HOROSKOP: TO je sprememba, ki TE čaka to pomlad (glede na svoje znamenje)

Prebudi se iz zimskega spanja in zasij v vseh svojih fantastičnih lastnostih! 😍

HOROSKOP: TO je sprememba, ki TE čaka to pomlad (glede na svoje znamenje) (foto: Profimedia) Profimedia
12. 3. 2021

Takole ti bodo pri tem pomagale zvezde:

OVNICA

Zapomni si, da se spremembe dogajajo počasi, zato ne obupaj. Povezanost s tvojo ženstvenostjo je ključnega pomena zate v tej prihajajoči pomladi! 

Vzemi si čas, da dojameš nova spoznanja in naj se ti v življenju nikar preveč ne mudi!

BIKICA

Nikar ne bodi nemočna žrtev svojih lastnih misli, ampak mojstrica svojega uma. Sama ustvarjaš svojo realnost in sama odločaš, katerim mislim boš sledila in v katere boš tudi verjela.

Prebudi svojo samozavest in energijo!

DVOJČICA

Še pred pomladjo pozabi na stare zamere, oprosti sebi in drugim, trudi se negovati to edinstveno energijo. Znebi se vzorcev, ki so povezani z negativno in slabim mentalnim delovanjem.

Odpusti si vse napačne korake, saj bo to zate največja svoboda. 

RAKICA

To pomlad bo tvojo energijo navdihovala roza barva! V njej boš našla toliko pozitivnega, da bo obarvala celo tvoje življenje! Če boš kdaj slabe volje, obleci kak roza kos in ponovno se boš počutila samozavestno!

Uživaj tudi v vseh danostih pomladnega prebujenja in tako zbudi svojo energijo!

LEVINJA

Ne glede na to, kako izgleda tvoje telo, ga vzljubi in ne skrbi zaradi oblike ali kilogramov. Ljubezen do lastnega telesa razvijaj vsak dan, saj s tem vedno znova prebudiš pozitivno energijo do sebe in v sebi.

Če si zadovoljna sama s seboj, je to tvoja največja zmaga.

DEVICA

To pomlad boš zelo aktivna in vedno pripravljena na nove priložnosti! Tvoje telo bo kar pokalo od energije, komaj že čakaš bolj tople dni. Zate ta čas pomeni tudi začetek novih projektov, ki se jih že zelo veseliš!

Pomlad je tvoj čas!

TEHTNICA

Ne boj se izražati svojega mnenja in svojih želja, o njih spregovori na glas. Ne dovoli si biti v odnosih, ki te puščajo nezadovoljno. Bodi jasna in iskrena, delaj na svoji sreči.

Če želiš, da se nek odnos poglobi, to tudi na glas povej!

ŠKORPIJONKA

Tvoje misli ustvarjajo tvojo sedanjost in prihodnost. Če boš mislila pozitivno, se ti bo pozitiva tudi vračala. Če vidiš samo negativo, je bo v tvojem življenju veliko. Vse niti imaš v rokah sama.

Zaupaj sebi in svoji energiji, prepusti se, rada se imej!

STRELKA

To pomlad skušaj biti bolj graciozna in elegantna. Umiri svoj korak in se izražaj bolj nežno, toplo. Naj bo tvoja pomladanska energija v sožitju z umirjenostjo in zadovoljstvom.

Ne dovoli si, da kdo zmoti tvoj mir!

KOZOROGINJA

Vredna si vsega najboljšega, zato sprejmi pozitivne energije, ki te obkrožajo, ostale pa odstrani iz svojega življenje! Prepusti še prijetnim vibracijam in se loti novih izzivov sama ali z ljudmi, ki jim zaupaš!

Nič te ne bo ustavilo to pomlad!

VODNARKA

Skrajni čas je, da se lotiš nečesa, v čemer se že dolgo želiš preizkusiti. Najdi čas zase in svoje sanje, želje. Če imaš rada ples, pleši. Če rada pišeš, piši.

Prebujaj energijo umetnice v sebi in jo spusti na plano. 

RIBICA

Tvoji notranji občutki bodo to pomlad tvoja glavna moč. Pomagali ti bodo navezati pristne odnose, premagati sramežljivost in lažje se boš prepustila užitkom življenja!

Tvoje sanje bodo postale realnost, počutila se boš zadovoljno in srečno!

S svojo nalezljivo energijo zasij to pomlad na polno! ❤️

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: "Ali resnično potrebujem moškega, da bi bila srečna?" (izpoved mladega dekleta)

Priporočamo tudi: HOROSKOP: Kaj marec 2019 prinaša tvojemu znamenju? Preveri!