Lastnost, zaradi katere te NIKOLI ne bo pozabil (glede na tvoje ASTRO znamenje)

22. 3. 2021
Lastnost, zaradi katere te NIKOLI ne bo pozabil (glede na tvoje ASTRO znamenje) (foto: Profimedia)
Profimedia

Zaradi teh lastnosti si enostavno nepozabna! 🔥

Poglej, zaradi česa boš v njegovih mislih ostala za vedno (ja, tudi po tem, ko že dolgo ne bosta več skupaj!) 

OVNICA

Ovnica je alfa ženska. Ti si tista, ki ostaneš moškim v spominu po tem, da znaš vedno poskrbeti zase in za vse, kar se dogaja v tvojem življenju. Si ponosna, iznajdljiva, skratka ženska, ki daje večkrat občutek, da moškega v svojem življenju sploh ne potrebuje.

BIKICA

Tudi če ti ponuja vse, ti ne rabiš ničesar, le njegovo ljubezen. Zato si v njegovih
mislih ženska, ki je daleč najbolj skromna, ki se zadovolji z malenkostmi. Skromna si tudi takrat, ko potrebuješ nekaj zase, kar mu v bistvu nikoli ni bilo razumljivo.

DVOJČICA

Ti si ženska, ki je sedaj tukaj, v naslednjem trenutku je že drugje. Vedno neulovljiva, spontana in igriva. Tudi, če želiš stabilnost in varnost, boš ti kljub temu odpeketala po svoje, ko si boš to zaželela, zato si zanj v njegovih mislih neulovljiva.

RAKICA

Ko razmišlja o tebi, vsekakor najbolj izstopata tvoja toplina in skrb za družino. V
spominu mu boš za vedno ostala kot mediatorka družinskih odnosov in ženska, ki sanja o otrocih in urejenem družinskem življenju s pridihom ljubezni.

Preberi še:

LEVINJA

Ti si ženska, ki se po svoji samozavesti, pogumu in večnemu ponosu, ne more primerjati z nobeno drugo. Tvoje prepričanje, da si najboljša in tvoj način, kako deluješ kraljevsko, vse to mu bo ostalo v spominu, najbolj pa si bo zapomnil tvojo ponosno levjo držo.

DEVICA

Ti si tista, ki imaš svoje življenje skrbno organizirano in vse na svojem mestu. Najbolj mu boš ostala v spominu po svojem redu in analitičnosti. No, pa tudi po tem, da si pri čisto vseh opravilih zelo natančna, skoraj nikoli spontana.

TEHTNICA

Ti si tista, ki si med vsemi prijateljicami najbolj urejena, ne glede na to kam se
odpravljaš. V spominu mu boš ostala po tem, da se urediš za vsako priložnost in
si res nikoli ne privoščiš nobenega modnega spodrsljaja.

ŠKORPIJONKA

Ti si tista, ki mu boš zagotovo ostala v mislih s svojo seksi podobo. Tvoja magnetična  privlačnost, drzen stil in zanimiva komunikacija, vse to se mu bo še dolgo odvijalo v mislih. Zapomnil si bo tudi tvoje rdeče perilo.

STRELKA

Ti si ženska, ki ji nikoli nič ni težko, ki se vedno strinja z vsakim predlogom, zato mu boš ostala v spominu kot najbolj sproščena in spontana. Tista, ki ne potrebuje dolgih ur v kopalnici, ko se odpravlja na zmenek.

KOZOROGINJA

Tvoja poslovna naravnanost je neverjetna, zato mu boš ostala v mislih kot najbolj uspešna ženska njegovega življenja. Spomnil se bo tvojih podvigov in premišljenega ravnanja z denarjem ter tvojih predlogov, kako naj tudi sam izboljša kariero ali prihrani nekaj denarja.

VODNARKA

Ti si tista, ki najbolj izstopaš v krogu prijateljic in tista, ki je zagotovo najbolj
odštekana. Tvoja neodvisna narava, želja po nenavadnem in pisana oblačila, vse to mu bo še dolgo ostalo v mislih, ko se bo spomnil nate.

RIBICA

Ti si tista, ki mu boš v spominu še dolgo ostala kot najboljša prijateljica. Spomnil se bo tvoje topline, čutnosti in pripravljenosti prisluhniti. Vedno je imel ob tebi občutek, da mu stojiš ob strani ne glede na njegove težave, zato se bo tega tudi večkrat spomnil.

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Strokovnjaki razkrivajo: TO je NAJ dieta leta 2020 (in ne, ni Keto dieta!)

Priporočamo tudi: Veliki MESEČNI horoskop za mesec MAREC ❤️ (ljubezen, kariera, sreča)

Novo na Metroplay: Žiga X Gombač: "Mene tek pomirja, daje mi dodatne zorne kote razmišljanja"