Po govoricah o zvezi s Frankom Bajcem, je Svetlana Cigoj sporočila TO veselo novico (Zvezde plešejo)

Jeeeeeeeeeej! 👏

Po govoricah o zvezi s Frankom Bajcem, je Svetlana Cigoj sporočila TO veselo novico (Zvezde plešejo) (foto: Instagram.com/frankobajc) Instagram.com/frankobajc
3. 3. 2021

Se še spomniš, kako je Slovenija potiho upala, da sta se preleeeeeepi Franko Bajc (grrrr) in postavna Svetlana Cigoj med snemanjem oddaje Zvezde plešejo zaljubila? 

No, zdaj je jasno kot na dlani, da iz te moke ne bo kruha, saj je Svetlana v teh dneh potrdila, da z možem, Mišo Cigojem, pričakujeta drugega otroka.

Svetlana je za portal njena.si namreč potrdila, da se bo sedemletni Kostji čez pet mesecev pridružil bratec ali sestrica.

Poglej, kako lepa družinica so:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Svetlana Cigoj (@svetlanacigoj)

Kot je povedala za omenjeni portal, se Kostja že zelooooo veseli novega družinskega člana, ki ga v družini Cigoj pričakujejo avgusta, njegovemu navdušenju pa se seveda pridružujemo tudi dekleta z uredništva! 

Spomnimo te lahko ...

Svetlano je v Slovenijo leta 2013 pripeljala ljubezen, ki se je rodila kar na plesnem parketu. Njen srčni izbranec Miša Cigoj je namreč večkratni svetovni prvak v kombinaciji desetih plesov, njuno ljubezen pa sta leta 2013 okronala tudi s poroko. 

Kako lepooooo, se strinjaš?

Izpoved naše novinarke: "S fantom sva prebolela COVID in imava posledice, o katerih NIHČE ne govori!"

Fotografije: POP TV, Profimedia