Se spomniš Julije Kramar (Slovenija ima talent)? KONČNO je spregovorila, zakaj se je po zmagi UMAKNILA iz javnosti

Zagotovo se še spomniš Julije Kramar, ki je leta 2011 osvojila naša srca v šovu Slovenija ima talent. Zdaj je razkrila, zakaj se je za nekaj let umaknila iz javnosti!

Se spomniš Julije Kramar (Slovenija ima talent)? KONČNO je spregovorila, zakaj se je po zmagi UMAKNILA iz javnosti (foto: Foto Miša Margan) Foto Miša Margan
21. 9. 2020

Po tem, ko jo je njen čudoviti operni glas v 2. sezoni šova Slovenija ima talent popeljal vse do zmage, se je Julija Kramar čez čas za nekaj let umaknila iz javnosti, se poročila in rodila zdaj že 4-letno punčko in 2 in pol leti starega fantka.

A čeprav se je zaradi svoje družine (poleg dveh zgoraj omenjenih otrok ima še 11-letno hčerko) odpovedala svoji veliki ljubezni do glasbe, se je po dobrih treh letih popolnega premora ponovno odločila primiti mikrofon v roke.

To je prva fotografija po Julijini zmagi v šovu Slovenija ima talent:

Svoje oboževalce pa je s svojim prvim nastopom po dolgem času razveselila lani na 52. celjskem sejmu MOS.

"Mislim, da so minili že trije septembri, ko sem mislila, da se bom lahko spet lotila glasbene kariere, pa je vedno prišlo nekaj vmes. Letos sem pa kar šla nastopat, tako da upam, /.../ da se bo začela moja samostojna glasbena pot," je povedala za portal Žurnal24.

Te morda zanima tudi: OMG! TA tekmovalec šova Slovenija ima talent je ZMAGAL v oddaji Simona Cowella

"Mislila sem, da bom imela pred publiko več treme, ampak jo je moja želja po nastopanju izničila oziroma zmanjšala. Je pa vedno prisotna. Ne moreš biti popolnoma sproščen, saj hočeš dati vse od sebe, da je publika zadovoljna," je še priznala.

"Prav razmišljala sem o tem, kako je lepo, ko greš v akcijo, ko se začne dogajati. Odkar sem mama, sem vso svojo bit dala otrokom, zato za druge stvari ni bilo časa. Sedaj pa sem videla, da si lahko vzamem čas za vaje."

"Po zeloooooo dolgem času spet ogrevala glasilke 😊😉" je zapisala pod zgornjo fotografijo, ki jo je objavila na svojem Facebook profilu.

Julija je imela sicer kar nekaj časa težave z glasilkami, zato se bo zdaj petja lotila počasi.

Kot je povedala, so bile njene glasilke "preutrujene od govorjenja, jaz sem bila preutrujena od neprespanih noči. Vsi trije otroci so slabo spali. Pozna pa se tudi, da sem že v letih," se je zasmejala.

In kakšni so Julijini načrti za naprej?

Čeprav se želi vrniti na glasbeno sceno in tudi prodreti na evropski trg, si prehitrega povratka zaradi otrok vseeno ne želi.

"Ker se stvari odvijajo počasi, moje odsotnosti še ne občutijo. Mislim, da jim bo zaradi počasnih sprememb kasneje, ko me morda dalj časa ne bo, manj hudo. Sedaj so res zelo navezani name in jih še nočem pustiti same."

Julija je priznala, da skuša pri mlajših dveh otrokih popraviti to, kar je pogrešala starejša. "Ko je izgubila očeta in ostala sama z mano, je izgubila tudi mene, ker sem bila v tistem času veliko po medijih in po nastopih. Vidim, da ji je to pustilo neke posledice, ki so povezane z občutkom varnosti."

Morda bo tokrat tudi lažje zato, ker je Juliji sedanji mož v veliko oporo in ji ves čas stoji ob strani.

Kot je povedala, je vesel in srečen, kadar ona poje. "Podpira me, saj vidi, da nisem popolna, če ne pojem."

Julija, mi ti iz srca želimo, da ti uspe vse, kar si želiš! 🌟

Pripravila: N. Š.

Fotografije: Facebook/Julija Kramar, Primož Predalič

Preberi še: Uau! Nika Ambrožič Urbas je razkrila, kaj VSAK dan počne za SIJOČO in MLADOSTNO kožo na obrazu

Priporočamo tudi: Se spomniš vrhunske športnice Jolande Čeplak? Poglej, kako se ji je v nekaj letih življenje obrnilo na glavo