TO je najboljše darilo za tvojo NAJ prijateljico (glede na ASTROLOŠKO znamenje!)

Zvezde ti lahko pomagajo tudi pri nakupovanju! Česa se bo razveselila tvoja najboljša prijateljica, mama, sestra ... lahko izveš glede na njeno astrološko znamenje.

TO je najboljše darilo za tvojo NAJ prijateljico (glede na ASTROLOŠKO znamenje!) (foto: Profimedia) Profimedia
10. 12. 2019

Kupovanje daril je lahko zelo stresno - pa naj bo to darilo za družinske člane, najboljšo prijateljico, sodelavce ali partnerja. Včasih je težko vedeti, česa si oseba zares želi ali kaj potrebuje.  

Na srečo nam zvezde pomagajo pri marsikateri zagati.

Astrologija je lahko tvoj plonkec pri prazničnem nakupovanju, saj imajo astrološka znamenja različen okus in interese. S čim boš skoraj zagotovo navdušila svojo najboljšo prijateljico, preveri spodaj.

angela raiola christmas GIF by RealityTVGIFs

Prazniki na budžetu? S TEMI nasveti se boš nakupovanja daril lotila bolj premišljeno!

OVNICA, 21. marec - 19. april

Ovnice so polne mladostne energije, ki ne izgine niti s starostjo, namesto materialnih dobrin pa imajo rade dogodivščine. Popolno darilo za žensko tega znamenja je nekaj, kar jo bo obdržalo v pogonu - naj bo to dogovor za avanturističen izlet, novo mestno kolo ali pa kuharska knjiga, ki jo bo uporabila ob tvojem naslednjem obisku. Darilo zanjo in zate. 😉

BIKICA, 20. april - 20. maj

Bikice obožujejo vse, kar zadovolji njihova čutila, najbolje vse hkrati. Obožujejo stvari, ki dobro dišijo in so prijetne na otip, zato lahko rečemo, da je njihov okus malce dražji. Navdušila jo boš z žametno šatuljo za nakit in oljem za telo, ker pa so bikice navadno velike sladkosnede, ne boš zgrešila niti s škatlo domačih piškotov. Čokoladnih, seveda.

DVOJČICA, 21. maj - 20. junij

Dvojčice navadno nikoli popolnoma ne umirijo svojih mislih in so rade v koraku z aktualnimi novicami. Veliko časa posvetijo prijateljem, pisanju in branju, zato je nova knjiga idealno darilo zanjo. Osrečila jo boš tudi z darilom, ki zahteva zbranost, recimo sestavljanka, če je tvoj budget večji pa se pod drevesom lahko znajde tudi kakšna aktualna tehnološka naprava ali polaroidni fotoaparat.

RAKICA, 21. junij - 22. julij

Rakice svoj prosti čas najraje preživljajo doma, stran od velikih množic in hrupa, rade pa imajo obiske, zato ne boš zgrešila s katerim izmed gospodinjskih aparatov ali dekoracijo za dom. Obožujejo udobje, zato boš z mehko odejo ali prikupno pižamico zagotovo zadela terno.

LEVINJA, 23. julij - 22. avgust

Levinje so rade opazne in v centru pozornosti, zato je za njih super darilo barvita torbica ali pa par velikih visečih uhanov. To astrološko znamenje ima tudi močno razvidno ustvarjalno plat, zato bo prijateljica vesela novega zvezka za ustvarjanje ali kompleta pisanih flomastrov.

Članek, ki te bo zanimal: TO je pričeska, ki ti TO ZIMO najbolj pristaja (glede na ASTROLOŠKO znamenje)

DEVICA, 23. avgust - 22. september

Device imajo rade vse na svojem mestu. Kaj izbrati za darilo? Nekaj, s čimer bo lahko organizirala svoje dokumente, kuhinjske pripomočke ali okraske za vsak letni čas. Device dajo veliko tudi na zdrav življenjski slog, zato z novo podlago za jogo ali karto za fitnes ne boš zgrešila. In še skupaj lahko gresta! 😉

TEHTNICA, 23. september - 22. oktober

Tehtnice obožujejo potovanja, umetnost in kulturo ter cenijo lepoto življenja. Podari ji uokvirjen personaliziran print, ki bo krasil njeno dnevno sobo, povabi jo na najljubšo razstavo v muzej ali pa jo razveseli z izletom (v tujino). 

road trip travel GIF by Hallmark Channel

ŠKORPIJONKA, 23. oktober - 21. november

Škorpijonke ne marajo velike pozornosti, hkrati pa jih zanima sočlovek in kaj se skriva pod površjem. Podari ji komplet tarot kart ali dišečo svečko. Škorpijonke se navadno oblačijo v temne barve, zato naj bo to tvoje vodilo pri kupovanju oblačil in dodatkov, pri parfumih pa se nagibaj k močnejšim vonjem.

STRELKA, 22. november - 21. december

Strelke rade vsakodnevno stopajo iz svoje cone udobja, berejo, obožujejo pa tudi potovanja. Strelki podari potovalni dnevnik ali zbirko klasičnih knjig, s parom novih čevljev, ki jih bo lahko vzela na vsako potovanje pa prav tako ne boš zgrešila.

Te morda zanima tudi: Ženske, rojene v teh 4 znamenjih zodiaka, so astrološke boginje!

KOZOROGINJA, 22. december - 19. januar

Kozoroginje prisegajo na tehnološke bombončke, zato jo bo pod smrečico zagotovo razveselil nov polnilec za telefon (tega ni nikoli preveč, kajne? 😉) ali prenosni zvočnik. Obožujejo tudi klasične kose, ki nikoli ne gredo iz mode, zato jo lahko pocrkljaš tudi z novim parom rokavic za zimo.

VODNARKA, 20. januar - 18. februar

Vodnarke svoje dni preživljajo z glavo med oblaki, zato je zanjo idealno darilo rastlina (živa, seveda 😉), ki jo bo vsaj malo prizemljila, saj bo morala zanjo skrbeti. Vodnarke navadno niso pretirane ljubiteljice trendov, ampak so raje unikatne s predmeti, ki jih nima nihče drug. Najbolje bo, da darilo izdelaš kar sama!

RIBICA, 19. februar - 20. marec

Ribe so zelo čustvene osebe in energijo od drugih ali iz okolja zlahka povlečejo nase, zato je ključno, da si vzamejo čas zase - morda s kopalno kroglico ali vlažilno masko, ki jo bo od najboljše prijateljice (ja, tebe!) dobila za božič. 

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Ženske, rojene v teh 2 znamenjih, bodo ta DECEMBER najbolj SREČNE
Priporočamo tudi: HOROSKOP: Stvari, ki jih tvoje znamenje v tem trenutku potrebuje za SREČO