Tjaša Kokalj Jerala objavila zelooo REDKO fotko z MOŽEM!

Kako sta lepa, kajne? 😍

Tjaša Kokalj Jerala objavila zelooo REDKO fotko z MOŽEM! (foto: Instagram/Tjaša Kokalj Jerala, foto Marja Bizjak Ažman) Instagram/Tjaša Kokalj Jerala, foto Marja Bizjak Ažman
20. 12. 2019

Tjaša Kokalj Jerala zelo redko na svojih družabnih omrežjih deli fotografije svoje družinice, zato nas je tokrat prav prijetno presenetila, ko je objavila fotografijo s svojim možem Klemnom Jeralo.

Družinica je bila namreč pred dnevi na božičnem fotografiranju in ko sta si Tjašini deklici vzeli malo premora, sta z možem izkoristila priložnost in naredila čudovito fotografijo.

"Medtem, ko sva dala puncama pavzico med prazničnim fotkanjem, da sta se zlaufali, sva to izkoristila za nekaj najinih slikic. Seveda sta takoj začeli vpiti, naj mami zleze dol z atija 🤣🙈 ampak se nisva dala in uživala pred objektivom @marcha13. Lahko bi sicer napisala, ‘Pozor, težki tovor!’, ampak raje imam ‘Pozor, dragoceni tovor!’ (očitno se nekdo zelo ceni 😉🙈🙈🙈). V vsakem primeru, ne da me more prenašat, ampak me še vedno hoče 😉❤️" je zapisala v spodnji objavi.

Poglej, kako čudovit par sta Tjaša in Klemen:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tjaša Kokalj Jerala (@tjasa_kokalj_jerala) on

Njuni dvojčici sta sicer letos praznovali že drugi rojstni dan in sodeč po Tjašinih Instagram zgodbah sta že pravi mali navihanki.

Sicer je že pred časom razkrila, zakaj svojih punčk ne objavlja (v celoti) na svojih družabnih omrežjih.

"Če ne bi šlo takoj potem v medije, bi jo verjetno že delila. Ne morete si misliti, kako sem ponosna na punci. No, vsaka mama me razume. :) Ampak za zdaj bi ju rada še malo zaščitila. /.../ Ne gre za to, da bi želela biti skrivnostna ali 'nekaj posebnega'. Eden izmed današnjih komentarjev je bil tudi glede dejstva, da nikoli ne pokažem svojih otrok in da so otroci božji dar. Se strinjam.

Zato sva se tudi odločila, da ju obvarujeva družbenih omrežij, dokler se o tem ne bosta odločali sami ali izrazili željo. To je naša odločitev, spoštujem vse, zato tudi sledim nekaterim mamicam, ki delijo in objavljajo svoje otroke. In hvala, da vi spoštujete našo odločitev <3" je takrat zapisala v svoji Instagram zgodbi.

Pripravila: N. Š.

Preberi še: Lili Žagar končno POKAZALA, kaj počne po koncu televizijske kariere (uaaaau!!)

Priporočamo tudi: "Leto 2019 je bilo eno izmed težjih v mojem življenju ..." (iskren zapis Nives Orešnik)