TO so iskrene besede, ki jih je Tjaša Kokalj Jerala namenila možu ob obletnici!

Do zdaj sta obletnice poroke praznovala na potovanjih, letos pa je izbrancu Klemenu Tjaša namenila ganljivo sporočilo.

TO so iskrene besede, ki jih je Tjaša Kokalj Jerala namenila možu ob obletnici! (foto: Instagram.com/tjasakokaljjerala) Instagram.com/tjasakokaljjerala
6. 6. 2018

To leto si bo Tjaša Kokalj Jerala zapomnila za vedno, saj je postala mamica dvema nadobudnima deklicama. Materinstvo v življenja mladih parov vnese nov ritem in nove običaje, in tako sta 'staro' navado praznovanja obletnic v tujini letos 'prekinila' tudi novopečena starša Tjaša in Klemen.

Tjaša je danes na Instagramu namreč objavila njuno poročno fotografijo in ob njej zapisala zahvalo svojemu izbrancu.

"Čas kar leti, ko imaš dvojčici! To leto je bilo lepo, ampak tudi težko obenem. Brez tebe ne bi zmogla, brez tvoje moči in pozitivnega duha. Vse najlepše ob najini 3. obletnici, ljubezen moja," je zapisala ob objavi. 

Sicer pa je lani ob njuni obletnici poroke svojemu možu pripravila tudi prav posebno presenečenje, o katerem smo se tedaj razpisale TUKAJ. Za en dan se je namreč prelevila v vulkanizerko, svojo dogodivščino pa posnela in objavila na Youtube.

Prvo obletnico poroke sta Tjaša in Klemen praznovala na Portugalskem. "Na dan najine obletnice sva se odpravila na večerjo v Lizboni in res sva se imela lepo."

"Sicer pa mi je šele na letalu povedal, da je potovanje na Portugalsko darilo za prvo obletnico," je naši novinarki s posebno iskrico v očeh tedaj povedala Tjaša in dodala, da si tudi v prihodnje želita obletnice praznovati na tak način.

"Mislim, da je to ljubka tradicija, ki si jo želiva nadaljevati. Pa čeprav bova kakšno morda praznovala le sto kilometrov od doma. Mislim, da si moraš vedno vzeti čas zase in se pocrkljati," je tedaj še povedala. 

TU pa si lahko ogledaš še prelep video utrinek njune poroke pred tremi leti:

Fotografije: Instagram.com/@tjasakokaljjerala

Preberi še: Naj bo še bolj mokro! (6 namigov za varen seks pod prho)

Priporočamo tudi: Razlog, zakaj sta Natalija Gros in Rok Kunaver (Zvezde plešejo) skrivala svojo zvezo!