Se spomniš ljubke Lili iz Gorskega zdravnika? Poglej, s čim se ukvarja zdaj (navdušena boš!)

Pssssst. Namignila je tudi nekaj o novi sezoni. 

Se spomniš ljubke Lili iz Gorskega zdravnika? Poglej, s čim se ukvarja zdaj (navdušena boš!) (foto: POP TV) POP TV
4. 3. 2021

Oh, ja ... verjetno si tudi ti v času koronavirusa že kdaj pomislila, kako lepo bi bilo, da bi tudi v resnici živel zdravnik, ki bi v eni epizodi rešil vse zdravstvene težave. Imamo prav? *ker mi smo

Čeprav podatka o tem, kdaj se priljubljena serija Gorski zdravnik vrača na slovensko TV še nimamo, se te dni navdušujemo na najmlajšo članico stalne igralske zasedbe serije Ronjo Forcher, saj je svoje sledilce presenetila z zeloooo zanimivo novico.

Razkrivamo, kdo je POP TV-jev Sanjski moški (in o njem vemo nekaj, kar nihče drugi ne!) 🤓

Mala Lili (no, zdaj reeeees ni več tako zelo mala) je namreč naznanila, da se je zdaj podala v glasbene vode, in to kar pod okriljem glasbene založbe Universal Music.

Preberi, kaj je zapisala:

"Kot ste morda že opazili, trenutno s svojo produkcijsko ekipo @ haus_2000 snemam svojo glasbo. To je tako super, in zelo sem hvaležna za to. 🤍
Novico sem želela deliti z vami, ker mi to vprašanje pogosto postavljate, prav tako pa vam lahko sporočim, da boste čisto res lahko del te moje poti tudi vi. Po prihajajoči epizodi Gorskega zdravnika v četrtek vam bom lahko povedala več podrobnosti o tem ... Zame bo zelo vznemirljiv teden!
Spremljajte me, zelo se veselim vsega, kar prihaja. Objem, tvoja Ronja."

Ob zapisu pa je delila TO fotografijo: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ronja Forcher (@ronjaforcher)

Na slovenski TV smo do zdaj lahko spremljali 13 sezon priljubljene serije Gorski zdravnik, v januarju pa se je pri sosedih že začela vrteti 14. sezona. Slednja ima le 6 epizod, kar pomeni, da bo ena krajših sezon do zdaj, saj so prejšnje imele vsaj 8 epizod, ki so trajale uro in pol. 

Fotografije: POP TV