Ajdi Smrekar in Sebastijanu Cavazzi se je KONČNO uresničila skupna želja!

Evo, to je le še en dokaz, da prava ljubezen vedno zmaga!

Ajdi Smrekar in Sebastijanu Cavazzi se je KONČNO uresničila skupna želja! (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
27. 5. 2018

V mjuzikalu Mestnega gledališča ljubljanskega, Orlando, sta na odru zaigrala Ajda Smrekar in Sebastijan Cavazza, igralca, ki sta zasebno partnerja.

Čeprav to ni prva predstava, v kateri sta skupaj nastopila na odru, pa je bila to njuna želja že nekaj časa. Čeprav to ne pomeni, da vadita tudi doma. ;)

"Dom je prostor, kamor gledališče ne vstopa. Vsaj ne tako da bi bilo o tem vredno govoriti, lahko ga pa tudi imenujete posebn žanr," je novinarki revije Story pred kratkim zaupala Ajda.

Ko sta pred kratkim skupaj nastopila pred televizijskimi kamerami v filmu Gajin svet, sta namreč oba priznala, da bi si izkušnje želela čimprej ponoviti. 

"V dveh filmih se sicer pojaviva v istih prizorih, a nisva snemala skupaj, saj sva v različnih sekvencah," je naši novinarki o njunem skupnem nastopu še povedal Sebastijan.

No, veliko medijske pozornosti sta sicer požela z udeležbo na lanskem filmskem festivalu v Sarajevu, kjer smo bili deležni tudi njunega prvega 'medijskega' poljuba. In trenutek je bil res pravljičen. Se strinjaš?

Fotografije: Helena Kermelj, Primož Predalič

Preberi še: Poroka na kraljevem dvoru: Kaj vse je v resnici šlo narobe?

Priporočamo tudi: Kraljeva poroka: Sočne podrobnosti s POROČNE ZABAVE, ki jih moraš poznati