Ajda in Sebastian Cavazza: Izvedeli smo, kdaj točno se je vnela njuna ljubezen

Sebastian Cavazza in Ajda Smrekar veljata za enega izmed najlepših medijskih parov na sončni strani Alp. Igralec, ki je v svojem življenju strl že kar nekaj src, in igralka, ki s svojim privlačnim nasmeškom očara vsakogar.

Ajda in Sebastian Cavazza: Izvedeli smo, kdaj točno se je vnela njuna ljubezen (foto: Sandi Fiser) Sandi Fiser
9. 9. 2018

Sanjski par slovenskega medijskega prostora, Sebastian Cavazza in Ajda Smrekar je pred časom blestel tudi na festivalu v Sarajevu, kjer sta si prislužila zavidanja vredne poglede balkanske filmske smetane.

Pisalo se je leto 2013, ko sta Sebastian in Ajda nastopila v predstavi Sto let skomin. On v vlogi postavnega in čednega Richarda, moškega srednjih let. Ona kot zapeljiva podeželanka, ki ga v hipu začara. Po nekaj trenutkih se ob kozarcu penečega vina znajdeta na njegovi zofi.

Je takrat preskočila iskrica, se še danes sprašujejo številni.

Fotografi so ju ujeli štiri leta zatem, ko sta se toplemu soncu predajala na terasi ene izmed znanih restavracij ter mirno klepetala ob dobri hrani in pijači. Koš nežnih dotikov in poljubov je nakazal na to, da se med igralcema plete nekaj več kot le prijateljska vez.

Za okolico jima je bilo vseeno, čeprav se močno trudita, da javnosti onemogočita pogled v intimnost svoje zveze in doma. Po govoricah se je njuna ljubezen resnično vnela leta 2016, čeprav naj bi se Sebastian za Ajdo zagrel že med ustvarjanjem predstave Seden let skomin.

Kemije na odru v času predstave ni bilo mogoče zanikati. A Ajda se je spretno izogibala šarmantnemu igralcu, ki se ga je vse do takrat držal sloves ženskarja. Ni ji uspelo dolgo. Njuna velika ljubezen se zrcali tudi pri skupnih projektih, ki se jih lotita z največjim užitkom.

Ob treh predstavah, v katerih sta zaigrala skupaj, je parček zaigral tudi v filmu Gajin svet.

Ta je na nedavnem Sarajevskem festivalu požel veliko pozornosti širše javnosti. Čeprav nerada razkrijeta drobce iz zasebnega življenja, pa jima to popolnoma le ne uspeva.

Kljub natrpanim urnikom si uspeta utrgati čas le zase, ko se odklopita in posvetita le drug drugemu. Vrata njunega doma so za gledališke pogovore zaprta.

"Dom je prostor, kamor gledališče ne vstopa. Vsaj ne tako, da bi bilo o tem vredno govoriti, lahko ga pa tudi imenujete poseben žanr,"

je o tem v nedavnem intervjuju spregovorila simpatična svetlolasa igralka.

Za aktualno številko revije Story (tu lahko prebereš še več o Ajdi in Sebastianu)  napisala Andreja Korenčan
Za splet priredila Ana Murn
Fotografije: Goran Antley, Primož Predalič, Sašo Radej, Yunus, Demirbas, Helena Krmelj, Sandi Fiser

Preberi še: Meghan Markle po nesreči izdala ljubkovalno ime, s katerim kliče princa Harry-ja

Priporočamo tudi: Burak Özcivit: "Nič več me ne more razveseliti"