Ženske, ki so rojene v tem ASTRO znamenju, je nemogoče LJUBITI 💔

Ojoj. Se strinjaš?

Ženske, ki so rojene v tem ASTRO znamenju, je nemogoče LJUBITI 💔 (foto: Profimedia) Profimedia
18. 12. 2020

Nekateri hrepenijo po ljubezni, nekateri jo obožujejo, drugi pa prav bežijo stran od nje! 

Ko pride do romantičnih odnosov, so zagotovo nepoboljšljive ljubiteljice ljubezni ribice, ki bi za svojo osebo šle do konca sveta in še dlje. Obožujejo ljubezen in vse, kar je povezano z njo.

Za najbolj zveste partnerice veljajo bikice, najbolj skrbne pa rakice. Le-te bodo za svojega partnerja vedno poskrbele in vedno bo lahko računal na njihovo podporo.

Katero znamenje pa je skorajda nemogoče ljubiti? 🤔

Govorimo o DEVICAH!

Ko pride do odnosov, imajo device kar precej zanimiv pristop, še posebej pri ljubezni.

Ker govorimo o najbolj samozadostnem astrološkem znamenju, ki se je prepričalo, da pravzaprav nobenega ne potrebuje, je bodočim osvajalcem pri devici kar precej težko.

K ljubezenskem odnosu bo devica pristopila najprej analitično, hkrati pa bo takoj prevzela dominantno vlogo, saj ne želi, da jo kaj preseneti.

Bodočega partnerja bo držala precej na kratko do trenutka, ko se bo odločila, da mu zaupa 100%. Če bo to težko pridobljeno zaupanje samo malce omajal, bo zveze konec.

Device nimajo časa za igrice in se jim resnično ne ljubi ukvarjati z nezrelimi partnerji, ki radi pogleduje pod druga krila.

Ko pravemu uspe zrušiti njen zid, je krasna in ljubeča partnerica, a pot do tja je lahko izjemno naporna in dolga. Njeni osvajalci si ne morejo privoščiti napak, hkrati pa devica res nima časa za neumnosti, torej je ne poskusite osvajati z osladnimi in slabimi triki.

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Ženske, rojene v teh 2 znamenjih, bodo ta DECEMBER najbolj SREČNE

Priporočamo tudi: TO je najboljše darilo za tvojo NAJ prijateljico (glede na ASTROLOŠKO znamenje!)