se od njih česa naučite. Ne obremenjujte se preveč, saj boste v soboto in nedeljo, ko se bo luna nahajala v raku, z nežnimi prijemi premostili slabo voljo in napetosti.

Preberi tudi:

TEHTNICA

Upoštevajte vse svoje vrednote, s katerimi se lahko postavite v ospredje, saj se lahko nekaj v začetku tedna močno zakomplicira. Pomembno bo, da ostanete mirni ter poiščete najbolj smotrn izhod. Možnost osebnega razvoja, ki vam jo proti koncu tedna ponuja energija Venere v biku, vas bo popeljala k boljšim občutkom in predvsem zadovoljstvu na področju čustev, ki je za vas, ki živite za ljubezen ključnega pomena.

ŠKORPIJON

Ne vlagajte v začetku tedna energije v stvari, ki so trenutno nepotrebne, saj vam Mars v znamenju ovna, če boste budni prinaša enostavnejše poti in bolj zanimive naloge. Preprosto naredite to, kar trenutno zahtevajo od vas situacije in pozabite na odpiranje dvomov. Spodleti vam lahko le, če ne boste dovolj pripravljeni. V soboto in nedeljo boste kljub temu, da se bo luna nahajala v nežnem raku, zelo navihani ter razposajeni.

STRELEC

V ponedeljek, ko se bo luna nahajala v znamenju ovna, ki vam je običajno naklonjeno boste nestrpni, ker ne boste prepričani, česa bi se morali najprej lotiti. Poiščite pravi način, da sprostite napeto energijo, ki se kopiči zaradi preveč naloženih obveznosti. Uspelo vam bo, če boste tudi proti koncu tedna samostojni, saj se boste drugim s težavo prilagajali. V nedeljo se boste veliko smejali in nihče vas ne bo mogel spraviti v slabo voljo.

Ne spreglej:

KOZOROG

Ko bo na vrsti nekaj, na kar ste čakali, se boste želeli čim boljše odrezati, saj ne boste dovolili, da bi vam spodletelo zaradi zamud in brezveznih spregledanih malenkosti. Prepričani boste vase, kar vam bo koristilo tudi na ljubezenskem področju, kjer boste nizali predlog za predlogom. Samskim kozorogom in kozoroginjam se obetajo nova poznanstva, privlačil vas bo nekdo, ki bo odprtih misli in odlične komunikacije, tako da bo začetek enostaven. Priznati si morate, da vas spremlja sreča.

VODNAR

Določenemu poslovnemu soočenju se boste izogibali, kolikor bo v vaših močeh, saj se boste najprej želeli pozanimati, kaj se dogaja v ozadju. Morda bi se morali posvetovati, še posebej če imate opravka z nekom, ki nikakor ne odstopa od zastavljenih stališč. Obveznosti vam lahko v petek vzamejo veliko energije, a vseeno boste imeli v soboto in nedeljo, ko boste razbremenjeni dovolj energije za druženja. Mikali vas bodo tudi strastni trenutki.

RIBI

Če v začetku tedna ne boste dovolj natančni, se vam lahko zgodi, da bo nekdo drug prevzel nekaj, na kar ste upali. Nikar se ne umikajte v ozadje, saj boste sposobni samostojne presoje in naprednega razmišljanja, le umiriti b, se morali. Proti koncu tedna vam bo odgovarjalo, da ostanete doma, poskrbite za zračnost prostorov in počitek, ter se predate branju kakšne zanimive in z globoko vsebino obarvane knjige.

Pripravil: Horoskop.si 

Morda te zanima še: To so 3 znamenja, ki jih v tem tednu čakajo pomembne življenjske lekcije v odnosih

Preberi tudi: To je najbolj AROGANTNO in trmasto astrološko znamenje (hkrati pa tudi najbolj osovraženo)

Novo na Metroplay: "Če ni iskric, zazveni alarm!" | Tjaša Perko