Čisto točna napoved: Kateri dan v maju bo najboljši za tvoje astro znamenje?

4. 5. 2024
Čisto točna napoved: Kateri dan v maju bo najboljši za tvoje astro znamenje? (foto: Profimedia)
Profimedia

Na kateri datum ti bodo zvezde še posebej naklonjene?

Oven: četrtek, 23. maj

Polna luna v Strelcu prinaša ogromne nagrade za vaše delo iz preteklosti. Če ste na nekem področju vlagali svoj čas, energijo ali finance, se vam bo zdaj to obrestovalo. Uživajte v sadovih svojega truda, hkrati pa razmislite, na čemu si želite delati v bodoče.

Bik: torek, 7. maj

Jupiter vstopa v vaše znamenje in vam prinaša možnosti za rast in ekspanzijo. Obetajo se vam nove priložnosti in pomembne lekcije, s pomočjo katerih si boste lahko ustvarili življenje, ki vas bo resnično izpolnjevali. Razmislite, v katero smer bi si želeli premakniti.

Ne spreglej:

Dvojčka: sobota, 25. maj

Ko se Jupiter premakne v vaše znamenje, se vam obeta neskončno možnosti za rast in napredek. Vzemite si čas in razmislite, na kaj se v tem času želite osredotočiti. Vložite vso svojo energijo na področja, ki so resnično usklajena z vami in vam prinašajo zadovoljstvo.

Rak: sreda, 8. maj

Lunin mlaj v znamenju bika vam prinaša pomembno novo poglavje na področju odnosov. Sledite svojim občutkom in odkrili boste, kako lahko v svoja razmerja pripeljete več stabilnosti in varnosti ter kako se lahko s svojimi bližnjimi globlje povežete. 

Lev: sreda, 8. maj

Lunin mlaj v biku bo v vas vzbudil željo po novem znanju. Polni boste radovednosti, kar je odlična priložnost, da se odpravite na kako izobraževanje, preberete strokovno knjigo, morda celo vpišete na šolanje, o katerem razmišljate že dlje časa. 

Devica: sobota, 25. maj

Ko se Jupiter premakne v znamenje dvojčkov, se bo pričelo obdobje, ki bo zelo ugodno za vašo kariero. Morda vas presenetijo nove poslovne priložnosti ali preprosto dobite bolj jasno predstavo o tem, kakšne kariere si pravzaprav želite.

Tehtnica: sobota, 25. maj

Podobno, kakor pri devici, bo tudi pri vas Jupiter s svojim premikom prinesel začetek novega obdobja. Za vas bo ta dan kakor nekakšen katalizator osebne rasti, ki vas bo spodbudil, da se zazrete vase, opustite vse, kar vam ne služi več in zaživite bolj polno življenje.

Škorpijon: četrtek, 23. maj

Polna luna v znamenju strelca vam bo naklonjena predvsem na področju financ. Obetajo se vam nagrade za vaše trdo delo. Če ste v službi nekam vlagali veliko truda, boste za to morda nagrajeni. Če ste v nekaj investirali, se lahko zdaj investicija obrestuje.

Ne spreglej:

Strelec: četrtek, 23. maj

Polna luna v vašem znamenju vas spodbuja, da razmislite o svojem osebnem razvoju v zadnjih mesecih. Opominja vas, kako daleč ste prišli in vam pomaga, da ozavestite lastne uspehe. Hkrati pa je to super priložnost, da razmislite, kako naprej.

Kozorog: petek, 3. maj

Retrogradni Pluton v znamenju vodnarja vam bo prinesel nekaj pomembnih odgovorov na področju financ. Pomembno je, da po svetu hodite z odprtimi očmi, saj se vam lahko pojavijo spoznanja, ki vam bodo pomagala do večje finančne svobode in boljšega občutka lastne vrednosti.

Vodnar: petek, 3. maj

Tudi na vas bo retrogradni Pluton v vodnarju imel velik vpliv. Pomagal vam bo raziskati, kaj je pravzaprav vaša resnica in po čem hrepeni vaše bistvo. Morda boste ugotovili, da morate narediti nekaj sprememb, da boste lahko resnično živeli življenje, kakršnega si želite.

Ribi: četrtek, 23. maj

Polna luna v strelcu vas spodbuja, da sledite svojim kariernim sanjam. Pomaga vam, da razmislite, česa si resnično želite in kako lahko v službi ostajate bolj usklajeni s svojim bistvom. Hkrati vam pomaga, da na poslovnem področju opustite tisto, kar vas bremeni.

Vir: Sensa.si

Morda te zanima še: Si rojena pod srečno zvezdo ali ne? Datum rojstva razkriva tvojo usodo v življenj

Preberi tudi: To so 3 znamenja, ki bodo imela v tem tednu več sreče v ljubezni ❤️

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec