Ne boš verjela, s čim (poleg igre) DENAR služi Lili iz Gorskega zdravnika

Wow.

Ne boš verjela, s čim (poleg igre) DENAR služi Lili iz Gorskega zdravnika (foto: POP TV) POP TV
12. 7. 2021

Oh, ja ... verjetno si tudi ti v času koronavirusa že kdaj pomislila, kako lepo bi bilo, da bi tudi v resnici živel zdravnik, ki bi v eni epizodi rešil vse zdravstvene težave. Imamo prav? *ker mi smo

Le kratek čas pred tem, ko so na POP TV končno sporočili, da se na male zaslone vrača Gorski zdravnik, je najmlajša članica stalne igralske zasedbe serije Ronja Forcher svoje sledilce presenetila z zeloooo zanimivo novico.

Bomo sanjskega Gregorja Čegljaja že kmalu spremljali v novem šovu? To je VSE, kar vemo 🤯

Mala Lili (no, zdaj reeeees ni več tako zelo mala) je namreč naznanila, da se je zdaj podala v glasbene vode, in to kar pod okriljem glasbene založbe Universal Music.

Preberi, kaj je zapisala:

"Kot ste morda že opazili, trenutno s svojo produkcijsko ekipo @ haus_2000 snemam svojo glasbo. To je tako super, in zelo sem hvaležna za to. 🤍
Novico sem želela deliti z vami, ker mi to vprašanje pogosto postavljate, prav tako pa vam lahko sporočim, da boste čisto res lahko del te moje poti tudi vi. Po prihajajoči epizodi Gorskega zdravnika v četrtek vam bom lahko povedala več podrobnosti o tem ... Zame bo zelo vznemirljiv teden!
Spremljajte me, zelo se veselim vsega, kar prihaja. Objem, tvoja Ronja."

Ob zapisu pa je delila TO fotografijo: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ronja Forcher (@ronjaforcher)

Na slovenski TV smo do zdaj lahko spremljali 13 sezon priljubljene serije Gorski zdravnik, v januarju pa se je pri sosedih že začela vrteti 14. sezona. Slednja ima le 6 epizod, kar pomeni, da bo ena krajših sezon do zdaj, saj so prejšnje imele vsaj 8 epizod, ki so trajale uro in pol. 

Fotografije: POP TV