Horoskop: Preveri, kateri BOŽIČNI film ti je pisan na kožo (glede na tvoj astro znak)

Med toliko božičnimi filmi se je kar težko odločiti, kateri je pravi zate. Zato je tu horoskop, da ti pri tem pomaga!

Horoskop: Preveri, kateri BOŽIČNI film ti je pisan na kožo (glede na tvoj astro znak) (foto: Profimedia) Profimedia
25. 12. 2020

Kako naj bi vedela, ali si pravzaprav sploh razpoloženja za smejanje praznični norišnici družine iz filma Sam doma? Morda si pa v resnici želiš gledati nekaj bolj romantičnega, kot je Pravzaprav ljubezen ali Počitnice.

Če tudi tebi horoskop večino časa pomaga pri odločanju drugih stvari, zakaj se ne bi obrnila nanj tudi tokrat?

Preveri, kateri klasični božični film ti je pisan na kožo glede na tvoje horoskopsko znamenje:

OVEN: "Zadnje počitnice"

Ovnice že tako ali tako živite, kot da bi imele na voljo le še tri tedne, zato je film Zadnje počitnice resnično vaša fantazija. Ko Queen Latifah izve, da ima neozdravljivo bolezen, da v službi odpoved in svoje življenje popolnoma spremeni. Odpravi se v Europo, in to z namenom, da do konca svojega življenja zapravi ves denar.

BIK: "Sam doma"

Bikove sanje so, da živi brez stresa in preizkuša kozmetiko za obraz vseh drugih! Bikice se boste našle v Kevinovem spa dnevu, njegovem pogumu in močnem zanašanju nase. Srečen konec pa bo napolnil vaše srce z ljubeznijo.

DVOJČKA: "Pravzaprav ljubezen"

Dvojčka je družabno znamenje, ki želi vedeti za vse vroče novice ter poznati vse podrobnosti razmerij drugih in kako je vse skupaj povezano. S približno desetimi osrednjimi zgodbami, te bo film Pravzaprav ljubezen brez dvoma zabaval in ohranil tvojo pozornost ter zadovoljil tvoje potrebe po humorju in razmišljanju. Kar je pa še pomembneje, dal ti bo občutek, kot da si v središču.

Preberi tudi: TO je najboljše darilo za tvojo NAJ prijateljico (glede na ASTROLOŠKO znamenje!)

RAK: "Škrat"

Da bi našla svojo družino, si pripravljena oditi na konec sveta. Škrat Buddy je po horoskopu zagotovo rak! Je občutljiv, prijeten in si želi le širiti dobro voljo. Raki so znani po tem, da so zaščitniški, in Buddy se je resnično izkazal v tem smislu, ko je branil svojega brata Michaela pri borbi s snežnimi kepami. Aja in še to: raki so definitivno tisti, ki bodo najverjetneje vstopili v prostor in začeli vpiti: "Zaljubljen sem! Zaljubljen sem in vseeno mi je, kdo ve za to!"

LEV: "Umri pokončno"

Drama, akcija, a v središču vsega veliko srce. Levinje ste zveste do konca in definitivno sanjate o tem, da bi bile nekoč herojinje v zgodbi, kjer rešite svojega partnerja/družino/prijatelje/najdražje.

DEVICA: "Božič Charlieja Browna"

Drage device, vaša izbira je nič drugega kot Božič Charlieja Browna. Device so organiziranje in pripravljene priskočiti na pomoč. Cenijo res in tradicijo in ta risanka je resnično božična klasika. Poleg tega pa traja samo pol ure, zato ne bo posegala v natrpan urnik device. Lahko jo gledaš medtem ko zlagaš perilo in se poistovetiš s Charliejevim kritičnim odnosom do komercializma.

Te morda zanima: HOROSKOP: Stvari, ki jih tvoje znamenje v tem trenutku potrebuje za SREČO

TEHTNICA: "Počitnice"

Tehtnice ste romantične, zato je za vas izbira očitna: romantična komedija, kjer Cameron Diaz in Kate Winslet trpita zaradi strtega srca, zato se odločita med prazniki zamenjati hiši, kjer pa na koncu obe najdeta ljubezen. Resnici na ljubo, tudi tehtnica bi v trenutku odpovedala družinske počitnice, če bi to pomenilo, da bo izkusila viharno romanco v drugi državi.

ŠKORPIJON: "Predbožična mora"

Škorpijon je znamenje, ki je najbližje povezan s smrtjo in transformacijami, zato obožuje vse morbidne podrobnosti, ki pridejo s to mojstrovino.

Pri tej risanki ti bodo zagotovo všeč temačni preobrati starih tradicij, prav tako pa te ne bo ravnodušne pustila niti ljubezenska zgodba Jacka in Sally.

STRELEC: "Družinske božične počitnice"

Kot eno izmed najbolj srčnih in zabavnih znamenj, je strelkam na kožo pisan eden najboljših prazničnih komedij. V filmu si Clark Griswold želi le popolnih praznikov za svojo družino in sorodnike, a nič ne gre po načrtih. In strelkam nič ne povzroča večjega občutka ujetosti, kot pritisk, da se morajo držati tradicije. Ker ste znane po svojem smislu za humor, bodo vse prigode v filmu zagotovo dovolj, da zadržijo celo vašo pozornost.

KOZOROG: "Kako je Grinch ukradel božič"

Roko na srce, kozorog je definitivno znamenje, ki si bo najbolj verjetno iz svojega natrpanega urnika vzel čas za to, da se "spopade sam s seboj". Kozorogova pragmatičnost se lahko včasih nagiba k pesimizmu, zato boš vsekakor uživala v črnem humorju tega filma. A ne skrbi, saj dobro vemo, da tvoje srce zraste za trikrat, ko prejme ljubezen in spoštovanje.

Preveri še: Ženske, rojene v teh 2 znamenjih, bodo ta DECEMBER najbolj SREČNE

VODNAR: "Jelenček Rudolf"

Nekdo pač mora izstopati in vodnar je znamenje, ki veliko časa posveča dobrodelnosti in skupnosti. Zato je izbira, kaj boš gledala za božič, precej očitna. Tako kot Rudolf, si ne moreš pomagati, da ne bi izstopala kamorkoli greš in vedno boš naredila tisto, kar je za družbo najboljše.

RIBI: "Polarni vlak"

Kot najbolj duhovno in mistično znamenje, se boste ribe najbolj našle v risanki, kjer se na božični večer mladi fant vkrca na skrivnostni vlak, namenjen na Severni tečaj. Del osebnosti ribic, ki ceni lepoto in kreativnost, bo zagotovo prav tako cenilo volkove, borovce in sneg. Del vaše osebnosti, ki je pa še vedno otrok, pa bo oboževal sceno z vročo čokolado!

Vir: Cosmopolitan.com

Preberi še: TO je pričeska, ki ti TO ZIMO najbolj pristaja (glede na ASTROLOŠKO znamenje)

Priporočamo tudi: Ženske, ki so rojene v tem ASTRO znamenju, je nemogoče LJUBITI 💔