HOROSKOP: Stvari, ki jih tvoje znamenje v tem trenutku potrebuje za SREČO

8. 12. 2019
HOROSKOP: Stvari, ki jih tvoje znamenje v tem trenutku potrebuje za SREČO (foto: Profimedia)
Profimedia

In ne, ne govorimo o govri daril. TO so stvari, ki te bodo resnično osrečile! ❤️

Zvezde ti za najlepši december napovedujejo, ...

... da ne potrebuješ materialnih stvari, da boš srečna. No, to velja vsaj za nekatera znamenja!

OVNICA

Planeti te v prazničnih dneh vodijo v to, da se ti čim več dogaja. Še posebej previdna bodi v božičnem obdobju, saj se ti takrat lahko v mislih pojavi kakšen trenutek nezadovoljstva, ki se ga čim prej znebi.

Izogibaj se nerodnim temam pogovorov v krogu družine. Ne glede na tvoj status razmerja, boš med prazniki potrebovala ljubezen!

BIKICA

Med prazniki boš hrepenela po spremembah in zalotila se boš ob ugotovitvi, kako težko si sama. Vzdušje bo med prazniki prijetno, čeprav tvegaš, da se boš v manjšem družinskem krogu dolgočasila.

Ker bodo na družinski mizi najslajše dobrote, ti bo tokrat čisto vseeno, če pridobiš kakšen odvečen kilogram, saj so prazniki vendar namenjeni uživanju.

DVOJČICA

Praznični čas bo zate malce stresen, saj rada tekaš po vseh trgovinah
in se trudiš ujeti čim več akcij. Iz tega razloga čez praznike nujno potrebuješ sprostitev v miru, v manjši družbi.

Nauči se reči ne, ko boš želela biti malce sama s sabo, prijateljica pa te bo vztrajno prepričevala, da moraš na zabavo, tudi če si utrujena.

RAKICA

Prazniki so zate, če si obkrožena z najbližjimi, popoln čas. Rada preživljaš
praznike z družino in otroki, saj je to odlična priložnost za kvalitetno preživljanje skupnega časa.

 Za najboljše praznike boš potrebovala čim več iskrenega in pristnega druženja, seveda brez odvečnih ter nepotrebnih napetosti.

LEVINJA

Tvoj edini cilj za letošnji december je, da bodo tvoji prazniki popolni. Za to odlično energijo boš potrebovala malo več prilagajanja.

Planetarna kombinacije bodo poskrbele, da bo praznični čas napolnjen z ljubeznijo in romantiko, ne glede na to, ali si v zvezi ali si samska.

Če se boš znala prilagoditi tudi željam bližnjih, lahko pričakuješ neverjetno
pozitiven čas.

DEVICA

Če si rojena v znamenju device, bo tisto nekaj, kar bo res polepšalo tvoje praznike, družba zvestih prijateljev - še posebej tistih, ki jih poznaš že dlje časa.

Ne skrbi preveč, če se boš zaradi nakupov daril soočala z denarnimi težavami, saj se lahko zaneseš na svoje prijatelje in družino, ki ti bodo ves čas na voljo, da te podprejo tako ali drugače.

TEHTNICA

Tvoji prazniki bodo prijetni, a tvoja nepraznična ostrina bi lahko povzročila kakšen konflikt, če te bodo ljudje okoli tebe preveč silili v tisto, česar ne želiš.

Še pred božičnimi prazniki poskrbi, da bodo odnosi s tvojimi bližnjimi dobri, saj ti bo to tudi odlična iztočnica za vstop v novo leto.

ŠKORPIJONKA

Letos o praznikih najprej ne boš razmišljala najbolj optimistično, saj boš rahlo zaskrbljena in pod stresom, zato bo tisto, kar potrebuješ, da bodo prazniki lepši topel strasten objem ljubljene osebe ali simpatije, ki ti že dlje časa v mislih ne da miru.

Poskusi čim več trenutkov nameniti ljubezni, saj si boš s tem ustvarila več lepih spominov.

STRELKA

Prazniki so zate najljubši čas. Odlično razpoložena boš, vitalna in polna
zanimivih predlogov za aktivno preživljanje prostega časa.

Vse, kar še potrebuješ je, da si obkrožena z ljubeznijo. Ni pomembno, ali je to ljubezen, ki jo prejemaš od družine, prijateljev ali pa je to ljubezen prikupnega fanta, s katerim boš skozi praznike želela preživeti več časa.

KOZOROGINJA

Merkur bo med prazniki zmotil tvoje načrtovanje in povzročil, da bodo stvari začele nekoliko zamujati. Vse skupaj lahko povzroči napetosti in nesporazume med tabo ter družinskimi člani.

Med prazniki nujno potrebuješ več razumevanja, še posebej, če si obkrožena s tistimi, ki so drugače misleči kot ti. Napetosti bodo sicer kmalu pozabljene in prazniki bodo sproščeni.

VODNARKA

V prazničnih dneh boš potrebovala predvsem zdravo mero. Na vseh
področjih te bo vodila močna želja po dogajanju, veseljačenju in zapravljanju, vendar se lahko, če se ne boš malce nadzirala, vse skupaj konča v negativni smeri, seveda s prazno denarnico.

Z veseljem boš obdarovala tiste, ki jih imaš rada, ne da bi pri tem upoštevala svoj proračun.

RIBICA

Čeprav boš med prazniki obkrožena z družino, lepo obdarovana in notranje
pomirjena, boš nekoga močno pogrešala.

Hrepenela boš po toplih, romantičnih prigodah, ki jih tvoji prazniki enostavno morajo vsebovati.

Z veseljem se boš v spremstvu ljubljene osebe večkrat odpravila na sprehod, kjer se bodo prebudile tudi tiste najbolj subtilne energije.

Zvezde torej napovedujejo resnično magične praznike!✨

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Poglej, kakšno smrekico🎄 ima LETOS kraljica Elizabeta (želela si jo boš imeti!)

Priporočamo tudi: Si videla, kakšno BOŽIČNO drevo je letos totalen HIT? Bi ga imela?

Novo na Metroplay: Vse o poletni negi kože | Tajka Selan