To so najbolj srečni DATUMI v maju - prinašajo srečo in uspeh

5. 5. 2024
To so najbolj srečni DATUMI v maju - prinašajo srečo in uspeh (foto: Profimedia)
Profimedia

Kvadrat Venere in Plutona tvori zelo močno zavezništvo, ki bo spremenilo prvi majski dan in ga naredilo bolj prijetnega in produktivnega. 

Nekateri dnevi v maju bodo nosili močnejšo energijo kot drugi. Zato astrologi pravijo, da si te datume v maju označimo v koledarju, saj nam bodo še posebej naklonjeni. Zapomnite si te dni ali pa si jih zapišite, da boste vedeli, kdaj ste najbolj aktivni.

Ne spreglej:

"Dnevi moči" so najugodnejši dnevi v mesecu, ko se zgodi kak dober astrološki dogodek. Poleg tega lahko ti dnevi prinesejo druge pomembne dogodke, ki bodo ugodno vplivali na našo srečo in razpoloženje. V maju se poskusite znebiti negativnosti, saj bo ta mesec napolnjen z močno energijo, čeprav bodo le trije dnevi dnevi moči. V teh dneh je pomembno, da ostanete zvesti sami sebi in se spomnite svojih glavnih ciljev v življenju ter svojo energijo usmerite v pravo smer.

1. maj – Venera v kvadratu s Plutonom

Na ta dan se lahko začnemo znebiti slabih navad in prosimo za odpuščanje tiste, ki smo jih v preteklosti prizadeli. V takšnih obdobjih se večina konfliktov reši, zato se ne smemo bati pobotati s sorodniki, prijatelji in sodelavci. Veliko bo moči za komunikacijo in tisti, ki ne bodo le navidezno delali na sebi, ampak se bodo resnično trudili premagati svojo naravo, bodo dosegli uspeh, srečo in moč.

5. maj - 'zrcalni' datum

Strokovnjaki priporočajo, da ta dan pogosteje poslušate svoj notranji glas, saj bo postal naš vodnik v svet uspeha, sreče in stabilnosti. Število pet bo izostrilo vaš šesti čut in vam pomagalo razumeti, kaj je za vas pomembno in kaj drugotnega pomena. To bo dan globoke introspekcije in novih priložnosti. Na tak dan ni naključnih misli, tako kot ne more biti naključnih dogodkov. Vse bo točno tako, kot mora biti po načrtih vesolja.

17. maj – kvadrat Merkurja in Plutona

Ta vidik je izjemno pozitiven za ustvarjalno komponento vsakega od nas. Pod takim vplivom postane lažje sprejemati izjemne odločitve. To bo dan, ko bodo imeli predstavniki ustvarjalnih poklicev več sreče kot kdorkoli drug. To bo tudi dan komunikacije, novih poznanstev in spogledovanja. Ti dve nebesni telesi se v tem smislu zelo dobro ujemata. Čas je za krepitev socialnih vezi na vseh ravneh – družinski, delovni, duhovni. 

Preberi tudi.

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec