TO je razlog, da se je Jacqueline Kale ločila od svojega MOŽA (razkrivamo!)

Pred šovom se je Jacqueline Kale (Ljubezen po domače) zaupala slovenskim novinarjem, in povedala tudi razlog, zakaj se je z možem ločila. Preberi, tole!

TO je razlog, da se je Jacqueline Kale ločila od svojega MOŽA (razkrivamo!) (foto: POP TV) POP TV
27. 9. 2020

Hudooooo! Si vedela, da se Jacqueline Kale v resnici NE imenuje Jacqueline? Kakšno je njeno pravo ime smo razkrile TUKAJ.

Jacqueline Kale ima za seboj pestro preteklost, med drugim tudi ločitev od svojega dolgoletnega partnerja in očeta njenih dveh otrok. 

Prav ločitev pa je bila povod, da je pred leti Jacqueline svoje originalno ime zamenjala za sedanjo francosko različico.

Kaj se je v resnici zgodilo?

Kot je danes 51-letna Jacqueline pred časom povedala medijem, sta bila z nekdanjim možem poročena natanko dan manj kot 25 let, dokončno pa sta se razšla pred petimi leti, ko se je Jacqueline odselila iz skupne hiše in se preselila na svoje.

Kaj jo je spodbudilo k temu?

Jacqueline je priznala, da je razlog njunega razhoda v njunih značajih, ki si, kot je povedala, ne bi mogla biti bolj različna. Ker sta ugotovila, da njune skupne poti na tak način ne moreta več nadaljevati, sta se odločila za razhod. 

Vzrok za njun razhod je tičal v popolnoma različnih značajih, in kot pravi sama, preprosto ni šlo več. Razšla sta se sporazumno, saj sta po tem, ko sta otroka odrasla, ugotovila, da ju povezuje le skrb za njun naraščaj.

Pogumno, kajne?

Jacqueline Kale (Ljubezen po domače): Razkrivamo, s čim se preživlja (in zakaj se je preselila v SLO)

Se spomniš Julije Kramar (Slovenija ima talent)? KONČNO je spregovorila, zakaj se je po zmagi UMAKNILA iz javnosti

Fotografije: POP TV, Miša Margan