Zarečenega kruha se največ poje! Kraljica pojedla svoje besede in naredila TO

Mnogi so bili nad njenim dejanjem presenečeni, dvor pa novice še kar ne komentira. 

Zarečenega kruha se največ poje! Kraljica pojedla svoje besede in naredila TO (foto: Profimedia) Profimedia
6. 3. 2021

V teh dneh je na kraljevem dvoru reeeees pestro. Princ Filip se po operaciji na srcu še kar zdravi v bolnišnici, princ Harry in njegova Meghan pa javnost razburjata z izidom njunega prvega 'popolnoma iskrenega' intervjuja z Oprah. 

No, kraljici je, kot je videti, dokončno prekipelo, saj se je ravno v viharju drame odločila, da poje svoje (pred tremi leti izrečene besede), in si omisli novo družbo.

Govorimo seveda o pasji družbi, katero je kraljica Elizabeta oboževala že vse od malih nog, saj jo lahko na številnih fotografijah iz preteklosti opazujemo v družbi njenih corgijev. 

In čeprav je pred tremi leti, ko je poginil njen zadnji corgi kraljica izjavila, da si novega psa zaradi svoje starosti ne bo omislila, naj bi imela britanska kraljica  po poročanju časnika Sun zdaj znova pasjo družbo.

Kot pišejo, naj bi v teh dneh namreč prejela dva mladička valižanskih ovčarjev - corgijev, kot pišejo mediji, pa naj bi bila kraljica nad svojo novo družbo preprosto navdušena.

Ljubezen kraljice do nizkih kosmatincev z velikimi pokončnimi uhlji je vsem ljubiteljev kraljeve družine že dobro znana, saj jih je desetletja vzgajala in vzrejala. V vseh letih naj bi imela na desetine psov, nekaterim pa je postavila tudi osebne nagrobne spomenike.

Po govoricah o zvezi s Frankom Bajcem, je Svetlana Cigoj sporočila TO veselo novico (Zvezde plešejo)

Kraljičin zadnji corgi, kot se tudi reče valižanskim ovčarjem, je poginil aprila 2018. Takrat naj bi se odločila, da ne bo več vzrejala psov. Od takrat pri njej živijo le še dorgiji, mešanci med jazbečarjem in valižanskim ovčarjem.

Vir pri palači je še komentiral, da pasji mladički bodrijo kraljico, medtem ko je njen soprog, princ Philip še vedno v bolnišnici. Prav danes so ga premestili nazaj v zasebno bolnišnico Edvarda VII., potem ko je uspešno prestal poseg na srcu.

Philip, ki bo 10. junija dopolnil 100 let, je v bolnišnici že več kot dva tedna, najdlje doslej, kar zaradi njegove starosti poraja skrbi za njegovo zdravje.

Se spomniš ljubke Lili iz Gorskega zdravnika? Poglej, s čim se ukvarja zdaj (navdušena boš!)

Fotografije: Profimedia