Jacqueline Kale (Ljubezen po domače): Razkrivamo, s čim se preživlja (in zakaj se je preselila v SLO)

No, tega pa ji reeeeees ne bi pripisali! 🙊 To je vse, kar moraš vedeti o Jacqueline Kale (Ljubezen po domače).

Jacqueline Kale (Ljubezen po domače): Razkrivamo, s čim se preživlja (in zakaj se je preselila v SLO) (foto: POP TV) POP TV
20. 9. 2020

Tudi ti kot nora ob nedeljah spremljaš nove epizode priljubljene oddaje Ljubezen po domače? Mi tudiiiiii! 🙊

Če si na zgornje vprašanje odgovorila z da, potem se verjetno strinjaš, da je kraljica letošnje nove sezone zagotovo svetlolasa Jacqueline Kale iz Metlike, ki je že v prvi predstavitveni oddaji očarala številna moška srca. ❤️

A Jacqueline je pred časom za slovenske medije razkrila, s čim se v resnici ukvarja, in kakšna je bila njena pretekla življenjska pot.

Namig: Zelo pestra!

51-letna Jacqueline je danes mamica dveh otrok; sedemindvajsetletne Martine in triindvajsetletnega Maria, sama pa se je rodila na tromeji med Srbijo, Bolgarijo in Makedonijo, kjer je tudi odraščala.

V Makedoniji je tedaj tudi našla ljubezen in preživela začetek svojega družinskega življenja, ko je na tistemu območju nastopila kriza, pa sta se skupaj z družino preselila v Metliko, kjer živi še danes.

Pred leti se je od svojega nekdanjega moža namreč ločila, a kot pravi, med njima ni bilo nobene vroče krvi.

S tem se ukvarja Jacqueline:

Kot je povedala, je zeloooo spretna med kuhinjskimi lonci, rada tudi poje, masira in striže. Poslovno se zdaj sicer ukvarja z gostinjstvom in delom v enem od metliških lokalov, v preteklosti pa je 16 let delala kot čistilka v metliški osnovni šoli.

Ljubezen po domače: Tamara končno razkrila VZROK razhoda z Renatom (tega nismo pričakovali!)

Se spomniš Jakove Kaje (Ljubezen po domače)? Leto po oddaji je ZELO drugačna

Fotografije: POP TV, Igor Zaplatil