To je pravi MOŠKI! Poglej, kaj je storil Sebastian Cavazza za svojo srčno izbranko Ajdo

Našli smo eno redkih skupnih fotk Sebstiana Cavazze in Ajde Smrekar, in na njej sta videti bolj zaljubljena kot kdajkoli prej. ❤️

To je pravi MOŠKI! Poglej, kaj je storil Sebastian Cavazza za svojo srčno izbranko Ajdo (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
1. 7. 2020
 

Da sta Ajda Smrekar in Sebastian Cavazza eden najlepših slovenskih parčkov si zagotovo že slišala, kajne? 😍 

Pisalo se je leto 2013, ko sta Sebastian in Ajda nastopila v predstavi Sto let skomin. On v vlogi postavnega in čednega Richarda, moškega srednjih let. Ona kot zapeljiva podeželanka, ki ga v hipu začara.

Po nekaj trenutkih se ob kozarcu penečega vina znajdeta na njegovi zofi, zato se številni še zdaj sprašujejo, ali so med Ajdo in Sebastianom prve iskrice ljubljeni preskočile prav takrat.

Fotografi so ju skupaj sicer prvič ujeli štiri leta za tem, ko sta se toplemu soncu predajala na terasi ene izmed znanih restavracij ter mirno klepetala ob dobri hrani in pijači.

Na uredništvu v to 100% verjamemo, zato se vedno toliko bolj razveselimo priložnosti, ko jo lahko vidimo skupaj (ker so te, roko na srce, precej redke 🙊).

No, pretekli konec tedna pa smo imeli to krasno priložnost, saj se je estradni parček skupaj mudil v Mestnem gledališču ljubljanskem (MGL), kjer je Ajda nastopila v drami z imenom Koščki svetlobe.

Kot se od pravega moškega pričakuje, je svojo lepo srčno izbranko iz zaodrja bodril tudi njen Sebastian, kako lepa sta bila po predstavi pa si poglej na spodnji fotografiji.

Poglej, kako lepa sta bila ta vikend:

Objavil/a MGL - Mestno gledališče ljubljansko dne Nedelja, 28. junij 2020

Z omenjeno dramo Koščki svetlobe, v kateri sicer poleg Ajde nastopa še Lena Hribar, se je na Mali sceni sicer sklenila letošnja sezona v Mestnem gledališču ljubljanskem.

Nekaj utrinkov si poglej v spodnji galeriji:

Fotografije: Arhiv AM

Preberi še: Našli smo PRVE fotke notranjosti doma Meghan in Harryja (poglej to OTROŠKO sobico! 🥰)

Priporočamo tudi: Kakšno presenečenjeee! Eden najbolj znanih Slovencev bo postal OČKA 🥳

Poleg revije letos tudi BREZPLAČEN poletni E-COSMOPOLITAN (prenesi ga TUKAJ!)